Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

6 Tips voor het pendelen naar het werk met de fiets

Vanochtend, ik reed op mijn fiets naar het werk (een afstand van ongeveer 10 mijl), en het voelde geweldig. Het was de tweede keer dat ik heb gedaan dat nu - ik ook deed het vorige week - en ik hoop om een meer frequente ding.
Mijn doel is om wat oefening (Ik ben de opleiding voor [...]

Vanochtend, ik reed op mijn fiets naar het werk (een afstand van ongeveer 10 mijl), en het voelde geweldig. Het was de tweede keer dat ik heb gedaan dat nu - ik ook deed het vorige week - en ik hoop om een meer frequente ding.

Mijn doel is om wat oefening (Ik ben de opleiding voor een triatlon), terwijl ook helpen het milieu en besparen op gas. Met de stijgende gasprijzen zo veel in de afgelopen jaren, het is frustrerend om niet te kunnen doen -, maar nu ben ik.

Hoewel het een beetje eng fietsen in het midden van het verkeer, ik moet zeggen het was een geweldige ervaring. Niet alleen heb ik voel me echt goed om de oefening, maar ik had een geweldig uitzicht van de natuur zoals ik leiding aan het werk, en het was veel meer vreedzame en ontspannen dan de reguliere pendelen met de auto. Ik hoop dat ik uiteindelijk de opbouw van mijn conditie, zodat ik mijn fiets kan rijden van en naar het werk ten minste drie of vier keer per week, of zelfs vijf dagen per week, maar nu begin ik langzaam, want ik ben nieuw te fietsen.

Tips voor het pendelen met de fiets

  • Plannen. Een van de redenen waarom mensen niet pendelen met de fiets, zelfs indien ze een fiets, is dat ze willen niet bezweet. Ik ben gelukkig als mijn werk net een nieuwe douche, maar voor dat ik van plan gebruik te maken van de douche van een kantoor naast de deur, of gebruik maken van de douche op een nabijgelegen sportschool (nog steeds lid van een sportschool is goedkoper dan het gas) . U moet ook zeep en deodorant en een handdoek en andere toiletartikelen. Dan is er de kwestie van hoe je je kleren aan het werk, dat is mijn volgende tip.
  • Laat je kleren aan het werk van tevoren. Je zou kunnen verpakken in een rugzak, om te dragen op je rug, maar het wordt je rug zweterig. Je kan ook in een draagmand en dragen op een rek, dat is een goede optie, maar je misschien niet wilt dat uw kleding kreukelig enige reden. De oplossing die ik heb gebruikt (en het is niet een origineel idee) is om mijn kleren aan het werk op de dag voor. Dit bespaart ook wat extra kilo's die ik heb om op mijn fiets, dat is een kwestie voor een beginner zoals ik. Je zou zelfs kunnen brengen in de kleding voor de rest van de week. Uiteindelijk, als ik rit naar het werk vijf dagen per week, ik zou kunnen hebben te laten vallen een week ter waarde van kleding ergens in het weekend.
  • Elke ol 'fiets zal doen. U hoeft geen fancy racefiets of tourfiets of iets te verzachten. Als je hebt een oude mountainbike, die ik doe, dat is goed genoeg. U hoeft niet te veel geld op een fiets en versnelling aan de slag te gaan. Later kunt u altijd meer geld, een beetje op een moment, maar wat je hebt is goed genoeg voor nu.
  • Beschikken over een reserve-buis en instrumenten, en weet hoe u een band. Je weet nooit wanneer krijg je een plat, en je niet wilt worden geplakt lopen uw fiets voor meerdere mijl. Een patch kit is goed, maar het is nog makkelijker als je alleen nog een reserve buis, een pomp, en de juiste tools, zodat u snel kunt veranderen geperforeerd buis voor een nieuwe en de oude pleister een later thuis.
  • Veilig. Dit is een no Brainer, maar het is goed om te lezen op tips over fietsen veiligheid (zie de links hieronder) voor de post gedaan naar gevaarlijke verkeer.
  • It's a blast! Fietsen is erg leuk, want ik heb ontdekt in de afgelopen weken, en rijden naar werk is veel, veel beter dan rijden. Probeer het. You'll love it.

Zoals altijd heb ik trok een paar links op pendel fiets voor Y'all:

zen-productivity ++
10 Tips voor het stoppen met roken
2006 Year in Review - Een goed jaar!
2007: Mijn grootste jaar ooit
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: