Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

2006 година в рецензия - Голяма години!

Този пост ще покрие моите 2006 прегледа, и на следващия пост ще ми бъде 2007 цели.
2006 година Преглед
Миналата година беше страхотна година за мен! Аз извършва два часа от живота си гола, имаше бебе, а просто да трансформират живота си по толкова много начини. Нека да ги брои накратко:
*Маратон: От началото на 2006 г., [...]

Този пост ще покрие моите 2006 прегледа, и на следващия пост ще ми бъде 2007 цели.

2006 година Преглед

Миналата година беше страхотна година за мен! Аз извършва два часа от живота си гола, имаше бебе, а просто да трансформират живота си по толкова много начини. Нека да ги брои накратко:

*Маратон: От началото на 2006 г., написах графа на всеки две седмици, че избяга в местните вестници тук на Гуам, chronicling ми пътуване до първата ми маратон. Току-що започна работи в началото на декември 2005 г., и за моята първа 5k късно този месец, така че това беше много голяма цел за мен. Той също беше живота гол. Имах много нагоре и надолу години в моя маратон за обучение, но и за сумата на дълга история, в началото на декември 2006 I завършен първият ми маратон! Работещи сега е част от живота ми, а аз го обичам.

*Романът: Това винаги е било цел на мината да напиша роман, а през ноември 2006 г. Записах се за живота променящия NaNoWriMo , С цел да пишете 50000 думи в нов до края на ноември 30 ... и аз го направих! Той вероятно ще се никога няма да бъде публикуван, но тя беше доста предизвикателство и постижение.

*Noëlle Cayce: На 23 март 2006 г., последната радост в живота ми се роди ... най-младият ни дъщеря. Това прави шест за нас. Тя е божи дар и келеме, всички в една невероятно красива опаковка.

*Veganism: През септември 2006 станах вегетарианец, с цел евентуално да се превърне в вегетариански. Е, не съм докосвал месо (или животински трупове), тъй като, и аз трябва драстично намалява моето прием на млечни продукти и яйца ... основно, не ядат млечни продукти или яйца повече, но само да ги като следи съставки в някои храни . Смятам да рязани ги напълно така че може да има жестокост без диета до края на 2007 година. Той е бил велик трансформация на моята диета, и едно, че не съжалявам малко. Един от най-добрите неща съм правил.

*ГДД: Въпреки че не съм в действителност прочети Дейвид Алън ’s Getting Things Done until the end of 2006, I grasped the basic concepts and procedures on the web and began implementing ГДД before the summer. By the end of the year, I was much, much more organized than ever before. It’s an incredible system that I would recommend to anyone. It can take awhile to adopt the habits of ГДД - Имам по-голямата част от тях в момента, но съм все още се подобрява. Бюрото ми е ясно, моите файлове са организирани, моят имейл кутията е празна и аз знам къде е всичко. Усъвършенстване!

*Рано стойка:През 2006 г., поради движение, станах рано мъртва. Започнах събужда рано и рано, и сега редовно се събуди в 4:30 ч. (някои ден в 5 часа, ако аз спя късно). Той ми дава такава голяма началото на деня, а сутрин са тихи и красиви. Обичам го! През следващите няколко седмици Отивам да се опитаме да постигнем най-малко 1/2 Биг Задачи преди 6 ч. ... с възможност за справяне вместо 2 неща, които сте били procrastinating Включено. Мисля, че ще направя моите дни, дори по-добре.

*Финанси: Направих голям напредък в премахването на моя дълг (с още по-големи планове за 2007 г.) и започва спешен фонд е толкова голям, че за улеснение на ум. Аз съм все още се опитвам да отида на стабилна финансова основа, но в сравнение с преди една година, когато не можеше да направи завършва отговарят, аз съм светлинни години напред. И мога да видя светлината в края на тунела.

*Една година Quitversary: На 18 ноември, 2005 г. откажат цигарите . Това беше началото на трансформациите в моя живот и ми даде увереност и ми показа пътя към още по-постижения. На 18 ноември, 2006, аз спокойно си отпразнува една година Quitversary, и никога не са били щастливи.

*Разни: Има много други неща, които ми се е случвало през 2006 г., и малки повреди, както и, но като цяло това е GREAT ГОДИНА !!!!!! Ето с надеждата, че 2007 г. ще бъде също толкова голямо.

Вижте също:

zen-productivity ++
10 Съвети за отказ на тютюнопушенето
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: