Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

2006 Έτος στην αναθεώρηση - Ένα μεγάλο χρόνο!

Η θέση αυτή θα καλύψει μου αναθεώρηση 2006, και την επόμενη μετά θα μου Γκολ 2007.
2006 Έτος στην αναθεώρηση
Πέρυσι ήταν μια χρονιά για μένα awesome! Θα υλοποιηθούν δύο από τους στόχους της ζωής μου, είχε ένα μωρό, και απλά τη ζωή μου μετατράπηκε σε τόσο πολλούς τρόπους. Επιτρέψτε μου να μετρούν τους εν συντομία:
*Μαραθώνα: Από τις αρχές του 2006, [...]

Η θέση αυτή θα καλύψει μου αναθεώρηση 2006, και την επόμενη μετά θα μου Γκολ 2007.

2006 Έτος στην αναθεώρηση

Πέρυσι ήταν μια χρονιά για μένα awesome! Θα υλοποιηθούν δύο από τους στόχους της ζωής μου, είχε ένα μωρό, και απλά τη ζωή μου μετατράπηκε σε τόσο πολλούς τρόπους. Επιτρέψτε μου να μετρούν τους εν συντομία:

*Μαραθώνιος: Από τις αρχές του 2006, έγραψα μια στήλη κάθε δύο εβδομάδες που έτρεξε στην τοπική εφημερίδα εδώ για Γκουάμ, chronicling μου το πρώτο μου ταξίδι στο μαραθώνιο. Μόλις άρχισε να λειτουργεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 2005, και έκανε την πρώτη μου 5K αργότερα το μήνα αυτό, οπότε αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη στόχος για μένα. Ήταν επίσης ένα στόχο ζωής. Είχα μια πολύ μέχρι-και-κάτω χρόνια μου στο μαραθώνιο της κατάρτισης, αλλά να συνοψίσω μια μακρά ιστορία, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2006 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μου μαραθώνιο! Running αποτελεί πλέον μέρος της ζωής μου, και μου αρέσει αυτό.

*Μυθιστόρημα: Είναι πάντα στόχος μου να γράψω ένα μυθιστόρημα, και το Νοέμβριο του 2006 θα εγγραφεί για το αλλάξουν τη ζωή μας NaNoWriMo , Με στόχο την γραπτή 50.000 λέξεις σε ένα μυθιστόρημα από τα τέλη του Νοεμ. 30 ... και το έκανα! Είναι πιθανόν να είναι ποτέ δεν δημοσιεύονται, αλλά ήταν μεγάλη πρόκληση και ολοκλήρωση.

*Noelle Cayce: Στις 23 Μαρτίου 2006, η τελευταία χαρά της ζωής μου ... γεννήθηκε η κόρη μας νεότερος. Αυτό κάνει έξι για εμάς. Πρόκειται για ένα απροσδόκητο καλό και ένα παλιόπαιδο, όλα σε ένα απίστευτα όμορφη συσκευασία.

*Veganism: Τον Σεπτέμβριο του 2006 που είμαι χορτοφάγος, με τελικό στόχο να γίνει ένας vegan. Λοιπόν, δεν έχω αγγίξει το κρέας (ή οποιοδήποτε σφαγίων ζώων), καθώς, και έχω μειώσει δραστικά μου πρόσληψη γαλακτοκομικών και αυγών ... βασικά, δεν τρώνε αυγά ή γαλακτοκομικά πια αλλά μόνο ως ίχνος τους σε ορισμένα συστατικά των τροφίμων . Σχεδιάζω να τους κοπεί εντελώς γι 'αυτό μπορούν να έχουν σκληρότητα-ελεύθερη διατροφή από το τέλος του 2007. Ήταν μεγάλη μου μεταμόρφωση της διατροφής, και που εγώ δεν λύπη λίγο. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ.

*GTD: Ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν διαβάζεται David Allen 's Getting Things Έγινε μέχρι το τέλος του 2006, θα κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και τις διαδικασίες σχετικά με το web και την εφαρμογή GTD άρχισε πριν από το καλοκαίρι. Μέχρι το τέλος του έτους, θα ήταν πολύ πιο οργανωμένη από ποτέ. Είναι ένα απίστευτο σύστημα που θα συνιστούσα σε κανέναν. Μπορεί να πάρει λίγο για να υιοθετήσουν το συνήθειες των GTD - Έχω τα περισσότερα από αυτά ορίζονται από τώρα, αλλά είμαι ακόμα βελτίωση. Γραφείο μου είναι σαφές, τα αρχεία μου είναι οργανωμένες, εισερχόμενα e-mail μου είναι άδειο και γνωρίζω όπου τα πάντα είναι. Perfection!

*Πρόωρη ανύψωσης:Το 2006, λόγω της λειτουργίας, θα ήταν πρώιμο ανύψωσης. Ξεκίνησα νωρίτερα αφύπνιση και νωρίτερα, και τώρα τακτικά ξυπνήσει σε 4.30 π.μ. (μερικές ημέρες σε 5 π.μ. αν Κοιμάμαι αργά). Αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη ξεκινήσετε την ημέρα, το πρωί και είναι ήσυχη και όμορφη. I love it! Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδες Πάω να προσπαθήσει να επιτύχει τουλάχιστον 1-2 πολύ σοβαρά καθήκοντα πριν από τις 6 το πρωί ... με τη δυνατότητα επίλυσης αντί 2 πράγματα έχω procrastinating την. Πιστεύω ότι θα μου κάνει ακόμη καλύτερη ημέρα.

*Οικονομικά: Θα γίνει μεγάλη πρόοδος στην εξάλειψη μου χρέος (με ακόμη μεγαλύτερα σχέδια για το 2007) και άρχισε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης που είναι τόσο μεγάλη για ευκολία μυαλό. Είμαι ακόμη προσπαθούν να πείσουν για σταθερό οικονομικό έδαφος, αλλά σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο, όταν δεν μπορούσε να κάνει πέρα, είμαι έτη φωτός μπροστά. Και μπορώ να δω το φως στο τέλος του τούνελ.

*Ένα χρόνο Quitversary: Στις 18 Νοεμβρίου, 2005, I σταματήσουν το κάπνισμα . Ήταν η αρχή της μετασχηματισμούς στη ζωή μου, και μου έδωσε την εμπιστοσύνη του και μου έδειξε το δρόμο για ακόμη πιο επιτευγμάτων. Στις 18 Νοεμβρίου, 2006, ήσυχα γιόρτασε το ένα Quitversary χρόνια, και δεν υπήρξε ποτέ πιο ευτυχισμένοι.

*Διάφορα: Έχουν γίνει πάρα πολλά άλλα πράγματα που έχουν συμβεί σε μένα, το 2006, και τις μικρές αλλά και τις αποτυχίες του, αλλά για το σύνολο του αυτή ήταν μια ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΟΣ !!!!!! Να ελπίζουμε ότι το 2007 θα είναι εξίσου μεγάλη.

Δείτε επίσης:

zen-productivity ++
10 Συμβουλές για κλείσιμο καπνίζοντες
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: