Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

Best 8 τρόπους αντιμετώπισής δυσφημιστές

Έχουμε όλα αυτά είχαν ως που θα πάει και μετά από τους στόχους μας, δεν το θέμα όπου θα είναι ή τι μπορεί να είναι οι στόχοι μας: naysayers, δυσφημιστές, άνθρωποι που σακί διασκεδαστικό ή έχετε θυμώσει ή να μας πείτε δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Δυσφημιστές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ακόμη και αν φαίνεται να είναι μόνο μια μικρή διασκέδαση [...]

Έχουμε όλα αυτά είχαν ως που θα πάει και μετά από τους στόχους μας, δεν το θέμα όπου θα είναι ή τι μπορεί να είναι οι στόχοι μας: naysayers, δυσφημιστές, άνθρωποι που σακί διασκεδαστικό ή έχετε θυμώσει ή να μας πείτε δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Δυσφημιστές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ακόμη και αν φαίνεται να είναι μόνο μια μικρή διασκέδαση σε βάρος μας.Μην αφήστε τους να σας ή ακόμη και αργή σας.

Πώς θα αντιμετωπίσουμε δυσφημιστές; Κάθε μία από αυτές θα είναι διαφορετική, αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές:

  1. Πρώτη μάθετε για τον εντοπισμό τους. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι κάποιος είναι δυσφημιστής. Μπορεί να είναι στενός φίλος ή σύζυγος ή άλλο αξιόπιστο πρόσωπο, τόσο κατά τη χλεύη ή λένε αρνητικά πράγματα, έχουμε εμπιστοσύνη τους και να λάβουν καρδιά. Αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να είναι ρεαλιστικοί και μόνο μια naysayer. Μάθετε να ακούσει τι λένε οι άλλοι, και να δούμε ποια είναι η αντίδρασή σας. Αν αποθαρρύνει σας, σας κάνει να νιώθετε σαν κλείσιμο, τότε ίσως αυτό το άτομο είναι μια δυσφημιστής.
  2. Δείτε αν έχουν ένα έγκυρο σημείο. Όπως είπα, μερικές φορές είναι απλώς προσπαθεί να είναι ρεαλιστική. Μπορεί να έχουν ένα καλό λόγο για τους αρνητικότητα. Βήμα πίσω, αντικειμενικά σκεφτούμε αν είναι ανατρέφουν ένα πραγματικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστούν, και αν ναι, με ποιον τρόπο να ξεπεραστεί αυτή. Είναι σπάνια ανυπέρβλητα. Αν θέλετε αρκετά, μπορείτε να υπολογίσετε μια λύση. Τώρα, αν δεν έχει ένα έγκυρο σημείο, διαβάστε την.
  3. Zap τυχόν αρνητικές σκέψεις που σας δίνουν. Δυσφημιστές έχουν έναν τρόπο να λαμβάνουν οι αρνητικές σκέψεις και τις μεταφέρουν σε εσάς. Ξαφνικά, υπάρχει μια σπόροι της αμφιβολίας. Και αυτό μπορεί να αναπτυχθεί σε μια τεράστια βελανιδιά αμφιβολίας, με ρίζες που δάκρυ μέχρι την ίδρυση των στόχων σας. Σταμάτα αυτές οι αρνητικές σκέψεις, το συντομότερο δυνατό. Σπρώξτε τους και θεωρώ θετικό αντί σκέψεις. Μην αφήστε τους να σας ξεπεράσει.
  4. Αντιλαμβάνομαι ότι θα υπάρχουν πάντα δυσφημιστές, και αφήστε τους να σας slide off όπως και το νερό σε μια πάπια του πίσω. Σε κάθε πρόσωπο για τη ζωή, θα υπάρχει τουλάχιστον ένα δυσφημιστής, αν δεν περισσότερες. Δεν είναι δυνατή η πλήρης αποφυγή τους. Αλλά δεν χρειάζεται να τους ακούσουμε. Απλά χαμόγελο και να τους αφήσουμε να μιλήσουν. Οι λέξεις δεν μπορούν να σας σταματήσουν. Δεν έχουν καμία επίδραση σε σας αν αγνοήσουμε τους λόγια.
  5. Η αντιμετώπιση τους, και να τους με το μέρος σας. Μερικές φορές η δυσφημιστής είναι κάποιος κοντά σας, κάποιος που δεν μπορεί να αγνοήσει. Αν ναι, είναι καλύτερο να στρατολογήσει τη βοήθεια του ατόμου αυτού, αντί να αγωνίζονται εναντίον τους. Κάντε το όσο το δυνατόν νωρίτερα. Πείτε τους ότι το στόχο αυτό είναι πολύ σημαντικό για σας, και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, χωρίς τη βοήθειά τους. Πείτε τους ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχουν αμφιβολίες, αλλά πραγματικά πρέπει να είναι θετική, και την υποστήριξη σας. Μπορεί να είναι καλύτερος σύμμαχος σας, αντί για το χειρότερο δυσφημιστής.
  6. Γελάνε μαζί τους. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι δυσάρεστα όταν κάνετε μια αλλαγή, και έτσι, ώστε να διευκολυνθεί αυτή η ταλαιπωρία, θα κάνουν αστεία σας ή να δώσουμε έμφαση. Αυτό ίσως έχει να κάνει με λιγότερο από ό, τι κάνετε με τους ενόχληση. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει αυτήν την αλλαγή. Συνειδητοποιήσουμε αυτό, και μόνο γέλιο. Αν πάρετε ως καλή-natured αστείο, μερικές φορές αυτό θα αφοπλίσει τους. Μπορεί να συνεχίσουν να κάνουν αστεία, αλλά δεν θα είναι τεταμένη, όπως και δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για σας, εάν έχετε κρατήσει μόνο γέλιο.
  7. Έχετε counterarguments έτοιμη, και ενημερώνει τους. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι απλώς λάθος πληροφορίες. Μπορεί να έχουν παρανοήσεις σχετικά με το τι κάνετε. Μάθετε όλα τα επιχειρήματά τους, και το κοινό δυναμικό επιχειρήματα, και έχουν counterarguments έτοιμη. Να σας έρευνα, και να είναι πολύ ενημερωμένος. Στη συνέχεια προσπαθούν να σας εκπαιδεύσει δυσφημιστής. Αν το κάνει, με ένα θετικό, ειλικρινή στάση, ίσως πράγματι να προκύψουν οι πρόσωπο να ακούει, και ίσως ακόμη και να αλλάξουν γνώμη. Εάν δεν είναι, τουλάχιστον, ξέρεις καλύτερα, και να μην αφήσουμε τα επιχειρήματά τους δημιουργούν αμφιβολία στο μυαλό σου.
  8. Να είναι ασφαλής, γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει κάτι καλό. Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε. Δεν μπορείτε να κερδίσετε τους πάνω, δεν είναι δυνατή η αποφυγή τους, δεν μπορείτε να γελάνε μαζί τους. Έτσι ακριβώς πρέπει να τα αγνοήσουμε, και να διατηρήσει τον εαυτό σου λένε ότι όταν κάνεις επιτύχει το στόχο σας, που θα σας ανταμείψει για διαρκή δυσφημιστής αυτό.

Και πάλι, θα υπάρχουν πάντα δυσφημιστές στη ζωή σας. Αλλά είναι λίγο περισσότερο τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να φτάσετε στο στόχο σας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια, αλλά αν νομίζετε ότι θετικά, και να αναζητήσουν λύσεις, μπορείτε να τους χτύπησαν και τους (ή να τους κάνετε να συμμετάσχουν).

Δείτε επίσης:

Προηγούμενη θέση: Top 20 Κίνητρα Hacks - #8

Επόμενη θέση: Top 20 Κίνητρα Hacks - #7

zen-productivity ++
5 Τρόποι GTD σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας
Alow τον εαυτό σας να είναι ευτυχής και υπερήφανος για την πρόοδό σας
Ημέρες Crazy είναι οι προσδοκίες σας; Take Control
Οδηγός για Αρχάριους GTD
Μπεν Φράνκλιν της tweaked σιδηροπρίονο - εντοπισμού μου στόχοι
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: