Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Mind Like Water

Zoals ik net gepost over mijn GTD uitvoering, begon ik na te denken over wat spreekt mij het meest over GTD. Natuurlijk, er is de totale organisatie en de volledige vangst van alles in je leven. Er is de schone bureau en inbox bereikt door dit systeem. Ik hou van alles wat.
Maar wat echt een beroep op me wordt [...]


Zoals ik net gepost over mijn GTD uitvoering , Begon ik na te denken over wat spreekt mij het meest over GTD. Natuurlijk, er is de totale organisatie en de volledige vangst van alles in je leven. Er is de schone bureau en inbox bereikt door dit systeem. Ik hou van alles wat.

Maar wat echt een beroep op mij is het idee van het bereiken van een 'Mind Like Water "staat. Ik moet toegeven, ik heb niet helemaal bereikt dit nog niet, zoals velen GTDers niet. Maar GTD doet me veel dichter bij dit ideaal, en als ik beter op de GTD gewoonten, en het vertrouwen van mijn systeem, dan krijg ik elke dag dichterbij.

Het doet me denken aan een citaat van Bruce Lee:

Leeg uw geest, worden vormloze. Vormeloos, zoals water. Als je water in een beker, dan wordt de beker. Je water in een fles en wordt de fles. Je zet het in een theepot wordt de theepot. Nu, water kan stromen of het kan crashen. Be water my friend.

Ik denk dat het beroep is de rust en vrede die u probeert te bereiken. Alles op zijn plaats, en je geest leeg van druk-heid en junk. Dan bent u klaar voor iets dat je weg komt. Soms als ik voel me niet zo, ik kijk naar anderen om me heen en realiseer dat ik een lange weg naar Mind Like Water.

Het zal een voortdurende zoektocht. Wens me geluk.

Soortgelijke berichten elders:

Zie ook:

zen-productivity ++
E-mailadres Zen: Clear Out Your Inbox
Get Gezond en Fit, deel 1
Get Gezond en Fit, deel 2 - Oefening Edition
My Morning Routine
Hoe werd ik een Early Riser
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: