Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Постигането на целите със сина ми: Нашите Хари Потър Маратон

През декември, моят син дъжд (които обърнаха 9 януари) и аз, изложени на търсене: за да прочетете първите пет Хари Потър книгите преди филма излиза на 13 юли, 2007. Това ни даде седем месеца, за да четат книги, пет часа, но ако сте се четат тези книги, вие знаете, че те са доста [...]


През декември, моят син дъжд (които обърнаха 9 януари) и аз, изложени на търсене: за да прочетете първите пет Хари Потър книгите преди филма излиза на 13 юли, 2007. Това ни даде седем месеца, за да четат книги, пет часа, но ако сте се четат тези книги, вие знаете, че те са доста дълго (особено последните).

То също е повече от предизвикателство, защото синът ми живее с мен, само за три дни в седмицата. Но тъй като дъщеря ми каза, дъжд и аз сме много определени хора, а ние сме доказващи да бъде до предизвикателството.

Досега ние компресирани чрез първите две книги и са почти прави с трета. Това ни оставя с две дълги книги да четат пет месеца, а аз съм положително не можем да направим това. Ние може дори да започне на 6 книги, преди филмът ще излезе. На този ден дъжд е с мен, ще четат вечер, и тогава ще го събуди рано (обикновено в 5:30 ч.), за да прочетете отново в сутрини. И когато той не е с мен, аз често го наричат и четат по телефона в вечери, както той гласи, заедно със собственото му копие на майка си дом.

Той е бил голям опит, правейки по този Хари Потър маратон с дъжд. Ние четат и преди, но никога с тази честота, и ние сме разходи е по-качествено време сама, отколкото някога преди. Това е също много се опитва да постигне целта с него, защото не само че няма да ми дадете добри чувства както ние постигнем етапи по пътя, но тя му дава, че прекалено голямо чувство. Така че не само сме Разходен страхотно време заедно, и се забавляват, но аз съм го преподаване как да постигнете целите си.

Това е толкова голям, че искам да направя същото нещо с другите си деца. Имам шест от тях, така че го прави малко предизвикателство. Искам да направя нещо, което е различно за всеки един от тях, нещо, което ние можем да се забавляваме, докато правиш обучение за постигане на целите заедно.

zen-productivity ++
10 Съвети за отказ на тютюнопушенето
2006 година в рецензия - Голяма години!
2007: най-голямото ми Година Някога
6 Съвети за Commuting за работа с Байк
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: