Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Моят Сутрин рутинна

Днес започна нова навик: моят сутрин рутинни (за да бъда честен, аз започнах преди няколко дни). Всички този месец ще се съсредоточи върху моята сутрин рутинно ежедневно навик.
Аз действително сте опитвали различни версии на сутринта рутинни през последните години, и са ги радва извънредно. Аз просто не остана с един [...]


Днес започна нова навик: моят сутрин рутинни (за да бъда честен, аз започнах преди няколко дни). Всички този месец ще се съсредоточи върху моята сутрин рутинно ежедневно навик.

Аз действително сте опитвали различни версии на сутринта рутинни през последните години, и са ги радва извънредно. Аз просто не остана с един за цял месец или повече, и това е целта на този месец.

Причината Харесва с рутинните сутринта е, че не само се насажда чувство за цел, мир и обредните си ден, но гарантира, че аз съм някои неща, да се извършва всяка сутрин ... именно ми цели. Аз съм отмяна сутрин време, време на мир и спокойствие, и време да се вземат малки стъпки, всеки ден към моите цели.

Ето моята сутрин рутинно в момента (предмет променяте нататък):

Сутрин рутинна

  1. Събуждане в 4:30 ч.
  2. Пий вода.
  3. Задайте 3 Най-важните неща (MITs) за днес.
  4. Fix обяд за децата и себе си.
  5. Яжте закуска, прочетете.
  6. Упражнение (Run, колело, плуване, сила или yardwork) или замислям.
  7. Изливам.
  8. Събуди жена & децата в 6:30 ч.

Няколко обяснения: В MITs че съм определен за деня се отнасят най-малко едно перо, към една от моите цели, и може би най 1/2 неща, които трябва да попълни по време на работа. Там ще бъдат повече, че аз правя през ден, но моят фокус ще бъде да завърши най-малко три MITs.

Що се отнася до упражняването и размислям елемент, имам график, където едно упражнение всяка сутрин (с изключение на петък, когато смятам да се замислям за най-малко 10-15 минути). Всъщност, аз също често се упражнява в вечери също така за някои дни ще имате две workouts - Може би колелото на сутринта и плуваш в вечер, например. Моето тяло е все още да се използва за това, така че ние ще видите как се работи.

Що се отнася събужда в 4:30 часа, аз само започна правиш, че в последните няколко месеца - преди това тя беше 5:00 или 5:30, и преди последните години се събудих в 6:30, така че съм наистина стане ранен става само през последната година. Аз пише повече за това, че тук .

Look for updates to my goal of sticking to my Сутрин рутинна this month.

Вижте също:

zen-productivity ++
Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 1
Бебе Прави Осем: Повишаване Шест Детски - Част 2, организация версия
Email Дзен: Ясно си Входящи
Махни Здравословни и Fit, част 1
Махни Здравословни и Fit, част 2 - Упражняване Edition
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: