Zen Kanji

productiviteit

Zen Habits (Leo Babauta) - Dutch

Vrijwilligerswerk

Afgelopen kerst seizoen, wilde ik mijn kinderen in de echte geest van Kerstmis, dus hebben we gekeken naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk of doneren aan goede doelen vorige maand. We enjoyed it so much, dat willen we blijven het hele jaar door. Het is een geweldig gevoel om iets te goed.
We hebben deelgenomen aan de Engel [...]


Afgelopen kerst seizoen, wilde ik mijn kinderen in de echte geest van Kerstmis, dus hebben we gekeken naar mogelijkheden om vrijwilligerswerk of doneren aan goede doelen vorige maand. We enjoyed it so much, dat willen we blijven het hele jaar door. Het is een geweldig gevoel om iets te goed.

We hebben deelgenomen aan de Engel Tree programma, elk van onze kinderen cadeautjes te kopen voor een kind wiens ouders in de gevangenis zitten. Dat was erg leuk. We hebben ook gedoneerd gebruikt speelgoed in goede staat dat de kinderen niet meer te spelen met het Leger des Heils thrift store. We kijken naar hoe te helpen eten wordt geserveerd op de daklozen soep keuken hier op Guam.

We hebben ook besloten om vrijwilliger voor Leger des Heils klokkentoren beltoon taken. De vrouw heeft drie van de kinderen op een dag, en ik was gepland om twee de volgende dag. Maar ik bleef steken op het werk, niet kon halen de kinderen op tijd, en uiteindelijk doet het allemaal door mijn eenzaam.

Na het belsignaal de bel en fluiten Kerstliederen (Ik vergat het woord) van twee uur, hier zijn mijn tips voor iedereen die dit doet:

1.Breng water en snacks. Twee uur is een langere tijd dan je denkt, en je krijgt dorst en ik heb behoorlijk honger (het was rond etenstijd).

2.Doe het niet alleen. Twee uur van ringwerk een bel en fluiten zonder pauze is erg vermoeiend. Als u uw kinderen, althans, er is ook een beetje rust, en als je nog een volwassene, kun je soort elkaar breekt.

3.Breng een vouwstoel. Dit gaat met nr. 2 ... als er meer dan een van u, een persoon kan een pauze nemen terwijl de andere beltoon de klokken en zingen.

4.Druk Christmas carol lyrics. Ik kan me niet herinneren alle woorden aan elke kerstliederen. Zelfs niet Jingle Bells. Dus print ze uit en zing met je kinderen. Het is heel feestelijk.

5.Breng Santa hoeden. Het is leuk en vrolijk en vol kerstsfeer. Ook hebben jingle bells. Krijgen in de geest van het!

6.Niet iedereen druk. Ik voelde me altijd schuldig als ik lopen door Bell Ringers zonder doneren ten minste een aantal veranderingen. Maar als een beiaardier, Ik zag het vanuit een ander perspectief. Ik heb niet iedereen oordelen, en probeerde niet te staren op mensen als ze liep door, zodat ze niet zou denken dat ik hen oordelen. Ik denk dat mensen nog steeds het gevoel schuldig Anyways, maar ik wilde nooit iemand het gevoel dat ze werden verplicht om te doneren. Ik heb nog veel donaties Anyways. Mensen waren erg royaal, en wat ze zouden kunnen geven, was ik zeer appreicative - van $ 5 tot en met 5 cent!

Wat je ook doet, vrijwilliger voor iets. Je zal er gek op, en de organisaties die u helpen zal je liefde voor haar. Vrijwilligers zijn hard nodig grondstof.

zen-productivity ++
Hoe werd ik een Early Riser
Mind Like Water
Mijn GTD Implementatie
Recept voor een Flat Stomach
3 stappen naar een permanent Clear Desk
Zen Habits - Dutch
Zoek op onze website: