Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

Λάβετε Υγιή και Fit, Μέρος 1

JD πάνω σε ένα από τα αγαπημένα μου χρηματοδοτήσει τα blogs, Get Rich αργά, δημοσιεύτηκε πρόσφατα σχετικά με το πώς χρησιμοποίησε wellness πούλμαν για να υγιεινότερα και εφαρμοστής. Μοιράζεται τις εμπειρίες του και κάποιες συμβουλές εξαιρετική και συνιστώ ανάγνωσης.
Θα έχεις στο νου μου: έχω μάθει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, από την ανάγνωση και από [...]


JD πάνω σε ένα από τα αγαπημένα μου χρηματοδοτήσει τα blogs, Get Rich αργά , Δημοσιεύτηκε πρόσφατα σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποίησε ένα πούλμαν για να wellness υγιεινότερα και εφαρμοστή . Μοιράζεται τις εμπειρίες του και κάποιες συμβουλές εξαιρετική και συνιστώ ανάγνωσης.

Θα έχεις στο νου μου: έχω μάθει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, από την ανάγνωση και τη δίκη και από λάθος, που θα μπορούσε να είναι ένα αξιοπρεπές προπονητή τον εαυτό μου με λίγη περισσότερη κατάρτιση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πραγματικά θα ακολουθήσει, αλλά σκέφτηκα να θέσω μετοχή κάποια πράγματα που έχω μάθει.

Σήμερα θα δούμε το πρώτο μέρος για να υγιεινότερους και τεχνίτες - τρώνε υγιεινά. (Βλ. επίσηςΒλέπω Μέρος 2 του Getting Υγιή και Fit - Άσκηση Edition)

Κανόνες για τη Διατροφή Υγιεινή

Φαγητό υγιείς είναι κάτι πολύ μας θέλουμε να κάνουμε, αλλά έχουμε μια τέτοια ζωή δύσκολη λόγω των πειρασμούς στο σπίτι και την εργασία και στο δρόμο. Δεν θα πω ψέματα και ότι κάνουν αλλαγές στη διατροφή σας είναι εύκολο, αλλά θα συμβουλεύειεναντίονκάνει δραστικές αλλαγές και υπέρ της σταδιακής κάνει αλλαγές.

Για παράδειγμα, τρώω πολύ υγιής τώρα, αλλά μου σημερινή διατροφή είναι μια συσσώρευση των μικρών αλλαγών που έκανα το πέρασμα του χρόνου. Ξεκίνησα τρώνε περισσότερο ευέλικτους κρέατα, και προσπαθώντας να συμπεριλάβει περισσότερα φρούτα και veggies. Τότε θα προστεθεί σε υγιέστερο δημητριακά πρωινού, αλεύρι από βρώμη, ολικής αλέσεως ψωμιά. Θα συνδεθούν με χαμηλότερο λίπος γάλακτος και άλλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά επιλογές. Έφαγα περισσότερο τους καρπούς με κέλυφος, και προσπάθησε πράγματα όπως σπόρων λίνου. Τελικά, είχα μια αρκετά υγιεινή διατροφή (με εξαίρεση τα γλυκά), αλλά τότε που είμαι χορτοφάγος. I κομμένες κρέας πλήρως, συμπεριλαμβανομένων των πουλερικών και των ψαριών. Τελικά, άρχισα να καταργήσει σταδιακά τα γαλακτοκομικά και τα αυγά, και άρχισαν να χρησιμοποιούν και άλλες soymilk προϊόντα σόγιας. I αργά δοκιμαστεί vegan συνταγές, σε σημείο που είμαι τώρα σχεδόν 100% vegan, και λατρεύει κάθε λεπτό. Πρόσφατα έχω προσπαθεί να εξαλείψει την καφεΐνη και γλυκά, αλλά σταδιακά. Αν προσπαθήσετε κοπή μία μικρή πράγμα αναφέρονται σε μια στιγμή, τελικά θα το συνηθίσω την αλλαγή και θα γίνει κανονικό για σας. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Η υγιεινή διατροφή Κανόνας # 1: Επιλέξτε ένα ή δύο πράγματα για την αλλαγή σχετικά με τη διατροφή σας, και να αρχίσει μόνο με αυτά. Κάθε εβδομάδα ή δύο, δοκιμάστε κάτι υγιές και ενσωμάτωσή σας καθημερινή ή εβδομαδιαία μενού.

Ένα άλλο πράγμα που έχω μάθει είναι ότι όταν προσπαθώ να είμαι κομμένες κάτι κακό, αλλά βοηθά να την αντικαταστήσει με κάτι υγιεινό και νόστιμο ότι έρχομαι για να απολαύσετε. Όπως καφεΐνη - Είμαι τεχνική έξω από καφέ και αντικαθιστώντας το με νερό. Εγώ το έκανα αυτό πριν με Colas (αν και θα πρέπει περιστασιακά Cola τώρα, αλλά δεν σχεδόν τόσο συχνά). Τώρα μου αρέσει το πόσιμο νερό αντί για την πιο γλυκιά πράγματα. Ι αντικαθίσταται με το γάλα της σόγιας πολύ υγιέστερο γάλα, και τώρα μου αρέσει το γάλα σόγιας. Το ίδιο πράγμα με veggie μπιφτέκι, υγιή δημητριακά, ψωμί ολικής αλέσεως και άλλα. Βρείτε υγιείς επιλογές που αγαπάτε - κάνει μια λίστα και να τους κρατήσει κοντά.

Η υγιεινή διατροφή Κανόνας # 2: Κατά την τεχνική έξω κάτι κακό από τη διατροφή σας, την αντικαταστήσει με κάτι πιο υγιεινό και νόστιμο.

Έχω μάθει επίσης να συμπεριλάβει μια ποικιλία δεν μόνο φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, αλλά, τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο (όπως soymilk, ασβέστιο-εμπλουτισμένα ΕΕ και tofu, τα αμύγδαλα, χόρτα και φύλλα), τα τρόφιμα με καλή λίπη (όπως το ελαιόλαδο, flaxseeds, τα αμύγδαλα, κ.λπ.), υψηλή σε πρωτεΐνες, αλλά άπαχο τρόφιμα (όπως tofu, πρωτεΐνες σόγιας, καρύδια, φασόλια), καθώς και υψηλής fiber τρόφιμα. Τι να αποφύγω, όπως και η πανώλη, είναι πράγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη ή πολύ ζάχαρη (όπως είπα, είμαι κοπής αυτό όλο και περισσότερο τώρα).

Η υγιεινή διατροφή Κανόνας # 3: Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να είναι κομμένα τηγανιτά, λιπαρά τρόφιμα (όπως η McDonald) και πράγματα που είναι πολύ ζαχαρούχο (donuts, Colas, καντιοζάχαρη) και άλλα σκουπίδια τροφίμων. Δεν κόβουμε εντελώς, αλλά στην φάση θα ξεκινήσει σταδιακά και να αντικατασταθεί με υγιεινά, εύγευστα πράγματα (βλ. τα δύο πρώτα τους κανόνες).

Μια άλλη σημαντική έννοια είναι να τρώει μικρές μερίδες. Θα χρησιμοποιηθεί για την στοίβα μου πιάτο, αλλά αυτό είναι ένας σίγουρος τρόπος για να παχύνσεως. I αργά περικοπές στις μερίδες μου με την προσθήκη σε υγιή σνακ μεταξύ των γευμάτων. Το κλειδί εδώ είναι με το σχέδιο του προγράμματος, έτσι ώστε να μην σας έχει μόνο τρεις πλατείες, αλλά ίσως και στο μεταξύ γιαούρτι και φρούτα, ή αντί να έχουν ένα μεγάλο γεύμα, να κάνει ό, τι πρέπει να κάνω και δύο μικρότερους σάντουιτς.

Η υγιεινή διατροφή Κανόνας # 4: Τρώτε μικρότερες μερίδες και πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν περιμένετε μέχρι να είστε πραγματικά πεινασμένοι, θα εκτίθενται χοίρων.

Αυτό με οδηγεί σε μια άλλη μεγάλη ιδέα: Αν πρόκειται να είναι στο δρόμο, θα πρέπει να σχεδιάσουν το μέλλον, ή θα καταλήξουμε τρώει κάτι βολικό (διάβαζε: fast food), το οποίο δεν θα είναι τόσο υγιείς και σίγουρα θα να είναι πιο ακριβά. Όταν ψώνια, αναζητήστε υγιή σνακ που θέλετε και στη συνέχεια συσκευασία τους όταν πηγαίνετε στην εργασία ή στο δρόμο. Blue chips καλαμπόκι, καρύδια, σταφίδες, τα φρούτα, veggies, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά pretzels και τα καλά πράγματα είναι όπως και για τη συσκευασία και εύκολα φορητό.

Η υγιεινή διατροφή άρθρο # 5: Pack υγιεινά σνακ για να πάρετε μαζί σας, και το σχέδιο για τα γεύματα κατά την αναχώρησή σας για την οδική.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο: αυτά τα πράγματα δεν θα κάνει αισθητή διαφορά αμέσως, τουλάχιστον για να μην σας οσφύος. Η απώλεια βάρους - ιδιαίτερα λίπους - δεν θα πρέπει να συμβεί μέσα σε μια νύχτα, ή θα σας κερδίσει εύκολα πίσω. Κάνε υπομονή, και να σκεφτούν μακροπρόθεσμα. Μην αναζητούμε άμεσες λύσεις.

Η υγιεινή διατροφή άρθρο # 6: Ρύθμιση μακροπρόθεσμους στόχους, και δεν περιμένουν γρήγορα αποτελέσματα. Υπομονή!

Υπάρχουν πολλές περισσότερες συμβουλές, αλλά αυτές είναι οι βασικοί κανόνες για υγιεινό φαγητό, η οποία αποτελεί το θεμέλιο για να ταιριάζει. Ενσωμάτωση αυτών των κανόνων, ένα κάθε φορά, αργά, και θα δείτε μια μεγάλη αλλαγή με τον καιρό. Θα σας αγάπη σου γι 'αυτό!

Βλέπω Μέρος 2 του Getting Υγιή και Fit - Άσκηση Edition .
Βλέπωalso:

 • Προσπαθώντας να τρώνε υγιεινότερα; Κάντε αλλαγές στον τρόπο ζωής, και έχουν εξαπατήσει ημέρες
 • Υγεία Συμβουλή: Δοκιμάστε να τρώει χορτοφάγος μερικές φορές
 • 6 Συμβουλές για την εργασία στο χώρο εργασίας με το ποδήλατο
 • zen-productivity ++
  6 Συμβουλές για την εργασία στο χώρο εργασίας με το ποδήλατο
  Η επίτευξη στόχων με τον γιο μου: Ο Χάρι Πότερ Μαραθώνα
  Καθιστά Βρεφικά Οκτώ: Αύξηση Έξι Kids - Μέρος 1
  Καθιστά Βρεφικά Οκτώ: Αύξηση Έξι Kids - Μέρος 2, οργάνωση έκδοση
  Zen Email: Σαφής Out σας Εισερχόμενα
  Zen Habits - Greek
  Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: