Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Махни Здравословни и Fit, част 2 - Упражняване Edition

В част 1 на тази поредица за Първи Здравословни и Fit, аз обхванати някои правила за хранене здрави. Днес, аз ще покрие някои правила за прилагане, и утре смятам да пиша за залепване на Упражняване план.
Първо нека ти кажа: здравословно хранене е голяма основа за получаване годни и здрави, но упражняването е [...]


В част 1 на тази поредица за Първи Здравословни и Fit, аз включени някои Правилата за здравословно хранене . Днес, аз ще покрие някои правила за прилагане, и утре смятам да пиша за залепване на Упражняване план.

Първо нека ти кажа: здравословно хранене е голяма основа за получаване годни и здрави, но това, което се упражнява реално ще се видим там. Всъщност, можете да направите една и не друг, но ще бъде само на половината път там, наистина. Трябва и двете.

Правилник за упражняване
Имам била упражняване доста стабилно в продължение на повече от една година сега - започва през декември 2005 г., започнах доста амбициозно вървят програма. Всъщност, около месец след като започнах да вървят, имам голяма глава и реших, че ще опита да обучава и попълнят маратон. След няколко борби през годината, аз приключи маратона през декември 2006 година. Тази година, аз съм за обучение за триатлон, изучаване на колелото и плуват в допълнение към продължаващото си вървят.

Така че аз научих много за упражняване през последните години. Не само аз учене чрез правене, но аз научих много от другите, книгите, които съм купил, и уеб сайтове, че сте били непрекъснато изследване.

Какво следва, са някои от съветите съм за тези, които искат да започнат и поддържат здрави упражняване програма.

Упражняване Правило # 1: Започнете днес, а просто прави нищо, за да тръгна. Няма значение какво упражнение, което изберете, само началото. Мисля, разходки и работи са много начини да се започне, защото не се налага да плащат за да се присъедините към фитнес залата или да получите въображаемо оборудване. Всичко, от което се нуждая е един чифт обувки. Започнах с един стар ритъм-нагоре чифт маратонки, и не се купуват недвижими маратонки до Бих се занимаваш с него след няколко седмици. Плуване и колоездене са две големи учения също, все пак.

Упражняване Правило # 2: Спри вземане оправдания. Знам от опит - ние всички имаме един милион извинения. Няма достатъчно време. Няма място за да се получи. Аз съм уморен. Аз няма да имат пари. Това са всички товар с лайна. Аз не обвинявам никого за тези извинения, защото аз ги направи сам, но истината е, че ние рационализирам, така че да можем да продължим да се мързелив. Тя не е толкова трудно, както си мислиш. Просто определи дата със себе си, или вашия съпруг или приятел, за да се измъкнем само за 10 или 15 минути и днес, и ходи или бутване. Не! Спиране на вземане извинения!

Упражняване правило # 3: Сложи си маратонки, и се махай вратата. Това е всичко, което трябва да направиш. Останалото ще бъде много по-лесно, отколкото си мислиш. Това е първоначалната инерция, че ние трябва да се преодолее. След като направи това, това е действително засилването и забавно.

Упражняване Правило # 4: Започнете изложени малки, и бавно. Може да стартирате програмата пълна с енергия и жизненост, готови да си направим маратон или лифт огромни тежести. Дръжте си назад. Основната причина е, че ако започнете бавно, ти е по-вероятно да успее, и ако започнете да се опитвате да прекалено много, по-вероятно ще изгори и се провалят. Ако мислите, че можете да се кандидатира за 30 минути, само 10 или 15 да започне, а след това бавно увеличение над въпрос на седмици. Опитайте се за 2-3 пъти в седмицата на първо, с цел да упражни в продължение на поне 30 минути пет пъти седмично, евентуално. Страничните полза - и това е страхотно - е, че ако държите гърба си, вие ще бъдете готови да стигнем до следващата тренировка, когато ще се прави малко повече от това. И това желание е огромен тласък.

Упражняване правило # 5: Направете вашата цел публични. Пост тя в блога си. Кажете на вашето семейство и приятели. Регистрация за подобен сайт Traineo.com , Където да се workouts и загуба на тегло, са по емайл няколко "motivators", които сте избрали. За моя маратон и триатлон гола, започнах написването на колоната на всеки две седмици за моите местни вестници, че в дневника на моето лично пътуване, по протежение на пътя. Положителни обществен натиск ще ви мотивира за траен период - вие няма да искате да споделите с хората и да изглежда зле. Не позволявайте на натиска нагоре - веднъж го направите, ще ви мотивация да изчезнат.

Упражняване Правило # 6: първи по рода си сам. Направете списък на мини гола, както и до всяка от тях, списък на подходящо възнаграждение. Например, ако само да излезем и бутване днес, позволи сами да закупят книгата на Amazon. Ако можеш да го направя за два дни, дай си леден крем. Ако можете да го направите за една седмица, купете няколко песни за теб iTunes. Каквото и възнаграждава работи за Вас - независимо дали са обувки, дрехи, масаж, татуировка или каквото и да е, нека си ги има след достигане на мини цели. Просто не го прави прекалено много сладки!

Упражняване Правило # 7: Оставете си достатъчно почивка. Някои хора се опитват да тече трудно всеки ден, или трудно тренировка всеки ден. Само не забравяйте, вашите мускули трябва почивка, за да се възстанови. Ако не да ги възстанови, вие сте просто непрекъснато чупене ги надолу. Следвайте твърд-лесно правило: след деня на трудно упражнение, не си давам зор, или почивка на следващия ден. Също така, трябва поне един ден за почивка всяка седмица. Вашето тяло може да вземе толкова много преди то да започне да се съборят. Не позволявайте тя стигна до тази точка. Много хора имат много мъдро каза, че за почивка е също толкова важно, тъй като упражняват, когато става въпрос за подобряване на ефективността.

Упражняване Правило # 8: Мислите, че положителните. Това е може би най-доброто правило на куп. Тя ми помогна по безброй начини. Всеки път, когато отрицателна мисъл идва в главата си ( "Не мога да направя това!" "Това е много трудно!" "Аз не се чувствам като изработване сега!" "Искам да спра!" "Чувствам се мързелив днес ! "), просто натиснете го. Скуош него. И после да го замени с положителни мисли: Мога да направя това! Аз съм силен! Това не е много трудно! Ако Лео може да го направите, така че може да съм аз! Това не е проблем! Аз съм трудно! Аз съм Awesome !!!!!! Позитивно мислене ще ви миналото всяко упражнение бариера.

Упражняване Правило # 9: Да не се мотивират само от загуба на тегло цели.Ако сте просто се опитва да губи тегло, няма повече от вероятно спре. Защо? Не знам, но е истина. ИМАТЕ ДРУГИ motivators: Смятате, че да се чувствам добре, за голямата енергийна получите, за да намалите вашите медицински сметки, за да живеете дълго, да се радват на живота повече, за да изглежда по-добре, за да бъде силна, за да бъде здрав, за да се постигне нещо полезно, за да преодолее предизвикателство. Направете списък на причините, които искате да упражнява и след тях до някъде. И да, кроя на снимка от списание, което ще ви мотивира и след това също. Загубата на теглото е голяма цел, но не нека ви бъде само един.

Упражняване Правило # 10: Ако не успеят, ставай, четка за себе си на разстояние, и да започнат отново. Ние всички не успеят понякога. Без значение колко много сме ние, ние се провалят. Имам пропуснати workouts много пъти през последните години, но ключът е, че аз просто се връщам на този кон отново. Аз не го да ме спре да продължи. Погледни го искал да направя: това е дълъг път пред нас, и малко проблеми по пътя са само bumps по пътя. Не Нека бум в автомобилния спре да продължи по пътя си.

Упражняване Правило # 11: Ако можеш, получи тренировка партньор. Това е страхотно motivator. Ако знаете, трябва да отговарят на някой да тренировка, вие сте по-склонни да поддържат, че назначението. Все пак, ако вашият партньор трябва да отмените по някаква причина, не че нека спре да работи по своя собствена.

Упражняване Правило # 11: Забавлявайте се! Упражняване може и трябва да бъде забавно. Не позволявайте да бъде болезнено. Ако то е, забави малко, и да се наслаждавате на гледки. Упражняване на хубаво място, с вода или дървета. Дишай дълбоко и да се наслаждавате на чист въздух! Погледни, че изгрев или залез! Денят е славно, и вие сте участие от него напълно. Животът е страхотно!

zen-productivity ++
Постигането на целите със сина ми: Нашите Хари Потър Маратон
Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 1
Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 2, организация версия
Email Дзен: Ясно си Входящи
Махни Здравословни и Fit, част 1
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: