Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Махни Здравословни и Fit, част 1

JD над един от най-любимите ми финансите блогове, Махни Богат Бавно, публикуван наскоро за това как той използвал уелнес треньор да получи здрав и техник. Той акции си опит и някои отлични съвети, и аз препоръчвам за четене.
Той трябва ли да мислиш: аз научих толкова много през последните години, от четене и от [...]


JD над един от най-любимите ми блогове финансите, Махни Богат Бавно , Публикуван наскоро за това как той използвали уелнес треньор да получи здрав и техник . Той акции си опит и някои отлични съвети, и аз препоръчвам за четене.

Той трябва ли да мислиш: аз научих толкова много през последните години, от четене и от изпитване и грешка, че не мога да сте достойни треньора си с малко по-обучение. Не мисля, че това е нещо, което наистина ще продължи, но си помислих Бих споделя някои неща, които сте научили.

Днес аз ще гледам на първата част от Getting здравословни и техник - здравословно хранене. (Вижте същоВиждам Част 2 от Първи Здравословни и Fit - Упражняване Edition)

Правилата за здравословно хранене

Хранителни здрави е нещо много от нас искат да направят, но ние имаме такъв тежък момент заради изкушения в дома и работата и на път. Аз не лъжа и да кажа, че правите промени във вашата диета е лесно, но аз ще съветвасрещувземане на драстични промени и в полза на вземане на постепенна промяна.

Например, аз ям доста здрав точно сега, но текущите ми диета е натрупване на малки промени направих с течение на времето. За първи път започна leaner яде меса, и се опитва да включи повече плодове и veggies. После добавя по-здравословна закуска на зърнени култури, овесено брашно, цели зърна хлябове. Аз преминах на по-ниско на мазнини мляко и други ниско съдържание на мазнини опции. Аз изядох повече орехи, и се опита неща като ленени семена. Накрая бях доста здравословна диета (с изключение на сладкиши), но след това станах вегетарианец. Аз премахвам месо напълно, включително пиле и риба. Впоследствие започнах да се фаза млечни и яйца, и започва да използва soymilk и други продукти, соя. Аз се опитах бавно вегетариански рецепти, до точката, че аз съм вече почти 100% вегетариански и любяща всяка минута от него. Напоследък съм се опитва да кроя кофеин и сладкиши, но постепенно. Ако се опитате рязане едно малко нещо в даден момент, евентуално ще се използва за промяна и тя ще стане нормална за теб. След това повторете процеса.

Здравословно хранене Правило # 1: Изберете една или две неща да се променят за вашата диета, и да започне само с тези. Всяка седмица или две, опитайте нещо здравословно и го включи в дневния си или седмично меню.

Друго нещо, което сте научили, че когато аз съм се опитват да кроя нещо лошо, то помага да се замени с нещо здравословно и вкусно, че идват да се насладят. Както кофеин - Аз съм рязане изложени кафе и заместването му с вода. Направих това, преди с colas (въпреки че аз ще имате случайни Cola сега, но не и почти толкова често). А аз обичам питейната вода, вместо на по-сладък неща. Аз заменя млякото с много по-здравословна соево мляко, а сега те обичам соево мляко. Същото нещо, с veggie бургери, здравословна зърнена култура, цяло зърно, хляб и други. Намери здрави опции, които ви обичат - да направят списък и да ги задържим наблизо.

Здравословно хранене Правило # 2: Когато рязане нещо лошо от вашата диета, да го замени с нещо здравословно и вкусно.

Ive 'също научих да включи разнообразни не само плодове и зеленчуци, но ядки, богати на калций храни (като soymilk, калций-подсилено ОВ и tofu, бадеми и листат Зелените), храни с добър мазнини (като маслиново масло, flaxseeds, бадеми и т.н.), но постно високо протеинови храни (като tofu, соев протеин, орехи, боб) и високо-влакно храни. Това, което се избегнат, като чума, нещата са по-високи или прекалено наситени мазнини, захар (както казах, аз съм рязане това все повече и повече вече).

Здравословно хранене правило # 3: Първите неща, за да кроя са пържени, мастни храни (като McDonald's) и нещата, който е прекалено сладникав (donuts, colas, бонбони) и други боклуци храна. Не режи се напълно, но започвам да фаза го постепенно и да се замени със здравословни, вкусни неща (виж първите две правила).

Друга важна концепция е да ядете малки порции. Използвах да купчина ми табела висока, но това е сигурен начин да тлъстина. Аз бавно намаляване гърба си части чрез добавяне на здравословни закуски между хранене. Ключът тук е да се планират го така, че не само вашите площади три часа, но може би между кисело мляко и плодове, или вместо това на един голям обяд, направете това, което правим и има два по-малки сандвичи.

Здравословно хранене Правило # 4: Яжте малки порции по-често през деня. Ако чакате, докато не сте много гладни, ще се свиня.

Това ме води към друг голям концепция: ако youre 'съществуващ към бъда на пътя, трябва да планираме напред, или ще свършим яде нещо удобно (чете: бързо хранене), която няма да бъде здрав и определено ще бъде по-скъпо. Когато отидете бакалница пазаруване, погледни за здравословни закуски, които желаете и след това опаковката им, когато отидеш на работа или на път. Сините чипове жито, орехи, стафиди, плодове, veggies, ниско съдържание на мазнини pretzels и подобни неща са добри за опаковката и лесно преносими.

Здравословно хранене правило # 5: Pack здравословни закуски да вземат със себе си, както и план за хранене, когато отидеш на път.

Още един важен момент: тези неща няма да направят забележима разлика веднага, поне не на вашите waistline. Загубата на теглото - особено мазнини - не трябва да се случи през нощта, или може лесно ще го получите обратно. Бъдете търпеливи, и мисля дългосрочен план. Да не търсите бързи поправки.

Здравословно хранене Правило # 6: Задайте дългосрочни цели, и не се очакват бързи резултати. Бъдете търпеливи!

Има много други полезни съвети, но това са основните правила за здравословно хранене, която е основата, за да е удобно. Включване на тези правила, едно по едно, бавно, а вие ще видите голяма промяна във времето. Ще обичаш себе си за него!

Виждам Част 2 от Първи Здравословни и Fit - Упражняване Edition .
Виждамalso:

 • Опитвате се да се храни здравословно? Направете промени в начина на живот, и да имат мамят дни
 • Здраве Съвет: Опитайте се яде вегетарианска понякога
 • 6 Съвети за Commuting за работа с Байк
 • zen-productivity ++
  6 Съвети за Commuting за работа с Байк
  Постигането на целите със сина ми: Нашите Хари Потър Маратон
  Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 1
  Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 2, организация версия
  Email Дзен: Ясно си Входящи
  Zen Habits - Bulgarian
  Търсене в нашия сайт: