Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Cum am devenit o Early ortopedic

Ştiu, Steve Pavlina a făcut deja acest lucru, dar l-am constatat că waking timpurie a fost una dintre cele mai bune lucruri le-am făcut în ultimul an, si m-am gandit Aş-mi împart sfaturi. Tocmai am postat despre meu dimineaţă de rutină, şi a crezut că s-ar putea dori să ştiu cum am până la 4:30
Pentru [...]


Ştiu, Steve Pavlina a făcut acest lucru deja , Dar am constatat că waking timpurie a fost una dintre cele mai bune lucruri le-am făcut în ultimul an, si m-am gandit Aş-mi împart sfaturi. Eu doar postat despre rutina de dimineaţă , Şi a crezut că s-ar putea dori să ştiu cum am până la 4:30

Timp de mai multi ani, am fost un târziu ortopedic. Te-am iubit de a dormi inch Apoi lucrurile s-au schimbat, deoarece a trebuit să te trezeşti între 6-6:30 sunt de a stabili copiii mei "prânzuri şi-i gata de şcoală. Dar, anul trecut, când am decis sa-si pregateasca pentru primul meu maraton, am decis că am nevoie pentru a începe să ruleze în dimineaţa dacă aş fi fost de a avea orice moment, a plecat la familia mea.

Deci, am stabilit pentru a face trezesc devreme un obicei. Am început de achiziţie până la 5:30, apoi la 5 AM Când, care a devenit un obicei, si am avut de a trezi la 4 AM sau 3:30 pentru o mai devreme pe termen lung, aceasta wasnt problema. Şi luna noiembrie a anului trecut, când am decis să participe la NaNoWriMo , Am decis sa ma trezesc la 4 AM pentru a scrie o perioadă de cel puţin o oră pe zi. Acum, că am completat că-roman scris obiectiv, nu am nevoie de a se trezi că mai devreme, dar s-au stabilit pe un fericit compromis de waking la 4:30 Unele zile, când sunt foarte obosit (dacă mă duc la culcare târziu), voi trezi la 5:00 sau 5:30, dar că este încă devreme decât am folosit pentru a trezi.

Iată-mi sfaturi pentru a deveni o scară mai devreme:

  • Nu fac schimbări drastice. Start încet, waking doar 15-30 de minute mai devreme decât de obicei. Folosite pentru a obţine acest lucru, pentru câteva zile. Apoi, un alt cut back 15 minute. Faceţi acest lucru treptat, până când ajunge la obiectivul dvs. timp.
  • Permiteţi-te la culcare mai devreme. S-ar putea fi folosite pentru a sta pana tarziu, probabil, la TV sau navigarea pe Internet. Dar dacă veţi continua acest obicei, în timp ce încearcă să te ridici mai devreme, mai devreme sau mai târziu o va da. Şi în cazul în care acesta este în creştere, care oferă mai devreme, atunci va prăbuşi şi dormi cu întârziere şi trebuie să începem.Vă sugerez să mergi la culcare mai devreme, chiar dacă nu credeţi că veţi dormi, şi a citi, în timp ce în pat. Daca esti foarte obosit, te-ar putea sa adorm mult mai repede decât crezi.
  • Pune-ti alarma ceasului departe de tine patul. Daca este chiar lângă pat, veţi închide sau a lovit-o trage un pui de somn. N-am lovit cap. Dacă-i departe de pat, va trebui să te ridici din pat pentru a închis-o. Până atunci, esti sus. Acum, trebuie doar sa stai sus.
  • Du-te afara din dormitor, de îndată ce vă închide alarma. Nu se permite de a raţionaliza-te duci înapoi în pat. Doar vigoare-te pentru a ieşi din cameră. Obiceiul meu este de a face un pas greşit în baie şi să fac pipi. De timp pe care l-am făcut, şi flushed toaletă şi spălaţi mâinile mele şi sa uitat la mine urat strâmbătură în oglindă, sunt treaz de ajuns pentru a se confrunta cu zi.
  • Nu raţionaliza. Dacă vă permite creierului să vorbesc te scot din treceţi mai devreme, nu veţi mai fi niciodată o fac. Nu face obtinerea înapoi în pat o opţiune.
  • Permiteţi-te la culcare o dată într-un timp în. În ciuda a ceea ce am spus la punctul anterior, o dată la un timp, e frumos să dormi inch Atâta timp cât nu este un lucru. Poate o fac o dată pe săptămână sau cam asa ceva.
  • Asiguraţi-trezesc devreme o recompensă. Da, s-ar putea părea la prima că sunteţi obligându-te să faci ceva greu, dar dacă ai face-o plăcut, în curând, veţi aştepta cu nerăbdare să trezesc devreme. Recompensa mea pentru a fi utilizate pentru a face o ceaşcă de cafea fierbinte şi a citi o carte. Am recent taia cafea , Dar mi-am bucura citind cartea mea. Alte recompense ar putea fi un tratament pentru mic dejun gustos (smoothies! Yum!) Sau uitam la răsărit de soare, sau meditativ. Cauta ceva care e bun pentru tine, şi vă permite să o fac, ca parte a dumneavoastră dimineaţa de rutină.
  • Profitaţi de toate că timp suplimentar. A nu se trezi cu o oră sau două mai devreme doar ca să vă citească blog-uri, cu excepţia cazului în care este un obiectiv major al tau. A nu se trezesc devreme şi a deşeurilor, care timp suplimentar. Ia un salt începe pe zi! Îmi place de a folosi acest timp pentru a obţine un cap de a începe pregătirea pe copiii mei "prânzuri, pe de planificare pentru restul zilei (când să-mi stabilesc MITs), cu privire la exercitarea sau meditativ, şi pe lectură. Până la ora 6:30 în jurul role, am făcut mai mult decât mulţi oameni fac toata ziua.
  • Bucuraţi-vă de pauză de zori! La fel de mult ca tine poate, uita-te afara (sau mai bine, du-te afara!) Şi de ceas pe cer transforma lumina. Este frumos. Si e liniştită şi paşnică. Acum este momentul meu preferat din zi. Noţiuni de bază până la începutul este o recompensă, în sine, pentru mine.

A se vedea de asemenea:

zen-productivity ++
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Partea 2, organizarea ediţie
Email Zen: Clear Out Inbox
Ia sănătos şi Fit, partea 1
Ia sănătos şi Fit, partea a 2 - Exercitarea Edition
My Morning de rutină
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: