Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Anul 2006 în Review - O mare ani!

Acest post va acoperi meu revizuire 2006, iar următorul post va fi mea 2007 goluri.
Anul 2006 în curs de revizuire
Anul trecut a fost un minunat an pentru mine! Am realizat două goluri din viata mea, a avut un copil, şi pur şi simplu transformate în viaţa mea aşa de multe feluri. Lasă-mă să le conta pe scurt:
*Maraton: Incepand de la începutul anului 2006, [...]

Acest post va acoperi meu revizuire 2006, iar următorul post va fi mea 2007 goluri.

Anul 2006 în curs de revizuire

Anul trecut a fost un minunat an pentru mine! Am realizat două goluri din viata mea, a avut un copil, şi pur şi simplu transformate în viaţa mea aşa de multe feluri. Lasă-mă să le conta pe scurt:

*Maraton: Incepand de la începutul anului 2006, am scris-o coloană din două în două săptămâni, care a fugit din ziar local de aici de pe Guam, chronicling mea călătorie la primul meu maraton. Tocmai am început să fie difuzate la începutul lui decembrie 2005, şi a făcut prima mea 5k că luni mai târziu, aşa că acesta a fost un obiectiv foarte mare pentru mine. A fost, de asemenea, o viata obiectiv. Am avut o foarte sus-jos şi-mi maraton an în formare, dar pentru a rezuma o poveste lungă, la începutul lui decembrie 2006 am finalizat primul meu maraton! Rularea este acum o parte din viaţa mea, şi îmi place.

*Novel: Este fost întotdeauna un scop de-a mea de a scrie un roman, şi în noiembrie 2006, M-am înscris în viaţa schimbare NaNoWriMo , Cu scopul de a scris 50,000 de cuvinte într-un roman, până la sfârşitul lunii noiembrie 30 ... şi eu am făcut-o! Este, probabil, niciodata nu va fi publicat, dar a fost o adevărată provocare şi realizare.

*Noëlle Cayce: La 23 martie 2006, cele mai recente bucurie a vieţii mele ... s-a născut fiica noastră mai tanar. Asta face şase pentru noi. Ea este un dar din cer şi de un pusti, toate într-un singur pachet incredibil de frumos.

*Veganism: În septembrie 2006 am devenit vegetarian, cu eventuala obiectivul de a deveni vegetarian. Ei bine, eu nu s-au atins de carne (sau orice animal carcase), deoarece, şi eu mi-au redus drastic aportul de produse lactate şi ouă ... De fapt, eu nu mănânc lapte sau ouă mai, dar numai ca ia-le în urmă, în unele alimente, ingrediente . Am de gând să-i taie complet, aşa că am putea avea o cruzime fără dietă până la sfârşitul anului 2007. A fost o mare transformare a mea alimentaţie, precum şi una care nu regret un pic. Una din cele mai bune lucruri le-am făcut vreodată.

*GTD: Chiar dacă nu am citit de fapt David Allen e Obtinerea de lucrurile până la sfârşitul anului 2006, am înţeles de conceptele de bază şi a procedurilor de pe Web şi a început înainte de punerea în aplicare a GTD vara. Până la sfârşitul anului, am fost de mult, mult mai organizat decât până acum. Este un sistem de incredibil faptul că aş recomanda pentru oricine. Aceasta poate dura un timp pentru a adopta obiceiurile de GTD - Am cele mai multe dintre ele de acum, dar sunt încă îmbunătăţirea. Biroul meu este clar, fişierele mele sunt organizate, căsuţa poştală de e-mail meu este gol şi ştiu unde totul este. Perfecţiune!

*Early ortopedic:În 2006, din cauza ruleze, am devenit un timpuriu ortopedic. Am început waking mai devreme şi mai devreme, iar acum regulat trezesc la 4:30 (câteva zile la 5 AM dacă aş culca târziu). Ea dă-mi un astfel de mare începe pe zi, dimineaţa şi sunt liniştită şi frumoasă. Îmi place! În următorii cateva saptamani voi pentru a încerca să realizeze cel puţin 1-2 Big Activităţi înainte de 6 am ... cu posibilitatea de a lupta împotriva locul 2 lucruri Am fost pe procrastinating. Cred că va face meu zi, chiar mai bine.

*Finanţele: Am făcut mari progrese în eliminarea mea datorie (chiar mai mare, cu planuri pentru 2007) şi a început un fond de urgenţă, care este atât de mare, pentru a uşura minte. Sunt încă încerc să intru pe teren stabil financiar, dar, comparativ cu un an în urmă, când am putea face, nu se termină întâlni, eu sunt lumina anii următori. Si nu pot vedea lumina zilei, la sfârşitul celui de-al tunelului.

*Un an Quitversary: La 18 noiembrie, 2005, I renunţe la fumat . A fost inceput de transformari in viata mea, si mi-a dat încredere şi mi-a arătat modul în care chiar şi la mai multe realizări. On Nov 18, 2006, am sărbătorit în linişte-mi un ani Quitversary, şi nu au fost niciodată mai fericit.

*Misc: Au fost multe alte lucruri care s-au întâmplat cu mine în 2006, şi mici, precum şi eşecuri, dar pe ansamblu acest lucru a fost un mare ANUL !!!!!! Aici 'sperînd că 2007 va fi la fel de mare.

A se vedea de asemenea:

zen-productivity ++
10 Sfaturi pentru renunti Fumatul
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: