Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Atingerea goluri cu fiul meu: Our Harry Potter Marathon

În luna decembrie, pe fiul meu Rain (care sa transformat în 9 ianuarie) şi am stabilit pe o căutare: pentru a citi primele cinci cărţi Harry Potter înainte de filmul iese pe 13 iulie 2007. Asta ne-a dat despre şapte luni pentru a citi cinci cărţi, dar dacă l-aţi citit aceste carti, ştiţi că ele sunt destul de [...]


În luna decembrie, pe fiul meu Rain (care sa transformat în 9 ianuarie) şi am stabilit pe o căutare: pentru a citi primele cinci cărţi Harry Potter înainte de filmul iese pe 13 iulie 2007. Asta ne-a dat despre şapte luni pentru a citi cinci cărţi, dar dacă l-aţi citit aceste carti, ştiţi că ele sunt destul de lungi (mai ales în ultimii câţiva).

Este, de asemenea, mai mult de o provocare, pentru că fiul meu traieste numai cu mine timp de trei zile pe săptămână. Dar, ca fiica mea a spus, ploaie şi eu sunt foarte determinat de oameni, şi noi suntem dovedeşte a fi de până la provocarea.

Până în prezent am ZIP prin primele două cărţi şi sunt aproape gata cu cea de-a treia. Asta lasă-ne cu două cărţi mult timp pentru a citi în cinci luni, şi eu sunt pozitive putem face asta. S-ar putea începe chiar de pe Rezervă 6 înainte de a veni la film. Pe de zile care Rain este cu mine, am citit in seara, si apoi l-am trezit devreme (de obicei, de la 5:30) pentru a citi din nou în dimineaţa. Şi când el nu e cu mine, eu de multe ori suna-l în sus şi citeşte la telefon în timpul serii, astfel cum a fost el citeşte împreună cu propria sa copie de la maică-sa de casa.

A fost o mare experienţă, a face asta Harry Potter maraton cu ploi. V-am citit înainte, dar niciodată cu această frecvenţă, şi noi suntem mai multe cheltuieli de calitate timp singur decât până acum. Este, de asemenea, încercarea de mare pentru a atinge un scop cu el, nu numai pentru că nu-mi dea un bun sentiment ca vom atinge obiectivele de succese pe drum, dar care îi că sentimentul prea mare. Deci, nu numai că suntem de cheltuieli mari de timp împreună, şi de distracţie, dar n-am de predare-l pentru a realiza cât de obiective, de asemenea.

Acest lucru a fost atât de mare încât vreau să fac acelaşi tip de lucru cu ceilalti copii. Am şase dintre ei, pentru ca o face un pic de o provocare. Vreau să fac ceva care este diferită pentru fiecare dintre ei, ceva care ne poate face sa te distrezi în timp ce de învăţare pentru a atinge obiectivele impreuna.

zen-productivity ++
10 Sfaturi pentru renunti Fumatul
Anul 2006 în Review - O mare ani!
2007: Anul meu Greatest Ever
6 Sfaturi pentru navetism la locul de muncă de către Bike
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: