Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Recept voor een Flat Stomach

Voor een lange tijd, ik wilde afvallen. Ik weet nu dat dat een vergissing. Gewicht is slechts een factor - mager spiermassa, lichaamsvet percentage, heup naar taille verhouding, enz. zijn allemaal net zo belangrijk.
Na dat, ik wilde six-pack abs. Dat is ook een domme doel. Ten eerste, meest [...]


Voor een lange tijd, ik wilde afvallen. Ik weet nu dat dat een vergissing. Gewicht is slechts een factor - mager spiermassa, lichaamsvet percentage, heup naar taille verhouding, enz. zijn allemaal net zo belangrijk.

Na dat, ik wilde six-pack abs. Dat is ook een domme doel. Allereerst zijn de meeste mensen zijn niet genetisch geprogrammeerd om deze vormen van ABS. Ten tweede, zelfs de supermodellen en mannelijke modellen die zes packs niet hebben ze de hele tijd. Meestal hebben ze een beetje vet, en dan branden het af in de weken voor een fotoshoot.

Dus mijn doel is nu om een platte buik. Het is echt moet worden om tot een acceptabel percentage lichaamsvet, maar I dont 'zijn een gemakkelijke manier voor het meten van dat. Een platte buik kan worden gemeten in de spiegel of door mijn vrouw. Ik hoef niet te zijn gedefinieerd abs, maar verliest een deel van mijn maag vet en krijgen te vleien. Voor mij, dat zal er goed uitzien, zich goed voelen, en gezonder.

Ik heb gedaan mijn onderzoek, en door te leren wat werkt tot nu toe voor mij, hier is het drie stappen naar een platte buik:

1.Cardio, cardio, cardio. Doet alle abs oefeningen in de wereld zal niets doen als u een laag vet te bedekken. Krachttraining doen, of het heffen van gewichten, zou helpen, maar niet zo veel als aƫrobe oefening. Dus mijn plan is te gaan met mijn hardlopen, en voeg in het zwemmen en fietsen. Ik ben van plan te doen ten minste 30 minuten cardio 6 dagen per week. Op sommige dagen zal ik nog meer doen - 45 minuten, een uur, twee uur, nog meer op de lange dagen. Ik zal beginnen kort voor de fiets en zwemmen, zoals ik deed met lopen, totdat ik de opbouw van mijn uithoudingsvermogen. Een korte toelichting: interval training is ook geweldig, en ik zal dat na mijn uithoudingsvermogen is beter. Als u wilt toevoegen sommige ab oefeningen na de cardio, dat is geweldig, maar zeker aan het werk je hele romp, niet alleen de bovenste abs - dat ook de lagere abs, lage rug en de spieren die omwikkelafstand uw zijden.

2.Minder vet en suiker. Zo eenvoudig is het. De Amerikaanse dieet is gewoonlijk gevuld met vet en suiker, en u zult nooit een platte buik op dat recept. Uitgesneden vlees, als je kan, en zelfs beter, uitgesneden zuivel en eieren. Maar als je niet kan, tenminste eten mager vlees (laag-vet kalkoenen, zonder huid kippenborst, mager rundvlees, vis), en blijf uit de buurt van gefrituurd voedsel en te veel zoete nagerechten. Dat betekent niet dat u hoeft te verhongeren jezelf - als je eet gezond, je kunt eigenlijk eet veel - of ontnemen zelf te veel, maar eten alleen de slechte dingen met mate. Veganistisch dieet is de beste, zeker als het is evenwichtig, rijk aan plantaardige eiwitten en calcium en mineralen, vol met vers fruit en groenten, en een hoog gehalte aan vezels.

3.Geef het tijd. Als u wilt dat een platte buik in 3 weken, of twee maanden, vergeet het maar. Losing vet kost tijd, en het is ongezond om verliezen te veel gewicht te snel. Streven naar 1.2 lbs. een week. Geleidelijke gewichtsverlies is gezonder, en meer waarschijnlijk worden voortgezet in de tijd. Ga voor een levensstijl veranderen, iets dat je kan leven met de rest van je leven, of u net jojo. Het is een marathon, geen sprint.

Enkele links voor platte maag lezing:

Traineo: Het realiseren van een Flat Stomach

Go Ask Alice!: Ik wil een platte buik!

Vier geheimen van een platte buik

zen-productivity ++
Get Gezond en Fit, deel 2 - Oefening Edition
My Morning Routine
Hoe werd ik een Early Riser
Mind Like Water
Mijn GTD Implementatie
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: