Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Ia sănătos şi Fit, partea 1

JD de la unul de meu favorit finanţe bloguri, Get Rich încet, postate recent despre cum a folosit o wellness antrenor pentru a obţine mai sănătoase şi instalator. El parts sale experienţe şi unele sfaturi excelente, şi am recomanda un citit.
S-a-mi să gândesc: Am invatat atat de mult pe parcursul ultimului an, de la lectură şi de la [...]


JD de la unul de meu favorit finanţe blog-uri, Get Rich Încet , Publicat recent, despre cum a a folosit o wellness antrenor pentru a obţine mai sănătoase şi ajustor . El parts sale experienţe şi unele sfaturi excelente, şi am recomanda un citit.

S-a-mi să gândesc: Am invatat atat de mult pe parcursul ultimului an, de la lectură şi de la judecată şi eroare, pe care am putea fi un antrenor decent cu mine un pic mai mult de formare. Nu cred că e ceva ce vom urmări cu adevărat, dar am crezut că voi parts unele lucruri le-am învăţat.

Azi voi uita-te la prima parte a obtinerea sănătoase şi instalator - mâncaţi sănătos. (A se vedea de asemenea,Vedea Partea a 2-a Obtinerea de sănătos şi Fit - Exercitarea Edition)

Reguli pentru Mancatori Sănătoase

Posibilitati de alimentatie sanatoasa este ceva de o mulţime de noi dorim să facem, dar avem o astfel de greu, pentru că timp de tentaţii şi de a lucra acasă şi pe drum. Nu voi spune că mint şi să faceţi schimbări în regimul alimentar este de uşor, dar eu va sfătuiîmpotrivadrastice a face modificări şi în favoarea de a face schimbări graduale.

De exemplu, eu mananc destul de sanatos, chiar acum, dar mi curent dieta este un cumul de mici modificări am făcut în timp. Am început leaner mănâncă carne, şi încearcă să includă mai multe tipuri de fructe şi veggies. Apoi am adăugat în sănătos cereale pentru micul dejun, fulgi de ovăz, cereale integrale breads. Am trecut la mai mici de grăsime din lapte şi alte scăzut de grăsimi din opţiuni. Am mancat mai multe fructe cu coajă, şi a încercat lucruri ca inul seminţe. În cele din urmă am avut o destul de regim alimentar echilibrat (in afara de dulciuri), dar apoi am devenit vegetarian. Am făcut carne complet, inclusiv de pui şi de peşte. În cele din urmă am început să elimine treptat lactate şi ouă, şi a început soymilk folosind şi alte produse de soia. Am încercat încet afară vegan reţete, până la punctul că eu sunt acum aproape 100% vegan, şi iubitor de fiecare minut din ea. În ultimul timp am fost încercarea de a tăia cofeină şi dulciuri, dar treptat. Dacă încercaţi tăiere un lucru mic, la un moment dat, în cele din urmă veţi obţine utilizate pentru a modifica şi va deveni normale pentru tine. Apoi repetaţi procesul.

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 1: Alegeţi unul sau două lucruri să se schimbe despre alimentaţie, şi a începe, pur şi simplu cu cele. În fiecare săptămână sau două, să încercaţi ceva sănătos şi încorpora-l în meniul zilnic sau săptămânal.

Un alt lucru pe care mi-am învăţat este că atunci când am încercat să reducă la ceva rau, acesta ajută să o înlocuiască cu ceva sănătos şi gustos că am venit să se bucure. Ca cofeină - Sunt Debarasarea de cafea şi înlocuind-o cu apă. Am făcut asta înainte cu colas (cu toate că voi avea o ocazionale cola acum, dar nici pe departe la fel de des). Acum imi place de apă potabilă în loc de zahăr mai multe lucruri. Am înlocuit cu lapte de soia lapte mult mai sănătos, şi acum, îmi place de lapte de soia. Acelaşi lucru cu Veggie burgeri, sănătoşi de cereale, boabe întregi de pâine şi mai mult. Găsiţi sănătoase opţiuni pe care le-aţi dragoste - face o listă şi păstraţi-le de aproape.

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 2: Când Debarasarea ceva rau de la dieta, înlocuiţi-l cu ceva mai sănătoase şi gustoase.

Am învăţat de asemenea, să includă o varietate de nu numai fructe si legume, dar nuci, alimente bogate in calciu (cum ar fi soymilk, calciu-fortificate JO şi tofu, migdale, şi cu frunze verde), alimente cu grasimi bune (cum ar fi uleiul de măsline, flaxseeds, migdale, etc), ridicat de proteine, dar se rezema alimente (cum ar fi tofu, proteine de soia, nuci, fasole), şi a ridicat-fibra de alimente. Ce-am evitat, ca de ciuma, sunt lucruri de mare în grăsimi saturate sau prea zaharoase (cum am spus, eu sunt de tăiere la asta mai mult şi mai mult acum).

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 3: primele lucruri pentru a taia sunt prăjiţi, alimente grase (precum McDonald's) şi alte chestii care este prea zaharoase (Donuts, colas, bomboane), precum şi alte produse alimentare drog. Nu cut-o complet, dar la faza de start-l treptat şi înlocuirea acesteia cu sănătoase, gustoase lucruri (a se vedea primele două reguli).

Un alt concept important este să mănânce mici porţiuni. Am folosit pentru a-mi placă teanc mare, dar sigur că e un mod de a grăsime. Am tăiat încet înapoi pe porţiuni, prin adăugarea sănătoase gustări între mese. Cheia aici este de a-şi planifica-l, astfel încât să nu-ţi doar trei piete, dar poate că într-un iaurt între, si fructe, sau în loc de a avea o mare masa de prânz, fac ceea ce fac şi au două sandwich-uri mai mici.

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 4: Mănâncă mai mici şi mai multe porţiuni de multe ori în timpul zilei. Dacă vă aşteptaţi până când veţi fi cu adevărat foame, veţi porc afară.

Acest lucru mă conduce la un alt mare concept: Dacă o să fie pe drum, trebuie să vă plan de perspectivă, sau veţi ajunge să mâncaţi ceva convenabil (a se citi: fast-food), care nu va fi la fel de sănătos şi cu siguranţă va fi mai scump. Când mergeţi la cumpărături băcănie, uita-te sănătos pentru snack-uri pe care le-aţi dori şi apoi le ambalaj, atunci când merg la muncă sau de pe drum. Blue chips-uri de porumb, nuci, stafide, fructe, veggies, scăzut de grăsimi şi covrigei ca sunt lucruri bune pentru a ambalajului şi uşor portabil.

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 5: Pachet de gustări sănătoase pentru a lua cu tine, şi un plan de masă, atunci când merge pe drum.

Un alt punct important: aceste lucruri nu vor face o diferenta se observa imediat, cel puţin, nu să nu te îngraşi. Pierderea de greutate - în special de grăsimi - nu ar trebui să se întâmple peste noapte, sau veţi obţine cu uşurinţă o inapoi. Ai răbdare, şi cred că pe termen lung. Nu te uita pentru remedieri rapide.

Posibilitati de alimentatie sanatoase Articolul # 6: Stabiliţi obiective pe termen lung, şi nu se aşteaptă rezultate rapide. Ai răbdare!

Există mai multe mai multe sfaturi, dar acestea sunt regulile de bază pentru care mănâncă sănătos, care este baza pentru obtinerea de cuviinta. Includă aceste reguli o la un moment dat, încet, şi veţi vedea o mare schimbare în timp. Veţi te iubesc pentru asta!

Vedea Partea a 2-a Obtinerea de sănătos şi Fit - Exercitarea Edition .
Vedeaalso:

 • Încercarea de a mânca sănătos? Faceţi schimbări de stil de viaţă, şi să aibă un trisor zi
 • Sanatate Sfat: Încercaţi să mâncaţi vegetariene uneori
 • 6 Sfaturi pentru navetism la locul de muncă de către Bike
 • zen-productivity ++
  6 Sfaturi pentru navetism la locul de muncă de către Bike
  Atingerea goluri cu fiul meu: Our Harry Potter Marathon
  Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Part 1
  Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Partea 2, organizarea ediţie
  Email Zen: Clear Out Inbox
  Zen Habits - Romanian
  Cautati site-ul nostru: