Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Ia sănătos şi Fit, partea a 2 - Exercitarea Edition

În partea 1 din această serie despre Noţiuni de bază sănătoase şi Fit, am acoperit unele Reguli pentru Posibilitati de alimentatie sanatoasa. Azi, eu va acoperi unele norme de exercitare, şi mâine am de gând să scrie despre lipit la un exerciţiu Planul.
În primul rând să-mi spun: mănâncă sănătos este o mare fundaţie pentru obtinerea potrivi şi sănătoase, dar exercitare este [...]


În partea 1 din această serie despre Noţiuni de bază sănătoase şi Fit, am acoperit unele Reguli pentru Mancatori Sănătoase . Azi, eu va acoperi unele norme de exercitare, şi mâine am de gând să scrie despre lipit la un exerciţiu Planul.

În primul rând să-mi spun: mănâncă sănătos este o mare fundaţie pentru obtinerea potrivi şi sănătos, dar este ceea ce va exercita cu adevarat sa te acolo. De fapt, puteţi face o, şi nu de alta, dar va fi doar la jumatatea drumului, chiar. Ai nevoie de ambele.

Reguli pentru exercitarea
Am fost destul de exercitare constant pentru mai mult de un an - incepand din decembrie 2005, am început să ruleze un program destul de ambiţios. În fapt, în jur de o lună după ce am început să ruleze, am o mare cap şi a decis, aş încerca să tren şi completă pentru un maraton. După unele luptele in timpul anului, am completat de maraton, în decembrie 2006. În acest an, eu sunt de formare pentru o Triatlon, biciclete şi de a învăţa să înoate în plus pentru a-mi continua să fie difuzate.

Deci, am învăţat foarte multe despre exercitarea în ultimul an. Nu numai ca am învăţare prin practică, dar l-am învăţat foarte multe de la alţii, cărţi pe care le-am cumpărat, şi site-uri web pe care le-am fost în continuă cercetarea.

Ceea ce urmează sunt câteva dintre sfaturile am pentru cei care doresc să înceapă şi să menţină un program de exercitare sănătoşi.

Exercitarea Articolul # 1: Start astăzi, chiar şi de a face ceva să te duci. Nu are importanţă ce exercita pe care o alegeţi, începeţi. Cred că mersul pe jos şi să fie difuzate sunt mari moduri de a începe, pentru că nu trebuie să plătească la o sală de sport sau de lux primi echipament. Tot ce va trebuie este o pereche de pantofi. Am început cu un vechi bate-up pereche de adidaşi, şi nu a cumpăra pantofi sport real până Aş făcut de câteva săptămâni. De înot şi ciclism sunt două exerciţii prea mare, totuşi.

Exercitarea Articolul # 2: Stop luare scuze. Stiu din experienta - toti avem un milion de scuze. Nu este destul timp. Nici un loc de muncă afară. Sunt obosit. Eu nu am bani. Toate acestea sunt o gramada de prostii. Eu nu dau vina pe cineva pentru a face aceste scuze, pentru că eu însumi le-am facut, dar adevarul este ca, am raţionaliza, astfel încât să putem continua să fie leneşi. Acesta nu este la fel de greu ca crezi. Doar stabilească o dată cu tine, sau soţul / soţia, sau un prieten, de a ieşi pentru doar 10 sau 15 minute de astăzi, şi merg pe jos sau jog. Nu! Stop de luare scuze!

Exercitarea Articolul # 3: Pune pe pantofi sport, şi ieşi pe uşă. Asta e tot ce trebuie sa faci. Restul va fi mult mai uşor decât crezi. Este scris iniţial de inerţie pe care noi trebuie să depăşească. O data ce ai facut asta, este de fapt înviorător şi distractiv.

Exercitarea Articolul # 4: Start de mici, şi lent. S-ar putea să înceapă un program plin de forţă şi vitalitate, gata pentru a rula un maraton sau ridica greutăţi uriaşe. Tine-te inapoi. Principalul motiv este că, dacă începe încet, pe care o probabilitate mai mare de a reuşi, şi dacă începeţi prin încercarea de a face prea mult, mult mai probabil ca va arde şi nu reuşesc. Dacă credeţi că puteţi rula timp de 30 de minute, rula doar 10 sau 15 pentru a începe cu, apoi creşte lent, pe o chestiune de săptămâni. Încearcă de 2-3 ori pe săptămână, la început, cu scopul de a-şi exercita pentru cel puţin 30 de minute de cinci ori pe săptămână, în cele din urmă. Reacţiile beneficia - şi aceasta este o mare una - este că, dacă ţineţi-vă înapoi, veţi fi dornici de a ajunge la următorul antrenament, atunci când vi se va face un pic mai mult pe asta. Si asta este o mare nerăbdare să stimuleze.

Exercitarea Articolul # 5: Faceţi-vă obiectiv public. Post-o pe blog-ul. Spune-ţi familia şi prietenii. Înscrieţi-vă pentru un site ca Traineo.com

Exercitarea Articolul # 6: Recompensaţi-te. Faceţi o listă de mini goluri, şi de lângă fiecare dintre ele, o listă corespunzătoare recompensa. De exemplu, dacă ai ieşi jog şi astăzi, vă permite să cumpere o carte de pe Amazon. Dacă se poate face-o pentru două zile, da-te o inghetata. Dacă se poate face-o pentru o săptămână, cumpăr nişte cântece pentru tine iTunes. Indiferent de locul de muncă recompense pentru tine - fie ele pantofi, haine, un masaj, un tatuaj, sau orice altceva, ca să nu te-au le după atingerea obiectivelor mini. Doar nu face prea multe dulciuri!

Exercitarea Articolul # 7: lasă-te adecvat restul. Unii oameni greu încercaţi să executaţi în fiecare zi, sau a muncit din greu in fiecare zi. Doar amintiţi-vă, vă muşchii nevoie de odihnă, pentru a recupera. Dacă nu-i lasa sa recupereze, esti doar continuu de rupere-le jos. Urmaţi greu-uşor de regulă: după o zi de exerciţiu greu, du-te uşor sau de odihnă a doua zi. De asemenea, aveţi nevoie de cel puţin o zi de odihnă în fiecare săptămână. Corpul tau nu poate decât să ia atât de mult înainte de a incepe sa sparga. Nu lăsaţi-o să se ajunge la acest punct. Foarte înţelept Multe persoane au declarat că restul este la fel de importantă ca exerciţiu, atunci când este vorba de a îmbunătăţi performanţa.

Exercitarea Articolul # 8: Gandeste pozitiv. Acesta este, probabil, cea mai bună regulă de gaşcă. Aceasta a contribuit la mine în nenumărate moduri. Orice moment, că un rezultat negativ crezut că-ţi vine în cap ( "Nu pot face asta!" "Este prea greu!" "Nu mă simt ca merge acum!" "Vreau să încetaţi!" "Mă simt lenesa azi ! "), trebuie doar să apăsaţi-l. Squash-o. Şi apoi o înlocuiască cu gânduri pozitive: ce pot face asta! Sunt puternic! Acest lucru nu este prea greu! Dacă Leo poate face acest lucru, asa ca pot! Aceasta este nici o problema! Sunt tare! Sunt AWESOME !!!!!! Gândire pozitivă va vor face trecut exercita orice barieră.

Exercitarea Articolul # 9: Nu fi motivate numai de scădere în greutate obiective.Dacă sunteţi doar încearcă să-şi piardă în greutate, va mai mult decât probabil opri. De ce? Nu am nici o idee, dar este adevărat. Au alte motivators: s-o faci să se simtă bine, pentru cele mai mari de energie aveţi, pentru a reduce facturile medicale, pentru a trai mai mult, să se bucure de viaţă mai mult, pentru a arata mai bine, să fie mai puternică, pentru a fi sănătos, pentru a realiza ceva util, pentru a depăşi o provocare. Faceţi o listă cu privire la motivele pe care doriţi să-şi exercite şi a le posta pe undeva. Şi da, decupa o imagine dintr-o revista care te va motiva si post că prea. Pierderea de greutate este un mare gol, dar nu-l lăsa să-ţi fie doar unul.

Exercitarea Articolul # 10: Dacă nu, te ridici, perie-te jos, şi începe din nou. Noi tot nu reuşesc uneori. Nu contează cât de mari sunt noi, nu reuşim. Am pierdut o gramada de antrenamente ori în ultimul an, dar cheia este ca am sa ma intorc pe care cal din nou. Eu nu mă lăsa să-l opresc de la a continua. Uită-te la ea ca şi cum aş face: este un drum lung înaintea noastră, şi puţine probleme pe drum sunt doar bumps în drum. Nu lăsaţi un cucui în drum te oprească de la continuarea călătoriei dumneavoastră.

Exercitarea Articolul # 11: Dacă se poate, ia-ţi un partener de antrenament. Este o mare motivator. Dacă ştiţi că trebuie să cunoşti pe cineva la antrenament, ai mai multe şanse de a menţine această numire. Cu toate acestea, dacă partenerul tău are de a anula din anumite motive, nu ca să te oprească de la lucru pe cont propriu.

Exercitarea Articolul # 11: Have fun! Exerciţiul poate şi ar trebui să fie distractiv. Nu lăsaţi-o să se fi dureros. Dacă este, un pic mai încet, şi bucură-te de peisaj. Exercitare într-un loc frumos, cu apa sau cu copaci. Respira adanc, sa te bucuri de aer curat! Uită-te la răsărit de soare sau apus de soare! De zi este de glorie, şi vă sunt partaking de-o complet. Viaţa este minunat!

zen-productivity ++
Atingerea goluri cu fiul meu: Our Harry Potter Marathon
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Part 1
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Partea 2, organizarea ediţie
Email Zen: Clear Out Inbox
Ia sănătos şi Fit, partea 1
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: