Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

8 Най-добри начини за справяне с Detractors

Ние всички ги е както ние задаваме и следвате нашите цели, без значение къде се намираме и какво нашите цели могат да бъдат: naysayers, detractors, хора, които подигравам или се ядосвате, или да ни ние не можем да го направим.
Detractors са много сериозен бизнес, дори и ако те просто като че ли се като малко забавно [...]

Ние всички ги е както ние задаваме и следвате нашите цели, без значение къде се намираме и какво нашите цели могат да бъдат: naysayers, detractors, хора, които подигравам или се ядосвате, или да ни ние не можем да го направим.

Detractors са много сериозен бизнес, дори и ако те просто като че ли се като малко забавление в нашата сметка.Не да ги спре или дори бавен теб.

Как се справят с detractors? Всеки един ще бъдат различни, но ето някои съвети:

  1. Първо се научи да ги идентифицират. Понякога ние не разбираме, че някой се е клеветник. Те могат да бъдат близки приятел или съпруг / а или друг доверен човек, така че когато те присмех или казват негативни неща, ние доверието им и да вземат това присърце. Но има разлика между бъдат реалистични и просто да си naysayer. Научи се да слушаш какво казват другите, и да видим каква е вашата реакция. Ако го обезсърчава теб, те кара да се чувстват като отказ, тогава може би този човек е като клеветник.
  2. Виж, ако имат валидна точка. Както казах, понякога те просто се опитват да бъдат реалистични. Те биха могли да имат основателна причина за тяхната негативност. Стъпка назад, обективно мисля за това дали те са отглеждане реална пречка, която трябва да бъдат преодолени, и ако е така, проумея как да се преодолее това. Това е рядко непреодолими. Ако искате да ви се достатъчно, може да се намери решение. Сега, ако те не притежават валидни точка, чета на.
  3. Запокрилат всякакви отрицателни мисли те дам. Detractors са начин на вземане на техните отрицателни мисли и прехвърлянето им към теб. Изведнъж, там е семената на съмнението. И тя може да се превърне в огромни дъбови дървета на съмнения, с корени, които изскубвам основите на вашите цели. Спрете тези отрицателни мисли, веднага щом е възможно. Push тях, и мисля, положителни мисли вместо това. Не можете да ги преодолее.
  4. Осъзнавам, че винаги ще има detractors, и нека ги плъзнете разстояние ли вода на патешки назад. В живота на всеки човек, това ще бъде най-малко един клеветник, ако не и повече. Вие не може да се избегне напълно тях. Но не е нужно да слушаш тях. Просто усмивка, и нека говори. Техните думи не може да спре. Те не оказват влияние върху теб, ако се игнорира думите им.
  5. Посрещат ги и си ги на ваша страна. Понякога някой клеветник е близо до теб, някой, който не може да се игнорира. Ако е така, това е най-добре да завербувам помощта на този човек, вместо да се бият срещу тях. Да това е възможно по-рано. Кажи им, че тази цел е много важно за вас, и вие не можете да го направите, без да им помогне. Кажи им, че осъзнаваш, че има съмнения, но наистина трябва да бъдат положителни, и подкрепят вас. Те могат да бъдат най-добрия си съюзник, вместо да ви лошото клеветник.
  6. Смей с тях. Понякога хората са неприятно, когато правите промени, така и с цел да се улесни този дискомфорт, те ще се правят шеги или дразни теб. Това най-вероятно е по-малко общо с теб, отколкото да си дискомфорт. Те не знаят как иначе да се справят с тази промяна. РЕАЛИЗИРАТЕ това, и просто се смее. Ако приемете, че това е добра-natured шега, понякога това ще обезоръжавам тях. Те могат да продължат да се правят шеги, но тя няма да бъде напрегнат и няма да има колкото се отрази върху вас, ако можете просто да се смея.
  7. Имате counterarguments готови, и ги информират за. Понякога хората са само misinformed. Те биха могли да имат недоразумения за това, което правите. Ноу всички свои аргументи, а общите потенциални спорове, и да имат counterarguments готова. Да ви изследвания, и ще бъде много информиран. Тогава се опита да образоваме вашите клеветник. Ако го направя така, с положителен, е нагласа, Вие бихте могли да получите действително лицето да слушате, и може би дори да промените мнението си. Ако не, най-малкото ти знаеш по-добре, и не споделите своите аргументи създават съмнение във вашето съзнание.
  8. Бъди сигурна в знанията, които правят нещо добро. Понякога там нищо не можеш да направиш. Вие не можете да спечелите повече от тях, не можете да избегнете тях, не можеш да се смееш с тях. Така че просто трябва да се игнорира тях, и да си казвам, че когато правиш постигне целта ви, че ще ви бъде наградата за трайно този клеветник.

Отново, там винаги ще се detractors в живота си. Но те са просто още препятствия, които трябва да преодолеят, за да си гол. Винаги ще има пречки, но ако си мислиш положително, и да търси решения, можеш да ги победиш (или да ги да се присъединят към вас).

Вижте също:

Предишна публикация: Топ 20 Мотивация Hacks - #8

Следващ пункт: Топ 20 Мотивация Hacks - #7

zen-productivity ++
5 Начини ГДД ви помага да Постигане целите си
Alow себе си да бъде щастлив и горд от своя напредък
Луд ли си дни? Обърнете контрол
Ръководство за начинаещи до ГДД
Бен Франклин на рязка рана tweaked - проследяване моите цели
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: