Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Mijn GTDImplementatie

Zie ook: een beginner's guide to GTD.
Een favoriet onderwerp onder GTDers beschrijft hun GTDuitvoering. Ik zal niet proberen een non-conformistische hier - ik sprong op de vrachtwagen met orkest.
Zoals met de meeste GTDers, ik heb geprobeerd een aantal verschillende opstellingen. Dat zal mijn volgende post. Voor nu wil ik een beschrijving van mijn huidige setup:

Pocket notebook - [...]

Zie ook: een beginner's guide to GTD.

Een favoriet onderwerp onder GTDers beschrijft hun GTD uitvoering. Ik zal niet proberen een non-conformistische hier - ik sprong op de vrachtwagen met orkest.

Zoals met de meeste GTDers, ik heb geprobeerd een aantal verschillende opstellingen. Dat zal mijn volgende post. Voor nu wil ik een beschrijving van mijn huidige setup:

  • Pocket notebook- Ik draag dit ongeveer overal gewoon als een capture tool. Eventuele idee├źn, op-dos, projecten, agenda spul dat ik terwijl ik niet op de computer wordt gevangen in de notebook en overgebracht naar mijn actie lijsten of kalender later. Ik heb ook te experimenteren met de PocketMod En wat ik echt wil is een Moleskine pocket notebook , Maar ik blijf mezelf vertellen dat de koelte van de Moleskine niet rechtvaardigt dat extra kosten boven op het vrije notebooks ik op het werk.
  • Tracks- Dit mooi programma , Geschreven in Ruby on Rails, werd speciaal geschreven is voor GTD en na proberen vele andere online en off-line applicaties, is dit zeker de beste. Ik gebruik het om al mijn context actie lijsten, mijn Someday / Misschien lijst, mijn wacht-lijst voor en mijn projecten.
  • GCal- OK, ik ben niet de eerste GTDer liefhebben Google Agenda, maar het is gewoon de beste, en het zorgt er al mijn kalanders behoeften. Voor harde landschap enige.
  • Gmail- Een andere populaire e-mail app met GTDers, niets anders vergelijkt. Het gesteente.
  • Misc- Andere dan de belangrijkste instrumenten, ik heb een inbox thuis en werk, archiefsystemen op beide locaties, en een very clean desk .

A few other posts on GTDimplementations:

Zie ook:

zen-productivity ++
Get Gezond en Fit, deel 1
Get Gezond en Fit, deel 2 - Oefening Edition
My Morning Routine
Hoe werd ik een Early Riser
Mind Like Water
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: