Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Het bereiken van doelen met mijn zoon: Onze Harry Potter marathon

In december, mijn zoon Rain (die ingeschakeld 9 januari) en ik uit op een queeste: het lezen van de eerste vijf Harry Potter-boeken voordat de film komt uit op 13 juli 2007. Dat heeft ons ongeveer zeven maanden tot vijf boeken lezen, maar als je deze boeken hebt gelezen, weet je dat ze behoorlijk [...]


In december, mijn zoon Rain (die ingeschakeld 9 januari) en ik uit op een queeste: het lezen van de eerste vijf Harry Potter-boeken voordat de film komt uit op 13 juli 2007. Dat heeft ons ongeveer zeven maanden tot vijf boeken lezen, maar als je deze boeken hebt gelezen, weet je dat ze behoorlijk lang (met name de laatste paar).

Het is ook meer een uitdaging, want mijn zoon woont alleen met mij voor drie dagen per week. Maar als mijn dochter zei, regen en ik zijn beiden zeer vastberaden mensen, en we blijken te worden tot de uitdaging.

Tot nu toe zijn we zipped door de eerste twee boeken en zijn bijna klaar met de derde. Dat laat ons met twee lange boeken te lezen in vijf maanden, en ik ben positief kunnen we dat doen. Wij kunnen ook beginnen op Boek 6 voordat de film uit komt. Op de dagen dat Regen is met mij, lezen we in de avonden, en dan moet ik hem vroeg wakker (meestal op 5:30) te lezen weer in de ochtenden. En als hij niet met mij, ik vaak bel hem op en lees over de telefoon in de avonden, als hij leest samen met zijn eigen exemplaar op zijn moeder's huis.

Het was een geweldige ervaring, doen dit Harry Potter marathon met regen. We hebben gelezen, maar nooit met deze frequentie, en we geven meer quality time staan dan ooit tevoren. Het is ook geweldig proberen een doel te bereiken met hem, want niet alleen is het me een goed gevoel als we onze mijlpalen langs de weg, maar het geeft hem die geweldige gevoel ook. Dus niet alleen zijn wij uitgaven geweldige tijd samen, en met plezier, maar ik ben het onderwijs hem hoe te bereiken doelen zijn.

Dit is zo groot dat ik wil doen dezelfde soort dingen met mijn andere kinderen. Ik heb zes van hen, dus dat maakt het een beetje een uitdaging. Ik wil iets doen, dat is verschillend voor elk van hen, iets dat we kunnen veel plezier doet, terwijl het leren aan de verwezenlijking van doelstellingen samen.

zen-productivity ++
10 Tips voor het stoppen met roken
2006 Year in Review - Een goed jaar!
2007: Mijn grootste jaar ooit
6 Tips voor het pendelen naar het werk met de fiets
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: