Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

8 beste manieren om met tegenstanders

We hebben allemaal hadden ze als wij en ga na onze doelen, ongeacht waar we zijn en wat onze doelstellingen kunnen zijn: naysayers, tegenstanders, mensen die poke plezier of boos of vertel ons kunnen we niet doen.
Tegenstanders zijn zeer serieuze zaak, ook als ze gewoon lijken te zijn met een beetje leuk [...]

We hebben allemaal hadden ze als wij en ga na onze doelen, ongeacht waar we zijn en wat onze doelstellingen kunnen zijn: naysayers, tegenstanders, mensen die poke plezier of boos of vertel ons kunnen we niet doen.

Tegenstanders zijn zeer serieuze zaak, ook als ze gewoon lijken te zijn met een beetje leuk op onze kosten.Don't let them stop je of zelfs langzaam je.

Hoe ga je om met de tegenstanders? Ieder zal verschillen, maar hier zijn een paar tips:

  1. Eerst leren te identificeren. Soms doen we niet beseffen dat iemand wordt een lasteraar. Ze kan een goede vriend of echtgenoot of een andere vertrouwde persoon, dus wanneer zij bespotten of negatieve dingen zeggen, wij vertrouwen hen en neem het ter harte. Maar er is een verschil tussen een realistische en gewoon een naysayer. Leer te luisteren naar wat anderen zeggen, en kijk wat uw reactie is. Als het ontmoedigt u, voelt u zich willen stoppen, dan misschien deze persoon wordt een lasteraar.
  2. Zie indien zij beschikken over een geldig punt. Zoals ik al zei, soms zijn ze gewoon probeert te zijn realistisch. Zij kunnen een goede reden voor de negativiteit. Stap terug, objectief denken over de vraag of ze de opvoeding van een echte hindernis die moet worden overwonnen, en zo ja, uit te vinden hoe te overwinnen is. Het is zelden onoverkomelijk. Als u wilt dat het genoeg is, kunt u achterhalen van een oplossing. Nu, als ze niet beschikken over een geldig punt, lees dan verder.
  3. Zap eventuele negatieve gedachten ze geven u. Tegenstanders hebben een manier van het nemen van hun negatieve gedachten en over te dragen naar je. Plotseling is er een zaad van twijfel. En het kan uitgroeien tot een grote eik van twijfel, met wortels die scheur van de stichting van uw doelen. Stop die negatieve gedachten zo snel mogelijk. Duw ze uit, en denk dat positieve gedachten plaats. Don't let them overwinnen je.
  4. Beseffen dat er altijd wel tegenstanders, en laat hen dia uit je water op een eend's terug. In ieder mens het leven, zal er ten minste een lasteraar, zo niet meer. Je kunt niet helemaal vermijden. Maar je hoeft niet te luisteren naar hen. Gewoon glimlachen, en laat ze praten. Hun woorden kunnen niet stoppen. Ze hebben geen effect op je als je aan hun woorden.
  5. Confronteren hen, en ze aan uw kant. Soms is de lasteraar is iemand bij u in de buurt, iemand die je niet kan negeren. Zo ja, is het beste te maken van de hulp van deze persoon in plaats van de strijd tegen hen. Doe dit zo vroeg mogelijk. Vertel hen dat dit doel is erg belangrijk voor u, en u kunt het niet zonder hun hulp. Vertel ze dat je je realiseert zij twijfels hebben, maar je echt nodig hebben, positief te zijn, en steun je. Ze kunnen uw beste bondgenoot, in plaats van uw ergste lasteraar.
  6. Lachen met hen. Soms zijn mensen niet prettig wanneer u een verandering, en dus met het oog op het gemak dit ongemak, ze maken grappen of tease je. Dit heeft waarschijnlijk minder te maken met u dan wel met hun ongemak. Ze weet niet hoe anders om te gaan met deze wijziging. Realiseren, en gewoon lachen. Indien u het als een goede grap van aard, soms zal dit ontwapenen hen. Zij kunnen blijven maken grappen, maar het zal niet zo gespannen en zal niet zo veel effect op je als je gewoon blijven lachen.
  7. Hebben tegenargumenten klaar, en stelt hen. Soms zijn mensen gewoon verkeerd. Zij kunnen misverstanden over wat je aan het doen zijn. Weet alles van hun argumenten, en de gemeenschappelijke mogelijke argumenten en tegenargumenten klaar. Doe je onderzoek, en zeer geïnformeerd. Dan proberen te onderwijzen uw lasteraar. Als je het goed, met een positieve, oprechte houding, je zou eigenlijk de persoon te luisteren en misschien zelfs hun gedachten. Zo niet, op zijn minst weet je beter, en je niet laten hun argumenten maken twijfel in uw achterhoofd.
  8. Veilig in de wetenschap dat je doet iets goed. Soms is er niets wat je kunt doen. Je kunt niet winnen dan kun je niet vermijden, je kan niet lachen met hen. Dus je moet gewoon negeren, en houd je vertellen dat wanneer u uw doel bereiken, dat is uw beloning voor duurzame dit lasteraar.

Nogmaals, er zal altijd zijn tegenstanders in je leven. Maar ze zijn net meer obstakels die je moet overwinnen om naar uw doel. Er zullen altijd hindernissen, maar als je denkt dat positief is, en naar oplossingen zoeken, kunt u hen verslaan (of krijgen ze samen met u).

Zie ook:

Vorige post: Top 20 Motivatie Hacks - #8

Volgende post: Top 20 Motivatie Hacks - #7

zen-productivity ++
5 Manieren GTD helpt u om uw doelen
Alow jezelf om gelukkig te zijn en trots van uw vorderingen
Ben je dagen Crazy? Take Control
Beginner's Guide to GTD
Ben Franklin hack getweakte - conversies voor mijn doelen
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: