Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Рецепта за плосък стомаха

За дълго време, аз исках да губят тегло. Знам, че сега това е грешка. Тегло е само един фактор - постно мускулната маса, тялото мазнини процент, бедро до кръста съотношение и др са също толкова важни.
След това, аз исках да отида шест пакет ABS. Това също е тъпо цел. Първо, повечето [...]


За дълго време, аз исках да губят тегло. Знам, че сега това е грешка. Тегло е само един фактор - постно мускулната маса, тялото мазнини процент, бедро до кръста съотношение и др са също толкова важни.

След това, аз исках да отида шест пакет ABS. Това също е тъпо цел. Първо, повечето хора не са генетично програмирани да имат тези видове ABS. Второ, дори supermodels и мъжки модели, които имат шест опаковки, не разполагат с тях през цялото време. Обикновено те имат малко мазнини, а след това да го изгори на разстояние в седмиците преди снимки.

Така че моята цел сега е да имате плосък корем. Той наистина трябва да бъде да се получи до приемливо тялото мазнини процента, но аз DONT "са лесен начин за измерване на това. Плосък стомах може да се измерва в огледалото или от жена ми. Аз не трябва да имат определени ABS, но губи част от мазнините в стомаха ми и си я да се лаская. За мен, това ще изглежда добре, чувствам добре, и да бъде здрав.

Аз бях ми направи изследвания, както и от какво обучение на работа до този момент за мен, тук е три стъпки към плосък стомах:

1.Сърдечно, сърдечно, сърдечно. Правейки всички ABS учения в света ще направим нищо, ако имате слой от мастна тъкан, обхващащи него. Doing дозировъчна обучение или повдигане на тежести, ще помогне, но не толкова, колкото аеробно упражнение. Така че моят план е да се продължи ми текат, и да добавите в плуване и колоездене. Смятам да направя най-малко 30 минути от сърдечно 6 дни в седмицата. От няколко дни аз ще направя повече - 45 минути, час, два часа, дори повече от дълги дни. Ще започнете изложени кратко за колело и плува, като го направих с текат, докато не си изградят издържливост. Едно бързо Забележка: интервал на обучение също е страхотно, а аз ще добавя, че след моята издръжливост е по-добре. Ако искате да добавите някои AB упражнения, след като кардио, това е страхотно, но не забравяйте да работят цял труп, а не само на горния ABS - това включва по-ниски ABS, долната част на гърба и мускулите, които обвивка около вашата страна.

2.По-малко мазнини и захар. Толкова е просто. Американският диета обикновено е пълна с мазнини и захар, и вие никога няма да плоска стомаха по тази рецепта. Нарежете месото се, ако можете, и дори по-добре, кроя млечни и яйца. Но ако не може, най-малко яде постно месо (ниско съдържание на мазнини Турция, кожа пилешки гърди, постно месо, риба), и остана далеч от пържени храни и твърде много захар десерти. Това не значи, че трябва да се гладува, себе си - ако сте здрави хранене, можете да всъщност яде много - или да лишава себе си твърде много, но само ядат лоши неща в умереността. Вегетарианска диета е най-добре, особено ако това е балансирана, богата на растителни протеини и калций и минерали, пълна с пресни плодове и veggies, и по-висока издържливост.

3.Дай Време. Ако искате да имате плосък стомаха през 3 седмици, или два месеца, забрави. Загубата на мазнини отнема време, и то на нездравословни да загуби твърде много тегло прекалено бързо. Цел за 1/2 LBS. седмично. Постепенното намаляване на теглото е здрав, и по-вероятно да бъдат устойчиви във времето. Отидете за промяна начина на живот, нещо, което може да живее с до края на живота си, или просто ще йо-йо. Това е маратон, а не спринт.

Някои връзки за плоски стомаха четене:

Traineo: Постигането на плосък стомаха

Иди попитай Алис!: Искам плосък стомах!

Четири тайни за плосък стомах

zen-productivity ++
Махни Здравословни и Fit, част 2 - Упражняване Edition
Моят Сутрин рутинна
Как станах за ранно възглавница
Mind като вода
Моят ГДД Изпълнение
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: