Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

2007: Anul meu Greatest Ever

Mai mult de o săptămână în 2007, sunt un pic tarziu postaţi în acest lucru, dar te rog iartă-mă. De fapt am stabilit obiectivele mele sus, pentru anul 2007, în decembrie, şi deja au ajuns pe la un început bun de lucru de pe fata ei.
Am decis să se stabilească obiective care sunt dificile, dar realizabile, ceva care va face sa ma simt [...]


Mai mult de o săptămână în 2007, sunt un pic tarziu postaţi în acest lucru, dar te rog iartă-mă. De fapt am stabilit obiectivele mele sus, pentru anul 2007, în decembrie, şi deja au ajuns pe la un început bun de lucru de pe fata ei.

Am decis să se stabilească obiective care sunt dificile, dar realizabile, ceva care va face sa ma simt bine cu mine dupa ce l-am completa ei. Ceea ce am aici sunt unele bune goluri, şi cred că pot să le realizeze.

Cum se va realiza le: Este bine şi pentru a scrie bine obiectivele, dar nu ai de a face ceva pentru a vă menţine se concentreze pe acestea, ţine-te motivaţi, şi să se asigure că eşti pe drumul cel bun tot timpul anului. Cum voi face asta? Săptămânal Scopul întâlniri cu sotia mea.

Eu şi soţia mea au decis să fie "Scopul prieteni" în acest an, şi, în acest scop, ne întâlnim o dată pe săptămână, pentru a stabili obiectivele noastre şi să analizeze ceea ce am făcut. De exemplu, la începutul lunii ianuarie, am luat obiectivele noastre pentru anul care a decis şi ceea ce ne-ar încerca să realizeze, în ianuarie, pentru fiecare obiectiv. Am încercat să fac ceva uşor accomplishable în termen de o lună. Apoi, în fiecare săptămână, în ianuarie, am stabilit săptămânal obiective care ne ajută să spre lunar obiective. În fiecare zi, ne uităm la obiectivele noastre pe săptămână şi să vedem ce putem face în acea zi.

Deci, tot timpul anului, avem un mecanism pentru a urmări progresul nostru, citiţi realizări şi eşecuri, şi să stabilească obiective mini care ne ajuta sa faţă de anul totală de goluri. E mare lucru până acum şi sper să raporteze progrese ca anul merge mai departe. Se păstrează ne motivaţi şi este cu mult mai bine decat sa scris în jos nişte rezoluţii şi a uita de ei, după câteva săptămâni.

Deci, fără alte formalităţi, aici îmi sunt obiectivele pentru anul:

Top Obiective pentru 2007

*Triatlon: 2x Train cel puţin o săptămână pentru fiecare bicicleta, inot, fugi, si completa o Olimpice de Triatlon de iulie 2007. Scrieţi o coloana, o dată la fiecare două săptămâni în legătură cu experienţă.

*Forţa de formare: Train 3x o săptămână, câştigă în masă uşoară şi definiţie (în timp ce pierderea de grăsime prin Triatlon de formare). A face o fotografie, în decembrie, apoi la fiecare 3-4 luni.

*Curte de lucru: Ia-l din nou în formă, în decembrie 2006, apoi taie o dată pe săptămână timp de 1-2 ore pentru a menţine în formă. Ar trebui să aibă un frumos întreţinut curte.

*Plata card de credit, auto: Set plan de plată, să facă plăţi regulate. Sărbători atunci când aţi terminat!

*Economisi: Anularea $ ___ fond de urgenţă (deschis online pentru acest cont, iar apoi de transfer de bani), atunci $ ___ pe perioadă de plată pentru Liberty Fund (şi urmăriţi diferite categorii din cadrul Liberty Fund).

*Medita: Cel puţin de două ori pe săptămână, medita pentru 20-30 de minute.

*Pozitive Parentajul: Deveniţi un calmer, mai pozitivă mamă. Stop strigăte şi iute. Invata-le cu dragoste. O practică pe zi, cu soţia, pentru a ajuta-ma.

*Simplificaţi: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Simplificaţi workday. Simplificaţi the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Fii activ: Faci lucruri pentru a ajuta la creşterea gradului de conştientizare şi îmbunătăţire a încălzirii globale, a sărăciei şi a Guam politice ale statutului.

zen-productivity ++
10 Sfaturi pentru renunti Fumatul
Anul 2006 în Review - O mare ani!
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: