Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

2007: Mijn grootste jaar ooit

Meer dan een week in 2007, Ik ben een beetje laat in detachering, maar vergeef me. Ik eigenlijk mijn top doelstellingen voor 2007 in december, en al hebben gekregen een goede start op weg naar hen.
Ik besloot om in te stellen doelen die zijn uitdagend, maar haalbaar is, iets dat maakt me [...]


Meer dan een week in 2007, Ik ben een beetje laat in detachering, maar vergeef me. Ik eigenlijk mijn top doelstellingen voor 2007 in december, en al hebben gekregen een goede start op weg naar hen.

Ik besloot om in te stellen doelen die zijn uitdagend, maar haalbaar is, iets dat maakt me een goed gevoel over mezelf nadat ik volledig. Wat heb ik hier een aantal goede doelen, en ik denk dat ik kan stellen.

Hoe zal ik de vervulling van hun: Het is allemaal goed en goed te schrijven van uw doelstellingen, maar je moet iets doen om je aandacht op hen, blijf je gemotiveerd, en zorgt ervoor dat u op weg het hele jaar lang. Hoe zal ik dat doen? Wekelijkse doel ontmoetingen met mijn vrouw.

Mijn vrouw en ik hebben besloten te worden "doel Vrienden" dit jaar, en te dien einde, we zijn vergadering een keer per week om onze doelen en evalueren wat we hebben gedaan. Bijvoorbeeld, aan het begin van januari, hebben we onze doelstellingen voor het jaar en besloten wat we zouden proberen om in januari voor elk doel. We hebben geprobeerd om het iets gemakkelijker accomplishable in een maand. Dan, elke week in januari, zetten we wekelijks doelen die ons helpen de richting van de maandelijkse doelen. Elke dag, we kijken naar onze wekelijkse doelen en zien wat we kunnen doen die dag.

Dus het hele jaar lang, hebben we een mechanisme voor het bijhouden van onze vooruitgang, onze prestaties en mislukkingen, en die mini-doelen die ons helpen de richting van het jaar de algehele doelstellingen. Het werkt geweldig tot nu toe en ik hoop te melden goede vooruitgang als het jaar gaat door. Het houdt ons gemotiveerd en het is zoveel beter dan het schrijven van enkele resoluties en vergeten over hen na een paar weken.

Dus zonder verder oponthoud, hier zijn mijn doelen voor het jaar:

Top Goals voor 2007

*Triathlon: Trein minstens 2x per week voor elke fiets, zwemmen, rennen, en een complete Olympische triatlon in juli 2007. Schrijf een kolom eenmaal per twee weken over de ervaring.

*Strength Training: Trein 3x per week, het verkrijgen van lichte massa en definitie (terwijl het verlies van vet via triatlon opleiding). Maak een foto in december, daarna om de 3-4 maanden.

*Yard werk: Haal hem terug in vorm in december 2006, vervolgens gesneden eenmaal per week gedurende 1-2 uur in vorm te houden. Moet een mooi onderhouden tuin.

*Payoff creditcard, auto: Stel betalingsplan, worden regelmatige betalingen. Vieren als u klaar bent!

*Redden: Braaklegging $ ___ noodfonds (open online account voor dit, dan geld), dan $ ___ per betaalperiode voor Liberty Fonds (spoor en de verschillende categorie├źn binnen Liberty Fonds).

*Mediteren: Ten minste tweemaal per week, te mediteren voor 20-30 minuten.

*Positive Parenting: Word een rustiger, meer positieve ouder. Stop schreeuwen en spanking. Leer ze met liefde. Zal dagelijkse praktijk, met de vrouw van me te helpen.

*Vereenvoudig: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Vereenvoudig workday. Vereenvoudig the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Take Action: Zelf doen om te helpen de bewustwording en verbetering van de opwarming van de aarde, armoede en Guam de politieke status.

zen-productivity ++
10 Tips voor het stoppen met roken
2006 Year in Review - Een goed jaar!
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: