Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

2007: най-голямото ми Година Някога

Повече от седмица в 2007, Аз съм малко по-късно публикуване на това, но моля да ми простиш. Всъщност ми е горе цели за 2007 г. през декември, и вече са придобили до един добър старт за да работи за тях.
Реших да се определят целите, които са предизвикателни, но постижими, нещо, което ще ме карат да се чувстват [...]


Повече от седмица в 2007, Аз съм малко по-късно публикуване на това, но моля да ми простиш. Всъщност ми е горе цели за 2007 г. през декември, и вече са придобили до един добър старт за да работи за тях.

Реших да се определят целите, които са предизвикателни, но постижими, нещо, което ще ме карат да се чувствам добре за себе си, след като пълната им. Това, което имаме тук, са няколко добри цели, а аз мисля, че мога да ги изпълни.

Как ще ги постигнете: Всичко това е добра и добре да напишете вашите цели, но ти трябва да направиш нещо, за да ви се съсредоточи върху тях, да ви мотивира, за да се гарантира, че сте на път цялата година. Как ще го правя? Седмичен гол срещи с жена ми.

Жена ми и аз решихме да бъде "Целта приятели" тази година, и за тази цел, ние се срещат веднъж седмично да се определят целите и преглед какво сме прави. Така например, в началото на януари, взехме нашите цели за годината, и реши какво ще се опита да постигне през януари за всяка цел. Опитахме се да направят нещо лесно accomplishable на един месец. След това, всяка седмица през януари, ние задаваме седмично целите, които помагат на нас към месечната цели. Всеки ден, ние очакваме нашите ежеседмични цели и да видим какво можем да направим този ден.

Така че през цялата година, ние имаме механизъм за следене на нашия напредък, прегледайте нашите постижения и провали, и мини целите, които помагат на нас към годината на общите цели. Това е голяма работа досега и се надявам да докладва добър напредък като година продължава. Той продължава да ни мотивира и е толкова по-добре, отколкото просто писане установени някои резолюции и забравя за тях, след няколко седмици.

Така че без повече шум, тук са моите цели за годината:

Нагоре Цели за 2007 г.

*Триатлон: Влак 2x поне една седмица всеки за колело, плуване, бягай, и пълна олимпийска триатлон до юли 2007. Напишете колона веднъж на всеки две седмици за опит.

*Сила за обучение: Влак 3x седмично, печелят леко тегло и определение (като загуба на мазнини чрез триатлон обучение). Вземете снимка през декември, а след това на всеки 3-4 месеца.

*Двор работа: Изтеглете го назад във форма през декември 2006 г., след което рязани веднъж седмично за 1/2 часа, за да поддържа форма. Трябва да има добре поддържан двор.

*Финал кредитна карта, кола: Задайте разплащателен план, прави редовни плащания. Празнуват, когато е готово!

*Спасявам: Заделени $ ___ спешна фонд (открита онлайн сметка за това, след това прехвърляне на пари), тогава $ ___ за заплати за периода Либърти фонд (и следите различни категории в рамките на Либърти фонд).

*Медитираш: Най-малко два пъти в седмицата, размислям за 20-30 минути.

*Положителни Възпитание, отглеждане: Ползвайте-спокоен, по-позитивни майки. Стига крещя и поразителен. Научи ги с любов. Ще практика дневно, с жена, която да ми помогне.

*Опростете: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Опростете workday. Опростете the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Социологически изследвания: Има неща, за да се повиши информираността и подобряване на глобалното затопляне, бедността и Гуам политическото положение.

zen-productivity ++
10 Съвети за отказ на тютюнопушенето
2006 година в рецензия - Голяма години!
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: