Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Get Gezond en Fit, deel 2 - Oefening Edition

In deel 1 van deze serie over Getting gezond en fit, ik onder een aantal regels voor gezond eten. Vandaag zal ik een aantal regels voor de uitoefening, en morgen ben ik van plan om te schrijven over Steken aan een oefening Plan.
Ten eerste wil ik zeggen: gezond eten is een goede basis om fit en gezond, maar oefening is [...]


In deel 1 van deze serie over Getting gezond en fit, ik onder sommige Regels voor het Healthy Eating . Vandaag zal ik een aantal regels voor de uitoefening, en morgen ben ik van plan om te schrijven over Steken aan een oefening Plan.

Ten eerste wil ik zeggen: gezond eten is een goede basis om fit en gezond, maar oefening is wat er echt je daar. Eigenlijk kun je een en het andere niet, maar u alleen halverwege, echt. U moet beide.

Regels voor de uitoefening van
Ik heb de uitoefening van vrij gestaag toe, meer dan een jaar - te beginnen in december 2005, begon ik een behoorlijk ambitieus lopend programma. In feite is ongeveer een maand nadat ik begonnen met draaien, ik heb een groot hoofd en besloot ik zou proberen te trainen en voor een marathon. Na enige strijd tijdens het jaar, ik voltooide de marathon in december 2006. Dit jaar ben ik de opleiding voor een triathlon, leren fietsen en zwemmen in aanvulling op mijn voortdurende draait.

Dus ik heb veel geleerd over de uitoefening van in het afgelopen jaar. Ik ben niet alleen leren door te doen, maar ik heb veel geleerd van anderen, boeken die ik heb gekocht, en websites die ik heb is voortdurend onderzoek.

Wat volgt zijn enkele van de tips heb ik voor degenen die willen beginnen en handhaven van een gezonde oefening programma.

Oefening Regel # 1: Start vandaag, en gewoon alles doen om u heen. Het maakt niet uit welke oefening u ook kiest, gewoon beginnen. Ik denk dat het lopen en draaien zijn fantastische manieren om te beginnen, want je hoeft niet te betalen om deel te nemen aan een sportzaal of krijgen fancy apparatuur. Alles wat je nodig hebt is een paar schoenen. Ik begon met een oude beat-up paar sneakers, en niet kopen echte loopschoenen totdat ik wil doen is het een paar weken. Zwemmen en fietsen zijn twee grote oefeningen ook, hoor.

Oefening Regel # 2: Stop met het maken van excuses. Ik weet uit ervaring - we hebben allemaal een miljoen smoesjes. Niet genoeg tijd. Geen plek om te werken. Ik ben moe. Ik heb niet het geld. Dit zijn allemaal een belasting van crap. Dat verwijt ik niet iemand voor het maken van deze excuses, omdat ik ze zelf, maar de waarheid is, we rationaliseren zodat we kunnen blijven worden lui. Het is niet zo moeilijk als je denkt. Net een datum met u, of uw echtgenoot of een vriend, om eruit te komen voor slechts 10 of 15 minuten vandaag, en wandelen of joggen. Nee! Stop het maken van excuses!

Oefening Regel # 3: Net op uw loopschoenen, en stapt de deur uit. Dat is alles wat u hoeft te doen. De rest zal het veel makkelijker dan je denkt. Het is de eerste inertie die we moeten overwinnen. Zodra je dit hebt gedaan, het is eigenlijk stimulerende en plezier.

Oefening Regel # 4: Start de kleine, en langzaam. Je zou kunnen beginnen met een programma vol met vim en energie, klaar om te lopen van een marathon of een lift enorme gewichten. Houd jezelf terug. De belangrijkste reden is dat als je begint langzaam, bent u meer kans op succes, en als u beginnen met proberen te doen, te veel, zult u meer kans burn out en falen. Als u denkt dat u kunt uitvoeren voor 30 minuten, alleen op 10 of 15 te beginnen, dan langzaam toenemen dan een kwestie van weken. Probeer voor 2-3 keer per week op de eerste plaats, met als doel het uitoefenen van ten minste 30 minuten vijf keer per week, uiteindelijk. De kant profiteren - en dit is een fantastisch - is dat als je jezelf terug, wordt u graag naar uw volgende training, wanneer u doet een beetje meer dan deze. En dat enthousiasme is een enorme boost.

Oefening Regel # 5: Maak uw doel publiek. Post ze op uw blog. Vertel het uw familie en vrienden. Aanmelden voor een site als Traineo.com , Waar uw workouts en gewichtsverlies zijn per e-mail naar verschillende "motiverend" die u kiest. Voor mijn marathon en triatlon doelen, begon ik het schrijven van een kolom om de twee weken voor mijn lokale krant, een tijdschrift van mijn persoonlijke reis langs de weg. Positieve druk van het publiek houden u gemotiveerd voor een langdurige periode - u niet wilt dat mensen en zien slecht. Laat niet de druk op de - zodra je ook doet, je motivatie zal verdwijnen.

Oefening Regel # 6: Beloon uzelf. Maak een lijst van mini-doelen, en naast elk een lijst met een passende beloning. Bijvoorbeeld, als je gewoon naar buiten en joggen vandaag, gun jezelf te kopen van een boek op Amazon. Als u kunt doen voor twee dagen, geef jezelf een ijsje. Als u kunt doen voor een week, koop enkele nummers voor je iTunes. Wat beloont werk voor u - worden ze schoenen, kleding, een massage, een tatoeage, of wat dan ook, laat u ze na het bereiken van de mini-doelen. Net maken het niet te veel snoep!

Oefening Regel # 7: Laat jezelf voldoende rust. Sommige mensen proberen te lopen hard iedere dag, of work hard elke dag. Vergeet niet, je spieren rust nodig om te herstellen. Als je niet laten herstellen, je bent gewoon voortdurend breken ze. Volg de harde regel eenvoudig: na een dag van hard oefenen, gaat u gemakkelijk of rest de volgende dag. Ook, je moet minstens een rustdag per week. Je lichaam kan slechts zoveel voordat hij begint te breken. Laat het niet naar dat punt. Vele zeer verstandige mensen hebben gezegd dat rest is net zo belangrijk als oefening als het gaat om het verbeteren van de prestaties.

Oefening Regel # 8: Denk positief. Dit is waarschijnlijk de beste regel van het bos. Het heeft me geholpen in talloze manieren. Elke keer dat een negatieve gedachte komt in je hoofd ( "Ik kan dit niet doen!" "Het is te hard!" "Ik heb niet het gevoel willen werken nu!" "Ik wil stoppen!" "Ik voel me lui vandaag ! "), net push it out. Squash is. En dan te vervangen door positieve gedachten: Ik kan dit doen! Ik ben sterk! Dit is niet te hard! Als Leo kan doen, dus kan ik! Dit is geen probleem! Ik ben stoer! Ik ben AWESOME !!!!!! Positief denken zal je verleden enige oefening barrière.

Oefening Regel # 9: Wees niet alleen ingegeven door gewichtsverlies te bereiken.Als je gewoon proberen om gewicht te verliezen, je zal meer dan waarschijnlijk stoppen. Waarom? Ik heb geen idee, maar het is waar. Hebben andere drijfveren: het doen aan een goed gevoel voor de grote energie, krijg je, aan lager uw medische facturen, te leven langer, om te genieten van het leven meer, beter te kijken, te sterker, gezonder te worden, om iets de moeite waard om overwinnen van een uitdaging. Maak een lijst van de redenen die u wenst uit te oefenen en post ze ergens. En ja, gesneden uit een afbeelding uit een tijdschrift dat je motiveren en post dat er ook. Gewicht verliezen is een grote doel, maar laat het niet je enige.

Oefening Regel # 10: Als u dat niet, sta op, penseel jezelf uit, en opnieuw beginnen. We zijn het er allemaal niet soms. Ongeacht hoe groot we zijn, we falen. Ik heb gemist workouts veel keer in het afgelopen jaar, maar de belangrijkste is dat ik gewoon weer op dat paard weer. Ik laat het niet stoppen met me uit voortgezette. Kijk naar het net als ik: het is een lange weg te gaan van ons, en weinig problemen langs de route zijn enkele hobbels in de weg. Don't let een hobbel in de weg stopt u uit voortgezette uw reis.

Oefening Regel # 11: Als je kunt, krijgt een workout partner. Het is een grote motivator. Als je weet waar je aan moet voldoen iemand workout, je meer kans om die afspraak. Echter, als uw partner op te zeggen om wat voor reden niet laten stoppen met je te werken op uw eigen.

Oefening Regel # 11: Veel plezier! Oefening kan en leuk moet zijn. Laat het niet te pijnlijk. Als dat zo is, langzaam een beetje, en genieten van het landschap. Uitoefening in een mooie plaats, met water of bomen. Adem diep en genieten van de frisse lucht! Kijk dat zonsopgang of zonsondergang! De dag is glorieus, en je bent deel te nemen van het volledig. Life is great!

zen-productivity ++
Het bereiken van doelen met mijn zoon: Onze Harry Potter marathon
Baby Makes Acht: Raising Zes Kids - Deel 1
Baby Makes Acht: Raising Zes Kids - deel 2, organisatie uitgave
E-mailadres Zen: Clear Out Your Inbox
Get Gezond en Fit, deel 1
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: