Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

10 Sfaturi pentru renunti Fumatul

Am sarbatorit recent un an mi-a aniversare a renunti la fumat. Ei bine, în final, de cele mai multe ... ca renunti fumători, am încercat să mă las de multe ori şi nu a reuşit. Dar acest lucru a ramas renunţe, şi aş dori să împărtăşesc top 10 lucruri pe care a făcut acest lucru, atunci când ieşiţi de succes altele nu a reuşit.
1.Commit Fully-te pe tine însuţi. În chit că [...]


Am sarbatorit recent un an mi-a aniversare a renunti la fumat. Ei bine, în final, de cele mai multe ... ca renunti fumători, am încercat să mă las de multe ori şi nu a reuşit. Dar acest lucru a ramas renunţe, şi aş dori să împărtăşesc top 10 lucruri pe care a făcut acest lucru, atunci când ieşiţi de succes altele nu a reuşit.

1.Commit Fully-te pe tine însuţi.În chit că nu a reuşit, am fost doar pe jumătate într-o. I-am spus eu am vrut să renunţ, dar mi-am simţit în spatele meu de vedere faptul că aş eşua. Nu m-am scrie nimic în jos, nu le-am spus toată lumea (poate soţia mea, dar doar ea). De data asta, am scris-o în jos. I-am scris pe un plan. I blogged despre asta. Am făcut un jurământ cu fiica mea. I-am spus de familie şi prieteni, am fost renunti. Am fost on-line şi a aderat un forum renunţ. Am avut recompense. Multe dintre acestea vor fi în următoarele sfaturi, dar ideea este că am angajat pe deplin, şi nu a existat nici o cotitură înapoi. Nu m-am face-o mai usor pentru mine de a eşua.

2.Fă un plan. Puteţi nu doar în sus şi spune: "Voi ieşi de astăzi." Trebuie să vă pregătiţi. Planul de asta. Au un sistem de recompense, a unui sistem de ajutor, o persoană la apel, dacă sunteţi în necaz. Notaţi ceea ce veţi face în momentul în care vă un îndemn. Print-o. Post-l pe perete, acasă şi la locul de muncă. Dacă vă aşteptaţi până când obţineţi îndemn să dau seama ce e º ti mergi la a face, deja ţi-ai pierdut. Trebuie să fie gata când îndeamnă pe cei vii.

3.Know Your Motivare. Când vine îndemn, mintea ta va raţionaliza. "Ce mai e de rău?" Şi vă veţi uita de ce faceţi acest lucru. Stii de ce faceţi acest lucru înainte de îndemn care vine. Este pentru copii? Pentru sotia ta? Pentru tine de sănătate? Deci, puteţi rula? Pentru ca fata de tine ca nu-i place fumători? Au un foarte bun motiv sau motivele pentru care renunti. Lista acestora. Print-i afară. Pune-l pe un perete. Şi vă reaminti de cele motive fiecare zi, fiecare dorinţă.

4.Nici unul nu Puff, Ever (Nu). Mintea este un lucru complicat. Se va spune că o ţigară nu va fi rănit. Şi este greu să mă cert cu care la baza logicii, mai ales atunci când sunteţi în mijlocul unui îndemn. Iar cei îndeamnă sunt super greu să mă cert cu. Nu daţi-vă Spune-te, înainte de îndeamnă veni, că nu veţi fum un singur sufla, niciodată. Pentru că adevărul este, că o va sufla rănit. Un puf de conduce la o secundă, şi un al treilea, şi, în curând, ca nu renunti, ai fumat. Nu te prosti. O singură sufla aproape întotdeauna va conduce la o recesiune. Nu luaţi o singură sufla!

5.Alăturaţi-vă pe forum. Unul dintre lucrurile care au ajutat cel mai mult în acest renunţ online, a fost un forum pentru quitters (quitsmoking.about.com) ... pe care nu le simt atat de singur, atunci când aţi mizerabil. Misery iubeşte companiei, după toate. Du-te on-line, introduce-te, du-te sa stiu de altii care se duc prin exact acelasi lucru, post despre nasol experienţă, precum şi despre cei care sunt chiar mai rău decât tine. Cea mai buna regula: Post Înainte de fum. Dacă setaţi această regulă şi lipi de el, te va face printr-vă îndemn. Alţii vor vorbi tu prin ea. Şi ei vor sărbători cu tine, atunci când face prin prima zi, ziua 2, 3 şi 4, săptămâna 1 şi în afara ei. Este o mare distractie.

6.Recompensaţi-te. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Întârzia. Dacă aveţi un îndemn, stai. Fa urmatoarele lucruri: să ia 10 respiraţii adânci. Bea apă. Mananca o gustare (la inceput a fost bomboane şi gumă de mestecat, apoi am trecut la chestii de genul morcovi sănătoase şi congelate struguri şi covrigei). Sunaţi-vă sprijinul persoană. Post de pe forum de renunţarea la fumat. Exerciţiu. Face tot ce este nevoie, DAR întârziere, întârziere, întârziere. Te va face prin intermediul acesteia, precum şi nevoia va pleca. Când n-are, celebra! Ia-o de un îndemn la un moment dat, si o poti face.

8.Înlocuiţi cu obiceiurile negative pozitive. Ce faci, atunci când aţi subliniat? Dacă în prezent, reacţionează la stres, cu o ţigară, veţi avea nevoie pentru a găsi altceva de făcut. Deep respiraţie, auto masaj de gât şi de umeri, şi de a exercita au lucrat minuni pentru mine. Alte obiceiuri, cum ar fi ceea ce faci primul lucru de dimineaţă, sau ceea ce faci în maşină, sau oriunde te de obicei, de fum, ar trebui să fie înlocuite cu o mai bună, mai multe pozitive. Rularea a fost pozitiv, obiceiul meu cel mai bun, deşi am câteva altele care înlocuieşte fumat.

9.Fă-l să se Prin Hell Week, apoi Săptămâna dracu, si tu esti de Aur. Cel mai greu renunti este parte din primele două zile. Dacă puteţi obţine trecut că, pe care le-aţi trecut de nicotină etapă de retragere, iar restul este de cele mai multe ori mentale. Dar tot de la prima saptamana e un iad. Care este de ce este numită Săptămâna Iad. După aceasta, el începe să obţină mai uşor. În al doilea rând este dracu Săptămâna săptămâni, şi este încă dificil, dar nici pe departe ca infernal ca prima. După aceea, ea a fost buna pentru mine navighează. Am avut de a face cu un puternic îndemn ocazional, dar restul de îndeamnă au fost lumină, şi m-am simţit încrezător am putut face prin nimic.

10.Daca toamna, ridică-te. Şi să înveţe din greşeli. Da, am toate eşua. Asta nu inseamna ca sunt eşecuri, sau că putem reuşi niciodată. Dacă toamna, nu este sfârşitul lumii. Ridică-te, perie-te jos, şi să încercaţi din nou. Eu nu a reuşit numeroase ori înainte ulterioare. Dar ştii ce? Fiecare dintre aceste eşecuri m-a invatat ceva. Ei bine, uneori, am repetat aceleaşi greşeli de mai multe ori, dar în cele din urmă am învăţat. Seama ce vă sunt obstacole în calea succesului, şi intenţionează să le depăşească în următoarea renunt. Şi nu vă aşteptaţi câteva luni până la următoarea renunt. Dă-te de câteva zile pentru a planifica şi a pregăti, să-l angajeze pe deplin, şi du-te de ea!

BONUS TIP # 11: Gandeste-te POZITIVE. Acesta este cel mai important tip de toate. L-am salvat-o pentru ultima. Dacă aveţi un rezultat pozitiv, poate-a face atitudine, astfel cum a fost ciudat ca s-ar putea sunet, veti reusi. Ai încredere în mine. Merge. Spuneţi-vă că puteţi face acest lucru, şi aşa va fi. Spuneţi-vă că nu puteţi face acest lucru, şi cu siguranţă nu va tine. Când lucrurile se dur, cred pozitiv! Puteţi face aceasta prin îndemn. Puteţi face aceasta prin Hell Week. Si tu poti. Am facut-o. Deci, au milioane de altele. Noi nu sunt mai bine decât tine. (In cazul meu, mai rău.)

A se vedea de asemenea:

zen-productivity ++
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: