Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

My GTDde punere în aplicare

A se vedea de asemenea: un începător ghid pentru GTD.
Un subiect favorit printre GTDers este descrierea lor GTDde punere în aplicare. Eu nu va încerca să fie şi un non-conformist aici - Voi sari pe bandwagon.
Ca şi în cele mai multe GTDers, am încercat un număr de diferite setup. Asta va fi următorul meu post. Pentru moment, lasă-mă să-mi descrie curent de configurare:

Pocket notebook - [...]

A se vedea de asemenea: un începător ghid pentru GTD.

Un subiect favorit printre GTDers este descrierea lor GTD punerii în aplicare. Eu nu va încerca să fie şi un non-conformist aici - Voi sari pe bandwagon.

Ca şi în cele mai multe GTDers, am încercat un număr de diferite setup. Asta va fi următorul meu post. Pentru moment, lasă-mă să-mi descrie curent de configurare:

  • Pocket notebook- Am purta peste tot în jurul acestei pur şi simplu ca un instrument de captare. Orice gânduri, pentru a-DOS, proiecte, calendar lucrurile care colectează în timp ce eu nu sunt la computer este capturat în notebook şi transferaţi în listele mele de acţiune calendaristic sau mai târziu. Am fost, de asemenea, experimentarea cu PocketMod , Şi chiar vreau ceea ce este un Moleskine buzunar notebook , Dar mi-am spus eu că ţine racoarea de la Moleskine nu justifica costul suplimentar în partea de sus a notebook-am gratuit la locul de muncă.
  • Melodii- Acest lucru frumos program , Scrisa in Ruby pe şine, a fost scris special pentru GTD, şi, după încercarea de multe alte on-line şi off-line apps, acest lucru este cu siguranta cel mai bun. Am să-l utilizaţi pentru toate listele de acţiune contextul meu, mi-o zi / lista poate, mi-pentru lista de aşteptare şi-mi proiecte.
  • GCal- OK, nu sunt prima GTDer de a iubi Google Calendar, dar este pur şi simplu cele mai bune, şi acesta are grija de toate nevoile mele calendaring. Pentru greu peisaj numai.
  • Gmail- Un alt popular app de e-mail cu GTDers, nimic altceva compară. Este stanci.
  • Misc- Altele decât aceste principalele instrumente, am o căsuţa poştală la domiciliu şi locul de muncă, sistemele de evidenţă a datelor de la ambele locatii, precum şi o foarte curat birou .

A few other posts on GTDimplementations:

A se vedea de asemenea:

zen-productivity ++
Ia sănătos şi Fit, partea 1
Ia sănătos şi Fit, partea a 2 - Exercitarea Edition
My Morning de rutină
Cum am devenit o Early ortopedic
Mind place apa
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: