Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

6 Съвети за Commuting за работа с Байк

Тази сутрин, аз Възседна моя мотор, за да работят (разстояние от около 10 мили), и се чувствах страхотно. Това беше вторият път, когато сте прави, че сега - и аз го направих миналата седмица - и аз се надявам да го правят по-чести нещо.
Моята цел е да се упражнява някои (съм обучение за [...]

Тази сутрин, аз Възседна моя мотор, за да работят (разстояние от около 10 мили), и се чувствах страхотно. Това беше вторият път, когато сте прави, че сега - и аз го направих миналата седмица - и аз се надявам да го правят по-чести нещо.

Моята цел е да се упражнява някои (аз съм за обучение за триатлон), а също така помага на околната среда и спестяване на пари за газ. С повишаване цените на газта толкова много в последните няколко години, това е отчайващ за да не бъде в състояние да направя нищо за това - но сега съм.

Въпреки че е малко плашещо караш колело в средата на трафик, трябва да кажем, че това е страхотно преживяване. Не само аз се чувствам наистина добре да се упражняват, но имах голямо оглед на характера, както съм начело на работа, и то е много по-тихо и релаксиращо от редовните пътувам с кола. Надявам се, че накрая да се изградят моя сила, така че мога да яздя моя мотор до и от работа най-малко три или четири пъти на седмица, или дори пет дни седмично, но за сега аз съм началото бавно, тъй като съм нов за велосипед.

Съвети за Commuting от Байк

  • План за напред. Една от причините хората да не пътувам с мотор, дори ако те имат байк, е, че те не искат да се потни. Аз съм късметлия, тъй като работата ми просто инсталирана нова душ, но преди това възнамерявах да използвате душ на офис следваща врата, или да използва душ в близост гимнастика (дори и да стане член на салона е по-евтино, отколкото газ) . Вие също така ще трябва дезодорант и сапун и кърпа и други тоалетни принадлежности. Тогава там е въпросът за това как да си дрехи за работа, която ми е следващия върха.
  • Хвърли дрехите ти да работи преди време. Можеше опаковката им в раницата, да се носят на гърба си, но той получава гърба потни. Вие също може да туриш в панер и го нося на багажник, който е добър вариант, но може и да не искам дрехите си с бръчки по някаква причина. Разтворът ли сте използвали (и тя не е оригинална идея) е да си дрехи да работят в деня преди това. Това също спестява няколко килограма отгоре, че аз трябва да носят на моя мотор, който е проблем за начинаещи като мен. Можете дори да въвеждат в дрехи до края на седмицата. Накрая, ако мога да яздя работят пет дни седмично, може да съм да се откажа от седмица струва на дрехи някой в събота.
  • Всяко ол "мотор ще направя. Вие нямате нужда от въображаемо състезателни велосипеда или туристически мотор или всичко, за да пътувам. Ако имаш една стара планински бегач, което правя, това е достатъчно добър. Не е нужно да харчите много пари за колело и съоръжения, за да започнете. Късно, Вие можете винаги да харчите повече, малко по време, но каквото и да даваш най-доброто е достатъчно добро за сега.
  • Имате резервна туба и средства и да знаят как да смените гума. Никога не знаеш дали ще получи мястото си, и не искам да бъда остана пеша си колелото в продължение на няколко мили. А пластир комплект е добра, но е още по-лесно, ако просто имат резервни тръби, помпа, както и инструменти, така че да можете бързо да променяте прободен тръба за нова такава, и кръпка стария късно у дома.
  • Бъди сигурна. Това е не brainer, но е добре да се прочете на съвети по колоездене безопасност (виж линка долу), преди заглавието посочени в опасни трафик.
  • Това е взрив! Колоездене е доста забавно, тъй като сте открили през последните седмици и езда на работа е много, много по-добре, отколкото на шофиране. Опитайте това. Ще хареса.

Както винаги, съм извадил няколко връзки на commuting мотора ви за:

zen-productivity ++
10 Съвети за отказ на тютюнопушенето
2006 година в рецензия - Голяма години!
2007: най-голямото ми Година Някога
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: