Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

10 Συμβουλές για κλείσιμο καπνίζοντες

Πρόσφατα γιόρτασε μου ενός έτους επέτειο από το κλείσιμο του καπνίσματος. Λοιπόν, τελικά το κλείσιμο της ... όπως και οι περισσότεροι καπνιστές, είχα δοκιμάσει πολλές φορές για να κλείσετε και απέτυχε. Αλλά αυτό το κλείσετε κολλήσει, και θα ήθελα να μοιραστώ τις 10 πράγματα που έκανε αυτό το κλείσετε επιτυχής, όταν οι άλλοι απέτυχαν.
1.Αναλήψεις Thyself Πλήρως. Σε ότι κλείνει [...]


Πρόσφατα γιόρτασε μου ενός έτους επέτειο από το κλείσιμο του καπνίσματος. Λοιπόν, τελικά το κλείσιμο της ... όπως και οι περισσότεροι καπνιστές, είχα δοκιμάσει πολλές φορές για να κλείσετε και απέτυχε. Αλλά αυτό το κλείσετε κολλήσει, και θα ήθελα να μοιραστώ τις 10 πράγματα που έκανε αυτό το κλείσετε επιτυχής, όταν οι άλλοι απέτυχαν.

1.Αναλήψεις Thyself Πλήρως.Σε κλείνει ότι απέτυχε, θα ήταν μόνο το ήμισυ σε αυτό. Είπα στον εαυτό μου θα ήθελα να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά εγώ πάντα αισθητές στο πίσω μέρος του μυαλό μου ότι θα ήθελα αποτύχει. Εγώ δεν προβλέπεται να γράψετε κάτι, δεν το λένε όλοι (μπορεί η γυναίκα μου, αλλά το μόνο). Αυτή τη φορά, εγώ το έγραψα κάτω. Έγραψα ένα σχέδιο. I blogged γι 'αυτό. Έκανα ένα αφιέρωμα στην κόρη μου. Είπα την οικογένεια και τους φίλους μου το κλείσιμο. Πήγα στο διαδίκτυο και προσχώρησαν σε μια κλείσετε φόρουμ. Είχα ανταμοιβές. Πολλές από αυτές θα είναι οι ακόλουθες συμβουλές, αλλά το θέμα είναι ότι εγώ πλήρως, και δεν υπάρχει επιστροφή. Εγώ δεν καθιστούν εύκολη για τον εαυτό μου να αποτύχει.

2.Κάντε ένα σχέδιο. Δεν είναι δυνατή μόνο μέχρι και να πω, "είμαι σήμερα θα κλείσετε." Θα πρέπει να προετοιμάσουν τον εαυτό σας. Σχέδιο αυτό. Έχεις ένα σύστημα ανταμοιβών, ένα σύστημα στήριξης, ένα πρόσωπο για να καλέσετε αν είστε σε μπελάδες. Γράψτε ό, τι θα κάνετε όταν πάρετε μια καλώ. Εκτυπώστε το. Μετά το πάνω σε τοίχο σας, στο σπίτι και στην εργασία. Αν περιμένετε μέχρι να βρείτε την παρόρμηση να το καταλάβω αυτό που πηγαίνετε να κάνετε, έχετε ήδη χάσει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει προτρέπει αυτές.

3.Know Your Κίνητρα. Όταν έρχεται η προτρέπω, το μυαλό σας θα οργανώσει ορθολογικά. "Ποια είναι η βλάβη;" Και θα σας ξεχάσουμε γιατί αυτό που κάνετε. Ξέρεις γιατί είσαι αυτό που καλώ ΠΡΙΝ έρχεται. Είναι για τα παιδιά σας; Για τη γυναίκα σου; Για την υγεία σας; Έτσι μπορείτε να εκτελέσετε; Διότι το κορίτσι σας αρέσει δεν αρέσει καπνιστές; Έχετε έναν πολύ καλό λόγο ή τους λόγους για το κλείσιμο. Κατάλογος τους. Εκτύπωση τους. Βάλτε το σε ένα τοίχο. Και υπενθυμίζω στον εαυτό σας από τους λόγους αυτούς, κάθε μέρα, κάθε καλώ.

4.Δεν Μια φούσκα, Ever (Όχι). Το μυαλό είναι ένα δύσκολο πράγμα. Θα σας πω ότι ένα τσιγάρο δεν θα βλάψει. Και είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι με τη λογική, ειδικά όταν είστε στη μέση ενός καλέσω. Και αυτές είναι εξαιρετικά σκληρά προτρέπει να αμφισβητήσει. Μη δίνετε in. Πείτε στον εαυτό σας, πριν από την προτρέπει έρθει, ότι δεν θα καπνίζουν ένα μόνο φύσημα, ποτέ ξανά. Διότι η αλήθεια είναι, ότι μία φούσκα θα πονεσει. Ένας μπουφές οδηγεί σε μια δεύτερη και μια τρίτη, και σύντομα δεν είστε κλείνοντας, είστε κάπνισμα. Μην βλάκας σου. Μια ενιαία λαχανιάζω σχεδόν πάντα θα οδηγήσει σε ύφεση. Μην πάρετε ένα μόνο PUFF!

5.Συμμετοχή σε Φόρουμ. Ένα από τα πράγματα που συνέβαλαν σε αυτή την πιο κλείσετε ήταν ένα online φόρουμ για quitters (quitsmoking.about.com) ... δεν νιώθω μόνος, όταν είσαι δυστυχισμένη. Δυστυχία αγαπάει εταιρεία, μετά από όλα. Μετάβαση σε απευθείας σύνδεση, να εισαγάγει τον εαυτό σας, να γνωρίσετε τους υπόλοιπους που βιώνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, μετά την εμπειρία σας crappy, και διαβάστε για άλλους που είναι ακόμα χειρότερη από ό, τι μπορείτε. Best κανόνα: Post Πριν που καπνίζετε. Αν ορίσετε τον κανόνα αυτό και επιμείνουμε σε αυτό, θα καταστήσει μέσω σας προτρέπω. Άλλες θα σας μιλήσω μέσω αυτού. Και θα γιορτάσουμε μαζί σας όταν θα εγκριθούν κατά την πρώτη ημέρα, ημέρα 2, 3 και 4, εβδομάδα 1 και πέρα. Είναι μεγάλη διασκέδαση.

6.Επιβραβεύστε Yourself. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Καθυστέρηση. Εάν έχετε μια καλώ, περιμένετε. Κάντε τα εξής πράγματα: πάρτε 10 βαθιές ανάσες. Πίνετε νερό. Φάτε ένα σνακ (σε πρώτη ήταν candy και ούλων, τότε θα μετατραπεί σε υγιέστερο πράγματα όπως τα καρότα και τα σταφύλια και τα κατεψυγμένα pretzels). Καλέστε την υποστήριξή σας πρόσωπο. Μετά τη διακοπή του καπνίσματος για σας φόρουμ. Άσκηση. Κάνε ό, τι χρειάζεται, αλλά καθυστέρηση, καθυστέρηση, καθυστέρηση. Θα καταστεί μέσω αυτής, και την καλώ θα εξαφανιστούν. Όταν συμβαίνει αυτό, το γιορτάσουμε! Πάρτε μία καλώ σε μια στιγμή, και μπορείτε να το κάνετε.

8.Αντικαθίσταται Αρνητικά Συνήθειες με θετικές. Τι κάνεις όταν είσαι τόνισε; Αν αντιδράσουμε σήμερα να υπογραμμίσω με ένα τσιγάρο, θα πρέπει να βρει κάτι άλλο να κάνω. Βαθιά αναπνοή, αυτο μου μασάζ στον αυχένα και τους ώμους, και η άσκηση να έχει εργαστεί θαύματα για μένα. Άλλες συνήθειες, όπως είναι αυτό που κάνεις το πρώτο πράγμα το πρωί, ή αυτό που κάνετε με το αυτοκίνητο, ή οπουδήποτε σας συνήθως καπνίζουν, θα πρέπει να αντικατασταθούν με καλύτερες, πιο θετικές. Η εκτέλεση ήταν η καλύτερή μου συνήθεια θετική, αν και έχω μερικές άλλες που αντικαθίσταται κάπνισμα.

9.Κάντε το Μέσω Hell Εβδομάδα, τότε Heck Εβδομάδα, και Είσαι Golden. Το πιο δύσκολο μέρος του είναι να κλείνετε τις δύο πρώτες ημέρες. Εάν μπορείτε να φτάσετε παρελθόν ότι, έχετε περάσει το στάδιο απόσυρσης νικοτίνης, και τα υπόλοιπα είναι κυρίως πνευματική. Αλλά όλα την πρώτη εβδομάδα είναι κόλαση. Ποιος είναι ο λόγος που ονομάζεται Hell Week. Μετά από αυτό, αρχίζει να ευκολότερη. Δεύτερη εβδομάδα είναι Heck Εβδομάδα, και εξακολουθεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν σχεδόν όπως καταχθόνιος όπως το πρώτο. Μετά από αυτό, ήταν ομαλή ιστιοπλοΐα για μένα. Απλά έπρεπε να ασχοληθεί με μια περιστασιακή έντονη προτρέπω, αλλά το υπόλοιπο του προτρέπει ήταν το φως, και αισθάνθηκα την πεποίθηση ότι θα μπορούσα να κάνω με τίποτα.

10.Εάν Fall, Get Up. Και να διδαχθεί από τα σφάλματά μας. Ναι, όλοι αποτύχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αποτυχίες, ή ότι δεν μπορεί ποτέ να επιτύχει. Αν πέσει, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σήκω, σου πινέλο off, και προσπαθήστε ξανά. Θα αποτύχει πολλές φορές πριν από την επιτυχία. Αλλά ξέρεις κάτι; Καθεμία από αυτές τις αποτυχίες μου έμαθε κάτι. Λοιπόν, μερικές φορές θα επαναληφθεί το ίδιο λάθος πολλές φορές, αλλά τελικά έμαθα. Σχήμα τι σας εμπόδια για την επιτυχία είναι, και το σχέδιο για την αντιμετώπισή τους κατά την επόμενη κλείσετε. Και μην περιμένετε μερικούς μήνες μέχρι την επόμενη σας κλείστε. Δώστε στον εαυτό σας σε λίγες ημέρες για να σχεδιάσουν και να προετοιμάσουν, να δεσμευτούν πλήρως ως προς αυτό, και πάνε γι 'αυτό!

BONUS TIP # 11: THINK POSITIVE. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα άκρη. I αποθηκεύσατε για τελευταία φορά. Αν έχετε μια θετική, μπορεί να κάνει στάση-, όπως κακής ποιότητος, διότι μπορεί να ακούγεται, θα επιτύχετε. Πίστεψέ με. Δουλεύει. Πείτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε, και θα σας. Πείτε στον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, και σίγουρα δεν θα σας. Όταν τα πράγματα γίνονται ακατέργαστη, θεωρώ θετικό! Μπορείτε να κάνετε αυτό με την παρόρμηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω Hell Week. Και μπορείτε. Το έκανα. Έτσι, έχουν εκατομμύρια άλλους. Εμείς δεν είναι καλύτεροι από σένα. (Στην περίπτωσή μου, το χειρότερο.)

Δείτε επίσης:

zen-productivity ++
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: