Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

2006 Year in Review - Een goed jaar!

Dit bericht is bestemd voor mijn 2006 herzien, en de volgende post zal mijn 2007 te realiseren.
2006 Year in Review
Vorig jaar was een geweldig jaar voor mij! Ik volbracht twee doelen van mijn leven, had een baby, en eenvoudig getransformeerd mijn leven op zoveel manieren. Laat me tellen ze kort:
*Marathon: Met ingang van begin 2006, [...]

Dit bericht is bestemd voor mijn 2006 herzien, en de volgende post zal mijn 2007 te realiseren.

2006 Year in Review

Vorig jaar was een geweldig jaar voor mij! Ik volbracht twee doelen van mijn leven, had een baby, en eenvoudig getransformeerd mijn leven op zoveel manieren. Laat me tellen ze kort:

*Marathon: Vanaf begin 2006, schreef ik een column per twee weken, dat liep in de lokale krant hier op Guam, chronicling mijn reis naar mijn eerste marathon. Ik heb net gestart in het begin van december 2005, en deed mijn eerste 5K later die maand, dus dit was een heel groot doel voor mij. Het was ook een levenslange doel. Ik had een zeer up-en down-jaar in mijn marathon training, maar op te sommen een lang verhaal, begin december 2006 heb ik mijn eerste marathon voltooid! Hardlopen is nu een deel van mijn leven, en ik hou ervan.

*Roman: Het is altijd al een doel van mij met het schrijven van een roman, en in november 2006 heb ik getekend voor het leven-veranderende NaNoWriMo , Met het doel van het schrijven van 50.000 woorden in een roman van het einde van Nov. 30 ... en ik heb het gedaan! Het zal waarschijnlijk nooit worden gepubliceerd, maar het was een hele uitdaging en prestatie.

*Noelle Cayce: Op 23 maart 2006, de laatste vreugde van mijn leven was geboren ... onze jongste dochter. Dat maakt zes voor ons. Ze is een geschenk uit de hemel en een kind, alles in een ongelooflijk prachtige verpakking.

*Veganism: In september 2006 werd ik een vegetarisch, met het uiteindelijke doel om een veganistisch. Nou, ik heb het niet aangeraakt vlees (of een kadavers), omdat, en ik heb mijn drastisch verlaagde inname van zuivel en eieren ... wezen, ik eet geen zuivel of eieren meer, maar alleen in als spoorverontreiniging ingrediënten in sommige levensmiddelen . Ik ben van plan om hen volledig dus ik kan een wreedheid-vrij dieet voor het einde van 2007. Het is al een grote transformatie van mijn voeding, en een die ik niet betreur een beetje. Een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan.

*GTD: Hoewel ik niet echt gelezen David Allen 's Getting Things Gedaan tot het einde van 2006, ik pakte de fundamentele concepten en procedures op het web en begon de uitvoering van GTD vóór de zomer. Tegen het einde van het jaar, was ik nog veel meer georganiseerd dan ooit tevoren. Het is ongelooflijk dat ik zou aanraden aan iedereen. Het kan even goed te keuren gewoonten van GTD - Ik heb de meeste van hen door, maar ben nu nog beter. Mijn bureau is duidelijk, mijn bestanden zijn georganiseerd, mijn e-mail inbox leeg is en ik weet waar alles is. Perfection!

*Vroege vogels:In 2006, als gevolg van draaien, werd ik een vroege vogel. Ik begon eerder wakker en vroeger en nu regelmatig wakker op 4:30 am (enkele dagen op 5 ben als ik slaap te laat). Het geeft me een goede start op de dag, en de ochtenden zijn rustig en mooi. I love it! In de komende paar weken ben ik gaan proberen om ten minste 1-2 Big Taken vóór 6 ben ... met de optie voor de aanpak van plaats 2 dingen die ik heb procrastinating op. Ik denk dat het zal mijn dagen nog beter.

*Financiën: Ik heb grote vooruitgang geboekt bij de opheffing van mijn schuld (met nog grotere plannen voor 2007) en begon een noodfonds dat is zo groot, voor het gemak van de geest. Ik ben nog steeds probeert te krijgen op stabiele financiële grond, maar in vergelijking met een jaar geleden, toen ik niet kon rondkomen, ik ben licht komende jaren. En ik zie het licht aan het eind van de tunnel.

*Een jaar Quitversary: On Nov 18, 2005, I stoppen met roken . Het was het begin van de veranderingen in mijn leven en gaf mij het vertrouwen en toonde mij de weg naar nog meer prestaties. On Nov 18, 2006, ik rustig gevierd mijn een jaar Quitversary, en nog nooit zo gelukkig geweest.

*Misc: Er zijn vele andere geweldige dingen die zijn gebeurd bij mij in 2006, en kleine storingen als goed, maar over het geheel genomen is dit een goed jaar !!!!!! Hier is de hoop dat 2007 net zo groot.

Zie ook:

zen-productivity ++
10 Tips voor het stoppen met roken
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: