Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

2007: Έτος My Greatest Ever

Περισσότερες από μία εβδομάδα στο 2007, είμαι λίγο αργά απόσπαση σε αυτό, αλλά σας παρακαλώ να με συγχωρήσει. Πραγματικότητα που μου πάνω στόχων για το 2007, το Δεκέμβριο, και έχουν ήδη πάρει από μια καλή αρχή για την επίτευξη τους.
Αποφάσισα να θέσετε στόχους που είναι δύσκολο, αλλά εφικτό επίπεδο, κάτι που θα κάνει να νιώθω [...]


Περισσότερες από μία εβδομάδα στο 2007, είμαι λίγο αργά απόσπαση σε αυτό, αλλά σας παρακαλώ να με συγχωρήσει. Πραγματικότητα που μου πάνω στόχων για το 2007, το Δεκέμβριο, και έχουν ήδη πάρει από μια καλή αρχή για την επίτευξη τους.

Αποφάσισα να θέσετε στόχους που είναι δύσκολο, αλλά εφικτό επίπεδο, κάτι που θα με κάνουν να νιώθω καλά για τον εαυτό μου μετά την ολοκλήρωσή τους. Αυτό που έχω εδώ είναι μερικές καλές στόχους, και πιστεύω ότι μπορώ να τις εκπληρώσουν.

Πως θα επιτύχει τους: Είναι καλό όλα καλά και να γράψουν τους στόχους σας, αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι για να κρατήσετε την εστίαση σε αυτές, να σας κίνητρα, και να εξασφαλίσει ότι είστε σε καλό δρόμο όλο το χρόνο. Πώς θα το κάνω; Εβδομαδιαίες συναντήσεις με στόχο τη γυναίκα μου.

Η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να "στόχος φίλοι" του τρέχοντος έτους, και για το σκοπό αυτό, είμαστε συνεδρίαση μία φορά την εβδομάδα να θέσει τους στόχους μας και να εξετάσει τι έχουμε κάνει. Για παράδειγμα, στις αρχές του Ιανουαρίου, πήραμε τους στόχους μας για το έτος και αποφάσισε αυτό που θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τον Ιανουάριο, για κάθε στόχο. Προσπαθήσαμε να γίνει κάτι accomplishable εύκολα σε ένα μήνα. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα του Ιανουαρίου, την εβδομάδα που μας στόχους, που να μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση της μηνιαίας στόχους. Κάθε μέρα, εξετάζουμε εβδομαδιαία στόχους μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτή την ημέρα.

Έτσι, όλο το χρόνο, έχουμε ένα μηχανισμό για να παρακολουθείτε την πρόοδό μας, αναθεώρηση επιτευγμάτων και των αποτυχιών μας, και που μίνι στόχους μας βοηθήσει προς την κατεύθυνση ότι η φετινή συνολική στόχους. Είναι μεγάλη εργάζονται μέχρι τώρα και ελπίζω να αναφέρουν ικανοποιητική πρόοδο ως το έτος συνεχίζεται. Κρατά μας κίνητρο και είναι πολύ καλύτερα από ό, τι ακριβώς εγγράφως ορισμένα ψηφίσματα σχετικά με τους ξεχνάμε και μετά από λίγες εβδομάδες.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ οι στόχοι μου για το έτος:

Κορυφή Στόχοι για το 2007

*Τρίαθλο: 2x Αμαξοστοιχία τουλάχιστον μία εβδομάδα για κάθε ποδήλατο, κολύμπι, τρέχει, και να ολοκληρώσει μια Ολυμπιακή τρίαθλο, έως τον Ιούλιο του 2007. Γράψτε μια στήλη μία φορά κάθε δύο εβδομάδες σχετικά με την εμπειρία.

*Αντοχή κατάρτισης: Σιδηροδρομικός 3x την εβδομάδα, κερδίζοντας μικρή μάζα και ορισμού (ενώ χάνει το λίπος μέσω τρίαθλο κατάρτιση). Πάρτε μια εικόνα, το Δεκέμβριο, στη συνέχεια, κάθε 3-4 μήνες.

*Yard εργασίας: Πάρτε πίσω το σχήμα, το Δεκέμβριο του 2006, και στη συνέχεια διακόπτει μια φορά την εβδομάδα για 1-2 ώρες για να διατηρήσει το σχήμα. Θα πρέπει να έχει μια ωραία αυλή διατηρηθεί.

*Πληρωμή πιστωτικών καρτών, των αυτοκινήτων: Ρύθμιση καταβολής σχέδιο, πραγματοποιεί τακτικές πληρωμές. Γιορτάστε όταν γίνει!

*Αποθηκεύω: Να αναιρέσει $ ___ ταμείο έκτακτης ανάγκης (άνοιγμα λογαριασμού online για αυτό, στη συνέχεια, μεταφορά χρημάτων), τότε $ ___ ανά περίοδο μισθοδοσίας για Liberty Ταμείο (και να παρακολουθείτε διάφορες κατηγορίες κατά Liberty Ταμείο).

*Μελετώ: Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, σκέπτομαι για 20-30 λεπτά.

*Θετικά γονεϊκά: Γίνετε πιο ήρεμη, πιο θετική μητρική. Διακοπή φωνές και spanking. Διδάξτε τους με αγάπη. Θα καθημερινή πρακτική, με την γυναίκα του για να με βοηθήσει.

*Απλούστευση: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Απλούστευση workday. Απλούστευση the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Take Action: Να τα πράγματα για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και τη βελτίωση της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη, η φτώχεια και η πολιτική κατάσταση Γκουάμ.

zen-productivity ++
10 Συμβουλές για κλείσιμο καπνίζοντες
2006 Έτος στην αναθεώρηση - Ένα μεγάλο χρόνο!
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: