Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Partea 2, organizarea ediţie

A se vedea partea 1 pentru introducerea la această serie.
În partea 1 despre creşterea şase copii, am vorbit despre finante. Asta e doar o parte din luptă. O mulţime de ce face atât de mulţi copii, cresterea este de dificil pur logistica de pe toate. De la fotbal la cor la părinte-profesor conferinte la ziua de nastere părţile ... naiba, doar [...]


Vedea Partea 1 pentru introducerea la această serie.

În Partea 1 about raising six kids , Am vorbit despre finante. Asta e doar o parte din luptă. O mulţime de ce face atât de mulţi copii, cresterea este de dificil pur logistica de pe toate. De la fotbal la cor la părinte-profesor conferinte la ziua de nastere părţile ... naiba, chiar achiziţie le gata de dimineata este un exerciţiu în logistică de planificare si executie.

My soluţie? Ei bine, nu am răspunsuri simple, dar eu pot partaja ceea ce a ajutat sa-mi păstra şi soţia mea normal.

Organizarea şi Programare Şase Kids

 • The One Calendar membre care Statele Unite le pe toate. Eu şi soţia mea au folosit pentru a separa calendare, împreună cu mai multe şcoli calendare, programe de sport, avize pentru şcoală, şi mai mult. De partea noastră frigider a fost acoperit cu aceste orare, şi aceasta a fost o provocare pentru a ne aminti totul. Introduceţi: Google Calendar . Acum, totul intră într-un calendar. Avem separate sub-calendare pentru munca mea, lucrurile mele personale, soţia mea a astea, de copii, şi-mi de formare, dar totul se poate vizualiza pe un calendar. Acum, ori de câte ori avem o şcoală calendaristic sau programul de sport sau preaviz pentru ceva la şcoală, ne-o mai repede intră în Gcal. Acelaşi lucru cu munca rezervări, întâlniri, clase, 5Ks şi mai mult. Acum ne putem uita doar la calendaristic, de la locul de muncă sau de acasă, şi să vedeţi ce se întâmplă în acea zi, sau în ziua următoare.
 • Invata-i sa se auto-suficiente. Sigur, este mai uşor şi mai repede la duş şi le rochie le tine decât să urmăriţi-le face la fel sarcini mult mai lent şi incompetently. Dar ca să încercaţi cu şase copii. Veţi avea probleme. Răspunsul este de a preda-le pentru a face lucrurile în sine. Este nevoie de un pic mai mult timp la început, dar în termen de o lună, el va plăti mai mult de jos. Acum, copiii noştri nu pot decât duş şi rochia ei înşişi (şi alege propriile haine), dar ele de alimentare cu mic dejun, camere curate lor, perie de dinţi, pieptene părul, te lor chestii gata, se spală vasele lor propriu (bine, nu a doi cei mai tineri, dar cel mai vechi patru). Singurul lucru care l-am făcut în dimineaţa este fixa lor prânzuri, şi soţia mea Irons hainele lor. Fiica mea mai veche, 13, poate prea fier haine, şi-a învăţat să ajute cu copii şi chores. Ele pot face toate chores de asemenea, la fel ca şi zdrobitoare mopping.
 • Planul de suficient timp. Am folosit de a gândi o oră pentru a obţine gata a fost de ajuns. Şi după cele două noi copii s-au născut, am devenit târziu pentru tot. Acum, ne vom da mai mult de două ore. În timp ce am putea probabil sa se pregateasca intr-o ora, acum ne pregătire timp este mult mai relaxat. Şi noi suntem mai mult pe timp decât înainte. De obicei.
 • Asiguraţi-o săptămână, cina meniu. Da, acest isn'ta tip nou, dar este foarte util. Avem în plan de mese pentru a săptămânii - si copiii pot face sugestii - şi mergeţi la cumpărături cu care meniul în parte, şi ingredientele enumerate afară. De asemenea, face lucrurile mai uşor veni vremea mesei - nu deciziile de a face ... doar biciul afară de ingrediente şi bucătar-o.
 • Planul de uşor de mese. Tot ce are o mulţime de timp pentru a se pregăti este prea mare deranjul. Spaghete, chili, tacos, pui la cuptor (de sănătos versiune de fiecare) sunt unele din nostru Staples.
 • Pack vă uneltele de uşă. Beneficiind de o listă de control pentru uneltele de fotbal, sau de alte evenimente similare, este o idee bună. Iar atunci când sunteţi pentru pregătirea viitoarelor zi, începe asamblarea toate lucrurile de pe uşă, asigurându-vă că aveţi totul, aşa că nimic nu este uitat. Uita cineva de cleats şi având la rândul său, în jur de maşină să-i este o durere.
 • Pack-un sac cu haine extra. Ne ţine un mic bagaj de bagaje ambalate cu o serie de modificări de articole de îmbrăcăminte şi lenjerie pentru fiecare copil arimate departe în maşină. Dacă nu e un accident, sau a unora dintre copii doresc să-şi petreacă noaptea cu bunicii, care geanta va fi foarte folositor.
 • Avea o reuniune de familie. Voi posta mai multe despre aceasta mai târziu, în serie, dar este o idee bună de a avea intreaga familie stai jos, o dată pe săptămână şi vorbesc despre toate problemele care au membri de familie. Această comunicare este un element cheie pentru a avea o familie fericită.
 • Toată lumea ar trebui să mănânce împreună. Noi nu putem face asta în fiecare zi, dar vom încerca să stai jos si iei cina împreună ca o familie. Este un moment bun pentru a vorbi despre fiecare persoană de zi.
 • Avea o căsuţă poştală, este clar şi de multe ori. Toate actele, facturile, scrisori, fluturaşi, programe, lucrari şcoală şi mai merge direct în cutia poştală noastră unică. Inbox ar trebui să fie eliminate în fiecare zi sau o dată la două zile - ara doar prin aceasta, un element la un moment dat, de luare a unei decizii, în luarea de măsuri, de evidenţă sau trashing fiecare element imediat. Nu puneţi-l jos sau lucrurile vor aduna!
 • I înveţe pe copii că totul are un loc. Fiecare lucru din casa ta ar trebui să aibă un "acasă". Invata pe copii, în cazul în care este acasă, şi-i în obiceiul de a pune în casă. Ei niciodată nu vom ajunge la el perfect, dar cu atât mai mult că toată lumea face acest lucru, de mai puţine lucruri te pierzi. De asemenea, curate ca te duci pentru a păstra casa destul de curat, în orice moment.
 • Declutter de multe ori . Scapa de drog în closets, că învălmăşi până în casă, că clutters garaj. Au regulate decluttering zile. Invata-le departe de a da, jucării şi haine pentru a caritate. Este, de asemenea, o idee bună să pleci vechi jucării de fiecare dată când acestea primi altele noi, în special cu privire la zilele de naştere şi de Crăciun.

Alte părţi din această serie:

zen-productivity ++
Anul 2006 în Review - O mare ani!
2007: Anul meu Greatest Ever
6 Sfaturi pentru navetism la locul de muncă de către Bike
Atingerea goluri cu fiul meu: Our Harry Potter Marathon
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Part 1
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: