Zen Kanji

productivitate

Zen Habits (Leo Babauta) - Romanian

Voluntariat

Acest trecut de Crăciun litoral, am vrut să-mi iau copii în adevăratul spirit de Crăciun, aşa că am căutat oportunităţi de a dona sau voluntar la bun cauze ultima lună. Ne a plăcut atât de mult că am vrea să continue să-l anului. Este un sentiment minunat de a face ceva bun.
Am participat la Angel [...]


Acest trecut de Crăciun litoral, am vrut să-mi iau copii în adevăratul spirit de Crăciun, aşa că am căutat oportunităţi de a dona sau voluntar la bun cauze ultima lună. Ne a plăcut atât de mult că am vrea să continue să-l anului. Este un sentiment minunat de a face ceva bun.

Am participat la Angel Tree program, fiecare dintre copiii noştri să cumpere cadouri pentru un copil ai căror părinţi sunt în închisoare. Asta a fost o gramada de distractie. De asemenea, a donat jucării folosite în stare bună, pe care copiii nu se joace cu mai la Armata Salvării cumpătare magazin. Suntem în căutarea cum să servească mâncare la adăpost supă de bucatarie aici pe Guam.

Am decis, de asemenea, să se ofere voluntari pentru Armata Salvarii clopot sunet taxe. Soţia a luat trei dintre copii, o zi, şi am fost programat să ia doi în ziua următoare. Cu toate acestea, am ramas la locul de muncă, nu au putut lua copiii până la timp, şi au sfârşit prin a face totul singur meu.

După sunet de clopot şi şuierător colinde de Crăciun (am uitat de cuvinte) timp de două ore, sfaturile mele sunt aici pentru cineva care face acest lucru:

1.Aduceţi apă şi gustări. Două ore este de mai mult timp decât crezi tu, si tu cu siguranta te sete şi am primit destul de foame (acesta a fost de aproximativ cina de timp).

2.Nu s-o faci singur. Două ore de sunet clopot şuierător şi fără a face o pauză, este foarte obositor. Dacă aveţi copii, cel puţin, asta nu e un pic de o pauză, şi, dacă aveţi un alt adult, puteţi da un fel de fiecare alte pauze.

3.Adu-un scaun pliant. La aceasta se adaugă cu No. 2 ... în cazul în care există mai mult de unul din voi, o persoană poate să ia o pauză în timp ce altele sunt sunet de clopote şi cântând.

4.Imprimare Christmas Carol în versuri. Nu-mi pot aminti toate cuvintele la orice colinde. Nu chiar zdrăngăni Bells. Deci, să le imprimaţi şi le cântă cu copiii tai. Este foarte festiv.

5.Adu-Santa pălării. E distractiv şi vesel şi plin de spirit de Crăciun. Avea, de asemenea, să sune clopotele. Intra în spirit de-o!

6.Nu oricine presiune. Intotdeauna mi-am simţi dacă vină să merg pe jos de clopot ringers fără a donat cel puţin o schimbare. Dar, ca un clopotar, l-am văzut dintr-o perspectivă diferită. Nu m-am judeca pe nimeni, şi nu a încercat să se holbeze la oameni ca au mers prin, astfel încât aceştia să nu credeţi că am fost judeca ei. Cred că oamenii încă mai simţi vinovat oricum, dar nu m-am vrut nimeni să mă simt ca au fost obligaţi să doneze. Încă mai am o multime de donaţii oricum. Oamenii au fost foarte generos, şi ce ar putea da, am fost foarte appreicative - de la $ 5 - 5 centi!

Orice ai face, voluntar pentru ceva. Va place, şi organizaţiile care vă va ajuta iubesc pentru asta. Voluntarii sunt necesare sorely o marfă.

zen-productivity ++
Cum am devenit o Early ortopedic
Mind place apa
My GTD de punere în aplicare
Reţetă pentru un apartament Stomac
3 paşi pentru un Birou Permanent senin
Zen Habits - Romanian
Cautati site-ul nostru: