Zen Kanji

производителност

Zen Habits (Leo Babauta) - Bulgarian

Доброволчество

Тази Коледа минал сезон, аз исках да си взема децата в истинския дух на Коледа, така че сме търсили възможности за доброволно или да дари добри причини последния месец. Ние се ползват толкова много, че ние искаме да продължим това целогодишно. Това е страхотно чувство да се направи нещо добро.
Ние сме участвали в Ангел [...]


Тази Коледа минал сезон, аз исках да си взема децата в истинския дух на Коледа, така че сме търсили възможности за доброволно или да дари добри причини последния месец. Ние се ползват толкова много, че ние искаме да продължим това целогодишно. Това е страхотно чувство да се направи нещо добро.

Ние сме участвали в програмата Ангел дръвче, всяко от децата си купуват подаръци за децата, чиито родители са в затвора. Това беше много забавно. Ние също дари играчки, използвани в добро състояние, че децата не си играят с повече към спасението армия спестовност магазина. Ние разглеждаме това как да помогнат служат храна на бездомните супа кухнята тук на Гуам.

Ние също така решиха да доброволец за спасение армия Бел-звънене мита. Жената взе три от децата един ден и аз бе планирано да се вземат два часа на следващия ден. Въпреки това, имам остана на работа, не може да взема децата по време, и накрая да го прави с всичките си самотен.

След звънене на звънеца и whistling Коледа carols (забравих думите) за два часа, тук са моите съвети за всеки, който прави това:

1.Донесете вода и закуски. Два часа е повече време, отколкото си мислиш, и определено се жадни и аз имам доста гладни (тя е около обед време).

2.Да не го направи сам. Два часа на звънене звънец и whistling без прекъсване е много досаден. Ако имате деца, най-малкото, има малко на почивка, а ако имате друг възрастен, можеш да дават вид на всяка друга паузи.

3.Донесе сгъваем стол. Това е с 2 бр ... ако има повече от един от вас, един човек може да вземе почивка, докато други са звънене звънците и пеене.

4.Разпечатате Коледа коледарите текстове. Не мога да помня всичките думи на всяко carols. Не е дори Звънете Bells. Така че ги отпечатате и пеят с децата си. Това е много празнични.

5.Донеси Санта Шапки. Това е забавно и весело и пълно с коледен дух. Също така имате звънтеж звънчета. Влез в духа на това!

6.Да не се натиска никого. Винаги съм се чувстват виновни, ако ходите по Бел ringers без даряването поне някои промени. Но като звънец звънар, видях го от друга гледна точка. Аз не съдя никого, и се опитах да не се вглеждам в хората, които ходиха с, така че те да не мислиш, че е съдийствам тях. Мисля, че хората все още се чувствам виновен Както и да е, но никога не съм искал никого да се чувства като те са длъжни да дарят. Аз все още имам много дарения всъщност. Хората бяха много щедри, и каквото и те биха могли да дадат, аз бях много appreicative - от $ 5 до 5 цента!

Каквото и да правите, доброволец за нещо. Ще я обичам, както и организации, които ще ви помогнат обичам за него. Доброволците са крайно необходими стока.

zen-productivity ++
Как станах за ранно възглавница
Mind като вода
Моят ГДД Изпълнение
Рецепта за плосък стомаха
3 стъпки за постоянно Ясно Desk
Zen Habits - Bulgarian
Търсене в нашия сайт: