Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Моят ГДД Изпълнение

Вижте също: наръчник за начинаещи до ГДД.
А любимата тема сред GTDers се описват техните ГДД изпълнение. Аз няма да се опитвам и да е не-конформист тук - Ще скочи върху банда.
Както при повечето GTDers, аз опитах няколко различни настройки. Това ще ми бъде следващата публикация. За сега, нека да се опише текущия ми настройка:

Pocket тетрадка - [...]

Вижте също: начинаещи ръководството на ГДД.

А любимата тема сред GTDers е описващи ГДД изпълнение. Аз няма да се опитвам и да е не-конформист тук - Ще скочи върху банда.

Както при повечето GTDers, аз опитах няколко различни настройки. Това ще ми бъде следващата публикация. За сега, нека да се опише текущия ми настройка:

  • Pocket бележника- Аз нося това около навсякъде просто като инструмент за заснемане. Всеки мисли, да-DOS, проекти, календар неща, които съм събират, докато не съм на компютъра получава заловен в бележника и прехвърлени към моята действие списъци или календар късно. Ive 'също експериментират с PocketMod , Както и това, което наистина искам е Moleskine джобен бележник , Но аз да си казвам, че прохладата на Moleskine не оправдава своето допълнителни разходи в началото на свободното тетрадки получавам по време на работа.
  • Проследява- Това забавления програма , Написани на Ruby върху релси, е писана специално за ГДД, и след като се опитва много други онлайн и офлайн Apps, това определено е най-добрият. Аз го използват за всичките си действия контекста списъци, моят ден / може би списъка ми чака за списъка и моите проекти.
  • GCal- Добре, аз не съм първият GTDer да обичаш Google Календар, но това е просто най-доброто, а той се грижи за всички мои календари нужди. За Трудно пейзаж само.
  • Gmail- Друга популярна имейл ап с GTDers, нищо друго сравнява. Той скали.
  • Разни- Други от тези основни инструменти, имам пощенска кутия, в дома и работата, файловите системи и на двете места, както и много чисти бюрото .

A few other posts on ГДДimplementations:

Вижте също:

zen-productivity ++
Махни Здравословни и Fit, част 1
Махни Здравословни и Fit, част 2 - Упражняване Edition
Моят Сутрин рутинна
Как станах за ранно възглавница
Mind като вода
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: