Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

6 Sfaturi pentru navetism la locul de muncă de către Bike

Azi dimineata, am rode motocicleta mea la locul de muncă (o distanţă de circa 10 de mile), şi m-am simtit minunat. A fost a doua oară l-am făcut că acum - de asemenea, am făcut-o săptămâna trecută - şi sper să facă un lucru mai frecvente.
Scopul meu este de a obtine unele exerciţiu (sunt cursuri de formare pentru [...]

Azi dimineata, am rode motocicleta mea la locul de muncă (o distanţă de circa 10 de mile), şi m-am simtit minunat. A fost a doua oară l-am făcut că acum - de asemenea, am făcut-o săptămâna trecută - şi sper să facă un lucru mai frecvente.

Scopul meu este de a obtine unele exerciţiu (sunt cursuri de formare pentru o Triatlon), în timp ce ajuta de asemenea, a mediului şi de economisire a banilor pe gaz. De gaze cu preţurile în creştere atât de mult în ultimii ani, este frustrant să nu fie în stare să facă nimic despre asta - dar acum sunt.

Deşi este un pic înfricoşător mersul pe bicicleta in mijlocul de trafic, trebuie să spun că a fost o mare experienţă. Nu numai că mă simt foarte bine pentru a obţine în exerciţiu, dar am avut un mare vedere al naturii ca am condus la locul de muncă, şi aceasta a fost mult mai paşnică şi relaxant decât regulate naveta cu maşina. Sper că în cele din urmă de a construi meu rezistenţă, astfel încât nu pot merge cu bicicleta pentru a-mi şi de la locul de muncă de cel puţin trei sau patru ori pe saptamana, sau chiar cinci zile pe săptămână, dar pentru moment am început încet, ca eu sunt nou la ciclism.

Sfaturi pentru navetism prin Bike

  • Planul de mai departe. Unul din motivele pentru oamenii nu naveta de biciclete, chiar dacă acestea au o bicicleta, este faptul că nu doresc să fie obositor. Sunt norocos, ca munca mea tocmai a instalat un nou dus, dar inainte de asta, am planificat de utilizare a dus de-un birou de lângă uşă, sau de a folosi dus la o sală de sport în apropiere (chiar devine membru, la o sală de sport este mai ieftin decât gaz) . De asemenea, va trebui săpun şi deodorant şi un prosop şi alte toaletă. Apoi, nu e problema de cum să-ţi iei haine de la locul de muncă, care este următorul sfat.
  • Lasă-ţi hainele la locul de muncă înainte de ora. Ai putea pack-le într-un rucsac, pentru a purta pe spate, dar el devine spate năduşit. Puteţi, de asemenea, pune-l într-un malacof şi-l transporta pe un raft, care este o opţiune bună, dar s-ar putea să nu vrei sa-ti hainele wrinkly dintr-un motiv. Soluţia Am fost utilizaţi (şi nu este o idee originală) este de a aduce hainele mele de a lucra cu o zi înainte. Aceasta, de asemenea, economiseste niste lire sterline pe care le-am să efectueze pe motocicleta mea, care este o problemă pentru un incepator ca mine. Ai putea chiar aduce în haine pentru restul săptămânii. În cele din urmă, dacă am merge să lucreze cinci zile pe săptămână, s-ar putea avea de a face o săptămână în valoare de haine candva in weekend.
  • Orice ol 'biciclete va face. Nu aveţi nevoie de o bicicletă de curse sau de lux turism cu bicicleta sau ceva de naveta. Dacă v-aţi luat un vechi biciclete de munte, pe care o fac, asta e destul de bun. Nu aveţi nevoie să-şi petreacă o grămadă de bani pe o bicicletă şi uneltele pentru a începe. Mai târziu, puteţi oricând să petreacă mai mult, un pic la un moment dat, dar tot ce ai este destul de bun pentru acum.
  • Au un tub de rezervă şi instrumente, şi să ştie cum să modificaţi un cauciucuri. Nu se ştie niciodată dacă veţi obţine un apartament, si nu vrei sa fie nevoiti sa-vă de mers pe jos pentru biciclete de mai multe mile. Un set de patch-uri este un lucru bun, dar este chiar mai uşor, dacă ai avea un tub de rezervă, o pompă, precum şi dreptul de instrumente, astfel încât să puteţi schimba rapid înţepat tub pentru unul nou, şi pe cel vechi de patch-uri mai târziu acasă.
  • Fi în siguranţă. Aceasta este o brainer nu, dar este bine să citiţi până la sfaturile de pe bicicleta de siguranţă (vezi link-urile de mai jos), înainte de poziţie afară periculoase în trafic.
  • Este o explozie! Ciclism este o mulţime de distracţie, aşa cum l-am descoperit în ultimele săptămâni, şi de echitatie la locul de muncă este mult, mult mai bine decât de conducere. Încearcă-l. Va iubesc.

Ca de obicei, le-am tras câteva link-uri de pe navetism biciclete pentru y'all:

zen-productivity ++
10 Sfaturi pentru renunti Fumatul
Anul 2006 în Review - O mare ani!
2007: Anul meu Greatest Ever
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: