Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Reţetă pentru un apartament Stomac

Pentru o lungă perioadă de timp, am vrut să-şi piardă în greutate. Ştiu acum că asta e o greseala. Greutatea este doar un factor - rezema masei musculare, adipoasa procent, de şold la raportul talie, etc sunt toate la fel de importantă.
După asta, am vrut să-şase-pack ABS. Asta-i de asemenea, un obiectiv de prost. Mai întâi de toate, cele mai multe [...]


Pentru o lungă perioadă de timp, am vrut să-şi piardă în greutate. Ştiu acum că asta e o greseala. Greutatea este doar un factor - rezema masei musculare, adipoasa procent, de şold la raportul talie, etc sunt toate la fel de importantă.

După asta, am vrut să-şase-pack ABS. Asta-i de asemenea, un obiectiv de prost. Mai întâi de toate, cei mai mulţi oameni nu sunt genetic programate să aibă aceste tipuri de ABS. În al doilea rând, chiar şi de supermodele şi modelele masculine care au şase cutii nu au ei tot timpul. De obicei, acestea au un pic de grăsime, şi apoi arde-o în săptămâni înainte de o şedinţă foto.

Deci, scopul meu acum este de a avea un apartament de stomac. Chiar ar trebui să trecem la un nivel acceptabil de grasime procent, dar mi-am dont 'au o modalitate uşoară de măsurare asta. Un apartament de stomac pot fi măsurate în oglinda sau de soţia mea. Nu am nevoie de a fi definit ABS, ci doar a pierde o parte din stomac grăsime şi ia-o de a fi flatez. Pentru mine, care va arata bine, te simţi bine, şi să fie sănătos.

Am făcut mea de cercetare, de învăţare şi de ce este atât de mult de lucru pentru mine, iată cele trei paşi pentru a-un apartament de stomac:

1.Cardio, cardio, cardio. Făcând toate ABS exerciţii din lume se va face nimic, dacă aveţi un strat de grăsime, acoperind-o. Făcând puterea de instruire, sau de ridicare a greutăţilor, ar ajuta, dar nu la fel de mult ca aerobă exerciţiu. Deci, planul meu este de a continua să fie difuzate meu, şi se adaugă în înot şi ciclism. Am de gând să facă cel puţin 30 de minute de cardio 6 zile pe săptămână. La câteva zile voi face mai mult - 45 de minute, o oră, două ore, chiar mai mult pe timp de zile. Voi începe în scurt pentru biciclete şi înot, la fel ca am facut cu rulează, până când am construi meu rezistenta. O scurtă notă: interval de formare profesională este de asemenea mare, si eu va adăuga faptul că, în urma mea rezistenta este mai bine. Dacă doriţi să adăugaţi câteva exerciţii în ab după cardio, care e mare, dar pentru a fi sigur că toată munca ta trunchi, nu doar de sus ABS - care include ABS mai mici, mai mici pe spate şi a muşchilor, care wrap jurul dvs. părţi.

2.Less Fat şi zahăr. Este atat de simplu. The American dieta este de obicei plin cu grăsime şi zahăr, şi nu veţi mai fi niciodată a lua un apartament de stomac pe care reţetă. Taie în carne, daca poti, si chiar si mai bine, tăia lactate şi ouă. Dar dacă nu se poate, cel puţin mănânci carne slabă carne (nivel scăzut de grăsime de curcan, fără piele piept de pui, carne slabă de vită, de peşte), şi stai departe de alimente prăjite şi prea multe zaharoase deserturi. Asta nu înseamnă să ai o foame de lup-te - dacă vă mănâncă sănătos, puteţi mânca o mulţime de fapt - sau priva-te prea mult, dar numai manca lucruri rele în moderare. Vegan dieta este cea mai bună, mai ales daca acesta este echilibrat, bogat în legume proteine si calciu si minerale, plin de fructe proaspete şi veggies, şi a ridicat în fibră.

3.Dă-Time. Dacă doriţi să aveţi un apartament de stomac în 3 săptămâni, sau de două luni, las-o baltă. Pierderea de grăsime nevoie de timp, şi este nesănătoasă pentru a pierde greutate prea mult prea repede. Scopul pentru 1-2 lbs. o săptămână. Treptată scădere în greutate este mai sănătos, şi mai multe şanse de a fi susţinut în timp. Du-te pentru o schimbare de stil de viaţă, ceva ce poate trăi cu pentru restul vietii tale, sau te vor doar yo-yo. E un maraton, nu un sprint.

Unele link-uri de plat stomac lectură:

Traineo: Realizarea unei Flat Stomac

Du-te Pune Alice!: Vreau un apartament de stomac!

Patru secrete pentru a-un apartament de stomac

zen-productivity ++
Ia sănătos şi Fit, partea a 2 - Exercitarea Edition
My Morning de rutină
Cum am devenit o Early ortopedic
Mind place apa
My GTD de punere în aplicare
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: