Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

6 Συμβουλές για την εργασία στο χώρο εργασίας με το ποδήλατο

Σήμερα το πρωί το ποδήλατό μου Rode στην εργασία (σε απόσταση περίπου 10 μίλια), και που κατά τη γνώμη μεγάλη. Ήταν η δεύτερη φορά που έχω κάνει τώρα - εγώ έκανα την περασμένη εβδομάδα - και ελπίζω να γίνει μια πιο συχνή πράγμα.
Στόχος μου είναι να πάρετε κάποια άσκηση (είμαι κατάρτισης για [...]

Σήμερα το πρωί το ποδήλατό μου Rode στην εργασία (σε απόσταση περίπου 10 μίλια), και που κατά τη γνώμη μεγάλη. Ήταν η δεύτερη φορά που έχω κάνει τώρα - εγώ έκανα την περασμένη εβδομάδα - και ελπίζω να γίνει μια πιο συχνή πράγμα.

Στόχος μου είναι να πάρετε κάποια άσκηση (είμαι κατάρτισης για τρίαθλο), με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση χρημάτων με αέριο. Με την άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, είναι απογοητευτικό να μην είναι σε θέση να κάνουμε τίποτα γι 'αυτό - αλλά τώρα είμαι.

Αν και είναι λίγο τρομακτικό ιππασίας ένα ποδήλατο στο κέντρο της κυκλοφορίας, πρέπει να πω ότι ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Δεν έκανε μόνο νιώθω πολύ καλό για να πάρετε την άσκηση, αλλά είχα μια υπέροχη θέα της φύσης, όπως ήμουν επικεφαλής στο έργο, και αυτό ήταν ένα πολύ πιο ειρηνική και πιο ξεκούραστη από την τακτική μετατρέψει με το αυτοκίνητο. Ελπίζω τελικά να δημιουργήσει την αντοχή μου ώστε να μπορέσω να μου βόλτα με το ποδήλατο και από την εργασία τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα, ή ακόμη και πέντε ημέρες την εβδομάδα, αλλά για την ώρα είμαι αρχίζει αργά, όπως είμαι νέα με ποδήλατο.

Συμβουλές για την εργασία με το ποδήλατο

  • Σχέδιο μπροστά. Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι δεν μετακινηθούν με το ποδήλατο, έστω και αν έχουν ένα ποδήλατο, είναι ότι δεν θέλουν να είναι ιδρωμένος. Είμαι τυχερός, καθώς το έργο μου μόλις εγκατασταθεί ένα νέο ντους, αλλά πριν από αυτό να προγραμματιστεί ώστε να χρησιμοποιήσει το ντους από ένα γραφείο της διπλανής πόρτας, το ντους ή τη χρήση σε ένα κοντινό γυμναστήριο (ακόμα και να γίνει μέλος σε ένα γυμναστήριο είναι φθηνότερα από ό, τι το φυσικό αέριο) . Θα χρειαστεί επίσης και σαπούνι και μια πετσέτα αποσμητικά και άλλα είδη καλλωπισμού. Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα του πώς να πάρει τα ρούχα σας στην εργασία, που είναι το επόμενο tip.
  • Πετάξτε τα ρούχα να εργάζεται κανείς εκ των. Μπορείτε συσκευασία τους σε ένα σακίδιο, να φορέσει για την πλάτη σας, αλλά σας παίρνει πίσω ιδρωμένος. Θα μπορούσε επίσης να είναι σε κάλαθος και θα μεταφέρει σε μια σχάρα, η οποία είναι μια καλή επιλογή, αλλά ίσως να μην θέλουν τα ρούχα σας ρυτιδωμένος για κάποιο λόγο. Η λύση που έχω με τη χρήση (και αυτή δεν είναι μια πρωτότυπη ιδέα) είναι να φέρουμε τα ρούχα μου για το έργο η ημέρα πριν. Αυτό εξοικονομεί κάποια επιπλέον κιλά που έχω να συνεχίσει να μου το ποδήλατο, το οποίο είναι ένα θέμα για ένα αρχάριο σαν εμένα. Μπορείτε επίσης να θέτουν σε ρούχα για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Τελικά, αν μου βόλτα να εργάζονται πέντε ημέρες την εβδομάδα, θα έχουμε μια εβδομάδα για να μειωθεί η αξία των ειδών ένδυσης που κάποια στιγμή στο Σαββατοκύριακο.
  • Κάθε λη "θα κάνει ποδήλατο. Δεν χρειάζεται συνήθη αγωνιστικά ποδήλατο ή τουριστικών ποδήλατο ή να μετατρέψει τίποτα. Εάν έχετε ένα παλιό ποδήλατο βουνού, τα οποία και εγώ, ότι αρκεί. Δεν χρειάζεται να δαπανήσει πολλά χρήματα για ένα ποδήλατο και εργαλεία για να ξεκινήσετε. Αργότερα, μπορείτε πάντα να περνούν περισσότερο, λίγο κάθε φορά, αλλά ό, τι έχετε είναι αρκετά καλή για τώρα.
  • Έχετε ένα σωληνάριο ανταλλακτικά και εργαλεία, και να γνωρίζει πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα πάρετε ένα κατ 'αποκοπή, και δεν θέλετε να κολλήσει το περπάτημα το ποδήλατο για πολλά μίλια. Ένα έμπλαστρο κιτ είναι καλή, αλλά θα είναι ακόμη πιο εύκολα αν απλώς έχουν ανταλλακτικά σωλήνα, η αντλία, και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το τρύπημα σωλήνα για μία νέα, και εμπλάστρου τον παλαιό αργότερα στο σπίτι.
  • Να είναι ασφαλές. Αυτό είναι ένα δεν brainer, αλλά είναι καλό να διαβάσει σε σχέση με συμβουλές για την ασφάλεια του ποδηλάτου (βλέπε παρακάτω) αναμένεται να αναφέρονται σε επικίνδυνες κυκλοφορίας.
  • Είναι μια έκρηξη! Ποδηλασία είναι πολύ διασκεδαστικό, όπως έχω ανακάλυψε τις τελευταίες εβδομάδες, και η ιππασία στην εργασία είναι πολύ, πολύ καλύτερη από την οδήγηση. Δοκιμάστε το. Θα σας αρέσει.

Όπως πάντα, έχω τράβηξε μερικά links για την καθημερινή ποδήλατο για y'all:

zen-productivity ++
10 Συμβουλές για κλείσιμο καπνίζοντες
2006 Έτος στην αναθεώρηση - Ένα μεγάλο χρόνο!
2007: Έτος My Greatest Ever
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: