Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Cele mai bune 8 Modalitati de a trata cu Detractors

Avem toate acestea au avut ca am setat şi du-te după obiectivele noastre, indiferent unde suntem sau ce noastre obiective pot fi: naysayers, detractors, oameni care şi bate joc sau se înfuria sau să ne spuneţi că nu putem face.
Detractors sunt foarte grave, de afaceri, chiar dacă acestea par a fi doar cu o mică distracţie [...]

Avem toate acestea au avut ca am setat şi du-te după obiectivele noastre, indiferent unde suntem sau ce noastre obiective pot fi: naysayers, detractors, oameni care şi bate joc sau se înfuria sau să ne spuneţi că nu putem face.

Detractors sunt foarte grave, de afaceri, chiar dacă acestea par a fi doar cu o mica distractie la cheltuiala noastră.Nu-i lasa sa te oprească încetini sau chiar te jos.

Cum te face cu detractors? Fiecare va fi diferit, dar aici sunt cateva sfaturi:

  1. În primul rând pentru a învăţa să le identificaţi. Uneori nu ne da seama că cineva este un detractor. Ele pot fi un prieten apropiat sau soţul / soţia sau alte persoane de încredere, aşa încât, atunci când le lua peste picior sau a spune lucruri negative, am încredere în ei şi ia-o la inimă. Dar există o diferenţă între a fi realist şi doar fiind o naysayer. Aflaţi pentru a asculta ce spun alţii, şi să vedeţi ce vă este de reacţie. Dacă-l descurajează tine, te face să te simţi ca renunti, atunci poate că această persoană este un detractor.
  2. A se vedea dacă au un punct valid. Cum am spus, uneori acestea sunt doar încearcă să fie realiste. Acestea ar putea avea un motiv bun pentru lor negativitate. Pasul înapoi, cred că despre obiectiv, indiferent dacă acestea sunt aducând un real obstacol care trebuie să fie depăşite, şi dacă da, da seama cum să-l depăşească. Este rar insurmontabile. Dacă doriţi să vă fie de ajuns, va putea gasi o solutie. Acum, dacă nu au un punct valid, citiţi mai departe.
  3. Zap orice negativ gândurile ei vă dau. Detractors au o modalitate de a lua lor negative gândurile şi transferul lor la tine. Dintr-o data, este o sămânţă de îndoială. Şi acesta poate să crească într-un uriaş stejar de îndoială, cu radacini care lacrimă până la infiintarea obiectivele. Stop aceste gânduri negative, cât mai curând posibil. Push-i, şi cred că în loc de gândire pozitivă. Nu-i lasa sa te învinge.
  4. Seama că vor exista întotdeauna detractors, şi să le glisaţi pe tine ca apa de pe o rata de spate. În viaţa de fiecare persoană, nu va exista cel puţin un detractor, dacă nu chiar mai mult. Nu puteţi să le evite complet. Dar, nu aveţi nevoie pentru a asculta ei. Doar zambeste, si-i lasa sa vorbesc. Cuvintele lor nu poate să te oprească. Ei nu au nici un efect asupra dumneavoastră dacă vă ignora cuvintele lor.
  5. Confrunte cu ele, şi-i de partea ta. Uneori detractor este cineva aproape de tine, cineva nu se poate ignora. Dacă da, este cel mai bine pentru a se înrola în ajutor de această persoană în loc de a lupta împotriva lor. Face acest lucru cât mai curând posibil. Spune-le că acest obiectiv este foarte important pentru tine, şi nu o puteţi face acest lucru fără ajutorul lor. Spune-le că-ţi dai seama pe care le-au îndoieli, dar tu cu adevărat nevoie de ele pentru a fi pozitive, şi de ai sprijini. Acestea pot fi cel mai bun aliat, în loc de a-ţi mai rau detractor.
  6. Râzi cu ei. Uneori, oamenii sunt incomode, atunci când face o schimbare, si astfel, pentru a uşura acest disconfort, vor face glume sau dezlâna tine. Acest lucru, probabil, a mai puţin de a face cu tine n-are decât cu lor de disconfort. Ei nu ştiu ce altceva să se ocupe de această schimbare. Realiza acest lucru, şi doar râd. Dacă luaţi-o ca pe un blajin gluma, uneori, acest lucru va dezarma ei. Ele pot continua să fac glume, dar nu va fi la fel de tensionată şi nu va fi la fel de mult un efect de pe tine, dacă ai ţine râs.
  7. Au counterarguments gata, şi să le informeze. Uneori, oamenii sunt doar dezinformat. Acestea ar putea avea neînţelegeri despre ceea ce faci. Cunoaşte toate argumentele lor, precum şi potenţialul de argumente comune, şi-au counterarguments gata. Fă-ţi de cercetare, şi să fie foarte informat. Apoi, încercaţi să vă educe detractor. Dacă o faci dreapta, cu un rezultat pozitiv, atitudine sincera, s-ar putea de fapt, persoana care te asculta, şi probabil chiar şi schimbe minte. Dacă nu, cel puţin, ştii mai bine, şi pe care nu le lasa lor argumentele crea o îndoială în mintea ta.
  8. Fii sigur în cunoştinţele pe care le fac ceva bun. Uneori, nu este nimic pe care le puteţi face. Nu puteţi câştiga peste ei, nu se poate evita-le, nu aveţi posibilitatea să râd cu ei. Deci trebuie doar sa le ignore, şi păstraţi-vă spun că, atunci când nu atinge obiectivul dvs., care va fi răsplata voastră de lungă durată acest detractor.

Din nou, vor exista întotdeauna detractors în viaţa dumneavoastră. Dar acestea sunt doar mai multe obstacole, care trebuie să depăşească, pentru a ajunge la obiectivul dvs.. Nu va fi întotdeauna obstacole, dar daca crezi pozitive, şi de a căuta soluţii, puteţi bate (sau a lua pe ei să vi se alăture).

Vezi, de asemenea,:

Previous post: Top 20 Motivare Hacks - #8

Next post: Top 20 Motivare Hacks - #7

zen-productivity ++
5 Cai vă ajută să GTD a vă atinge obiectivele
Alow-te pentru a fi fericit şi mândru de progresele
Sunt zilele tale Nebun? Take Control
Începător Ghidul pentru GTD
Ben Franklin a hack trucuri - urmărirea obiectivelor mele
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: