Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

My Morning de rutină

Astăzi am început o nouă obiceiul: rutina de dimineaţă mea (să fiu sincer, am început câteva zile în urmă). Tot în această lună, îmi voi concentra eforturile pentru a face meu dimineaţă rutină de zi cu zi obiceiul.
Am incercat de fapt versiuni diferite de o rutina de dimineaţă, în anul care a trecut, şi s-au bucurat de ele imens. Eu doar nu au ramas cu o [...]


Astăzi am început o nouă obiceiul: rutina de dimineaţă mea (să fiu sincer, am început câteva zile în urmă). Tot în această lună, îmi voi concentra eforturile pentru a face meu dimineaţă rutină de zi cu zi obiceiul.

Am incercat de fapt versiuni diferite de o rutina de dimineaţă, în anul care a trecut, şi s-au bucurat de ele imens. Eu doar nu au ramas cu una pentru o lună întreagă sau mai mult, şi care este obiectivul acestei luni.

Motivul pentru care îmi place cu o dimineaţă de rutină este că nu numai nu se inculca un sentiment de scop, de pace şi de un ritual pentru a-mi zi, dar se asigură că sunt anumite lucruri obtinerea făcut în fiecare dimineaţă ... anume, obiectivele mele. Sunt anularea dimineaţă timp ca un timp de pace şi linişte, şi de timp pentru a lua paşi mici în fiecare zi spre meu obiective.

Iată-mi rutina de dimineaţă, în momentul de faţă (sub rezerva optimizări mai târziu):

Dimineaţă de rutină

  1. Trezeste la 4:30
  2. Bea apă.
  3. Set 3 Cele mai importante lucruri (MITs) pentru ziua de azi.
  4. Fix prânzuri pentru copii şi eu.
  5. Mananca micul dejun, citiţi.
  6. Exercitarea (rula, cu bicicleta, inot, puterea, sau yardwork) sau medita.
  7. Duş.
  8. Trezeste-soţie & copiii la 6:30

Un cuplu de explicaţii: De MITs care le-am stabilit pentru a doua zi se referă la cel puţin un element spre unul din obiectivele mele, şi, probabil, la 1-2 am lucruri trebuie să completeze la locul de muncă. Nu va fi mai mult ca să fac în timpul zilei, dar mi se va concentra pentru a termina cel puţin aceste trei MITs.

Ca şi pentru exercitarea şi a medita articol, am un program unde am făcut un exerciţiu în fiecare dimineaţă (cu excepţia de vineri, unde am de gând să medita pentru cel puţin 10-15 de minute). De fapt, eu am de asemenea, de multe ori exercitarea în seara prea, asa ca în unele zile voi avea două antrenamente - poate o biciclete în dimineaţa şi înota în seara, de exemplu. Corpul meu este încă utilizat la obţinerea asta, aşa că vom vedea cum funcţionează.

În ceea ce priveşte trezirea la 4:30, am început să fac asta doar în ultimele câteva luni - înainte de faptul că acesta a fost de 5:00 sau 5:30, şi înainte de anul trecut am woke la 6:30, asa ca am devenit cu adevărat o scară mai devreme doar în ultimul an. Eu despre care a scris mai multe aici .

Look for updates to my goal of sticking to my Dimineaţă de rutină this month.

A se vedea de asemenea:

zen-productivity ++
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Part 1
Baby Face Opt: Raising Şase Kids - Partea 2, organizarea ediţie
Email Zen: Clear Out Inbox
Ia sănătos şi Fit, partea 1
Ia sănătos şi Fit, partea a 2 - Exercitarea Edition
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: