Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

Λάβετε Υγιή και Fit, Μέρος 2 - Άσκηση Edition

Στο μέρος 1 του παρόντος σειρά υγιών και περίπου Getting Fit, θα καλύπτονται ορισμένοι κανόνες για Υγιεινό φαγητό. Σήμερα, θα καλύπτει περίπου Κανονισμού, για την άσκηση, και αύριο σκοπεύω να γράψουν σε μια απλή άσκηση σχέδιο.
Καταρχάς επιτρέψτε μου να πω: το φαγητό είναι μια μεγάλη υγιή θεμέλια για να ταιριάζει και υγιές, αλλά η άσκηση είναι [...]


Στο μέρος 1 του παρόντος σειρά υγιών και περίπου Getting Fit, θα καλυφθούν ορισμένες Κανόνες για τη Διατροφή Υγιεινή . Σήμερα, θα καλύπτει περίπου Κανονισμού, για την άσκηση, και αύριο σκοπεύω να γράψουν σε μια απλή άσκηση σχέδιο.

Καταρχάς επιτρέψτε μου να πω: το φαγητό είναι μια μεγάλη υγιή θεμέλια για να ταιριάζει και υγιές, αλλά η άσκηση είναι το τι πραγματικά θα σας εκεί. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε ένα και δεν το άλλο, αλλά θα είναι μόνο στα μισά του δρόμου εκεί, πραγματικά. Χρειάζεστε και τα δύο.

Κανόνες για την άσκηση
Έχω την άσκηση αρκετά σταθερά για περισσότερο από ένα χρόνο - από το Δεκέμβριο του 2005, άρχισα μια αρκετά φιλόδοξο πρόγραμμα λειτουργίας. Στην πραγματικότητα, ένα περίπου μήνα μετά μου άρχισε να τρέχει, έχω ένα μεγάλο κεφάλι και αποφάσισε, θα προσπαθήσει να εκπαιδεύσει και να ολοκληρώσει μια μαραθώνια. Μετά από ορισμένες αγώνες κατά τη διάρκεια του έτους, θα ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος, το Δεκέμβριο του 2006. Αυτό το έτος, είμαι κατάρτισης για τρίαθλο, να μάθουν να κολυμπούν στο ποδήλατο και πέρα από τη συνέχιση της λειτουργίας μου.

Έτσι έχω μάθει πολλά για την άσκηση των κατά το τελευταίο έτος. Δεν είμαι μόνο η μάθηση στην πράξη, αλλά έχω μάθει πολλά από τους άλλους, τα βιβλία που έχω αγόρασε, και ιστοσελίδες που έχω συνεχώς έρευνα.

Ό, τι ακολουθεί είναι μερικές από τις συμβουλές που έχω για όσους θέλουν να ξεκινήσουν και να διατηρήσουν ένα υγιές πρόγραμμα άσκησης.

Άσκηση Κανόνας # 1: Ξεκινήστε σήμερα, και μόλις κάνουμε κάτι για να πας. Δεν έχει σημασία ποια άσκηση θα επιλέξετε, μόλις αρχίσει. Νομίζω ότι το περπάτημα είναι μεγάλη και η λειτουργία τους τρόπους για να ξεκινήσει, επειδή δεν έχετε να πληρώσετε για να συμμετέχετε σε ένα γυμναστήριο ή έχετε φανταχτερό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Ξεκίνησα με μια παλιά beat-up ζευγάρι σπορτέξ, και δεν αγοράζουν πραγματικά αθλητικά παπούτσια μέχρι Είχα κάνει αυτό σε λίγες εβδομάδες. Κολύμβηση και ποδηλασία είναι δύο πολύ μεγάλες ασκήσεις, όμως.

Άσκηση Κανόνας # 2: Διακοπή καθιστώντας δικαιολογίες. Γνωρίζω από την εμπειρία - όλοι μας έχουμε ένα εκατομμύριο δικαιολογίες. Δεν έχει αρκετό χρόνο. Δεν θέση να επεξεργαστούν. Είμαι κουρασμένος. Δεν έχω τα λεφτά. Όλα αυτά είναι μπούρδες. Δεν κατηγορώ κανέναν για την καταγραφή των εν λόγω δικαιολογίες, γιατί τους έκανε ο ίδιος, αλλά η αλήθεια είναι, εμείς εξορθολογισμού, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να είναι τεμπέλης. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Μόλις ορίσετε μια ημερομηνία με τον εαυτό σας, ή η σύζυγός σας, ή ένα φίλο, να βγαίνει μόνο για 10 ή 15 λεπτά σήμερα, και τα πόδια ή σκούντημα. Οχι! Διακοπή καθιστώντας δικαιολογίες!

Άσκηση Κανόνας # 3: Μόλις τεθεί σε αθλητικά παπούτσια σας, και να βγει η πόρτα. Αυτό είναι όλο που έχετε να κάνετε. Τα υπόλοιπα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ 'όσο νομίζετε. Είναι η αρχική αδράνεια που πρέπει να ξεπεραστούν. Μόλις γίνει αυτό, είναι πράγματι αναζωογονητικό και διασκεδαστικό.

Άσκηση Κανόνας # 4: Έναρξη μικρές, και σιγά-σιγά. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γεμάτη σφρίγος και ζωτικότητα, έτοιμη για να κινηθεί ένας μαραθώνιος ή ανελκυστήρα τεράστια βάρη. Κρατήστε εσείς πίσω. Ο κύριος λόγος είναι ότι, αν αρχίσει σιγά-σιγά, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει, και αν ξεκινήσετε από προσπαθούμε να κάνουμε πάρα πολλά, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες σβήνω και αποτύχει. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε για 30 λεπτά, τρέχει μόνο 10 ή 15 για αρχή, στη συνέχεια, με αργό ρυθμό αύξησης πάνω από μερικές εβδομάδες. Δοκιμάστε για 2-3 φορές την εβδομάδα κατά την πρώτη, με στόχο την άσκηση για 30 λεπτά τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα, τελικά. Η πλευρά όφελος - και αυτό είναι μία μεγάλη - είναι ότι αν έχετε εσείς πίσω σας, θα είναι πρόθυμοι να σας επόμενη προπόνηση, όταν θα σας κάνουν λίγο περισσότερο από αυτό. Και αυτό είναι ένα τεράστιο ζήλο ώθηση.

Άρθρο Άσκηση # 5: Κάντε το στόχο σας δημόσια. Καταχώρηση στο ιστολόγιό σας. Ενημερώστε την οικογένειά σας και τους φίλους τους. Εγγραφή για μια τοποθεσία όπως Traineo.com , Όπου workouts σας και απώλεια βάρους είναι αποστέλλονται σε αρκετά από τα "κίνητρα" που θα επιλέξετε. Για μου μαραθώνιο και τρίαθλο στόχους, άρχισα να γράφω ένα στήλη κάθε δύο εβδομάδες για την τοπική εφημερίδα μου, ως περιοδικό της προσωπικής μου ταξίδι στην πορεία. Θετική πίεση από την κοινή γνώμη, θα σας κρατούν κίνητρα για μια παρατεταμένη περίοδο - δεν θα θέλουν να αφήσουν τους ανθρώπους και την κακή εμφάνιση. Μην αφήσετε την πίεση - μια φορά να το κάνετε, τα κίνητρα θα εξαφανιστούν.

Άσκηση άρθρο # 6: Επιβραβεύστε τον εαυτό σας. Κάντε μια λίστα με μίνι στόχους, και δίπλα σε κάθε ένα, κατάλογο εύλογη αμοιβή. Για παράδειγμα, αν έχετε μόλις βγουν και Jog σήμερα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγοράσει ένα βιβλίο για Αμαζονίου. Αν μπορεί να το κάνει για δύο μέρες, δώστε στον εαυτό σας ένα παγωτό. Αν μπορείτε να το κάνετε για μία εβδομάδα, να αγοράσετε κάποια τραγούδια για σας iTunes. Όποια και αν είναι τα οφέλη που εργάζονται για σας - είτε πρόκειται για παπούτσια, ρούχα, ένα μασάζ, τατουάζ, ή οτιδήποτε άλλο, αφήστε τον εαυτό σας να τους μετά την επίτευξη των στόχων μίνι. Απλά δεν καθιστούν πολύ γλυκά!

Άσκηση # άρθρο 7: Αφήστε τον εαυτό σας επαρκή ανάπαυση. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να τρέχει σκληρά κάθε ημέρα, ή σκληρή προπόνηση κάθε μέρα. Απλά θυμηθείτε, οι μύες σας ανάγκη ανάπαυσης, για να ανακάμψει. Αν δεν το αφήνουμε να ανακτήσει, είστε μόνο συνεχώς παραβιάζουν τους. Ακολουθήστε τις σκληρές-εύκολο κανόνα: μετά από μια σκληρή ημέρα της άσκησης, μεταβείτε εύκολα ή ανάπαυση την επόμενη ημέρα. Επίσης, πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια ημέρα ανάπαυσης την εβδομάδα. Ο οργανισμός μπορεί να λάβει μόνον τόσο πολύ πριν από την έναρξη για την ανάλυση. Μην αφήσετε να φτάσετε στο σημείο αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν πολύ σοφά είπε ότι οι υπόλοιπες είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση όταν πρόκειται για την βελτίωση των επιδόσεων.

Άσκηση άρθρο # 8: Σκέψου θετικά. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη κανόνας του τσαμπιού. Έχει βοήθησαν σε αμέτρητους τρόπους. Κάθε φορά που μια αρνητική σκέψη έρχεται σε σας κεφάλι ( "δεν μπορώ να το κάνετε αυτό!" "Είναι πολύ σκληρή!" "Δεν αισθάνομαι όπως εργασίας τώρα!" "Θέλω να σταματήσει!" "Νιώθω τεμπέλης σήμερα ! "), απλά πιέστε το. Squash αυτό. Και μετά την αντικαταστήσει με θετικές σκέψεις: Μπορώ να το κάνω! Είμαι ισχυρή! Αυτό δεν είναι πάρα πολύ σκληρά! Leo Αν μπορεί να το κάνει, έτσι μπορώ να κάνω! Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Είμαι σκληρός! Είμαι AWESOME !!!!!! Θετική σκέψη θα σας παρελθόν ασκήσει κάθε εμπόδιο.

Άσκηση άρθρο # 9: Μην να οφείλεται μόνο από την απώλεια βάρους των στόχων.Αν είστε απλώς προσπαθούν να χάσουν βάρος, θα είστε περισσότερο από πιθανό σταματήσει. Γιατί; Δεν έχω ιδέα, αλλά είναι αλήθεια. Έχουν άλλα κίνητρα: το κάνει να νιώθω καλά, για τη μεγάλη ενεργειακή έχετε, για να μειώσετε την ιατρική τους λογαριασμούς, να ζουν περισσότερο, να απολαμβάνουν περισσότερο τη ζωή, να κοιτάξουμε καλύτερα, να είναι ισχυρότερη, να είναι υγιείς, να επιτύχουμε κάτι χρήσιμο, να ξεπεράσει μια πρόκληση. Κάντε μια λίστα με τους λόγους που θέλετε να ασκήσει και μετά τους κάπου. Και ναι, κομμένες μια φωτογραφία από ένα περιοδικό που θα σας δοθούν κίνητρα και μετά ότι μέχρι πολύ. Η απώλεια βάρους είναι ένα μεγάλο στόχο, αλλά μην αφήνετε να σας μόνο μία.

Άσκηση # άρθρο 10: Εάν αποτύχει, σήκω, πινέλο σου εκτός, και να αρχίσει πάλι. Όλοι αποτυγχάνουν μερικές φορές. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη θα είναι, θα αποτύχει. Έχω χάσει workouts πολλές φορές κατά το τελευταίο έτος, αλλά το βασικό είναι ότι μόλις γυρίσω για το άλογο και πάλι. Δεν το αφήνουμε να σταματήσει από τη συνεχή μου. Κοίτα θα ήθελα να κάνω: είναι ένα μακρύ δρόμο μπροστά μας, και λίγο τα προβλήματα στην πορεία είναι απλή χτυπήματα στο δρόμο. Μην αφήνετε ένα χτύπημα στην οδό σας σταματήσει να συνεχίσει το ταξίδι σας.

Άσκηση # άρθρο 11: Εάν μπορείτε, πάρτε μια προπόνηση εταίρος. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Αν γνωρίζετε, θα πρέπει να πληροί κάποιος για προπόνηση, έχετε περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσουν αυτή τη συνάντηση. Ωστόσο, αν ο / η σύντροφός σας έχει να ακυρώσει για κάποιο λόγο, μην αφήσετε να σας ότι από την επεξεργασία σας.

Άσκηση Άρθρο # 11: Καλή διασκέδαση! Η άσκηση μπορεί και πρέπει να είναι διασκεδαστική. Μην αφήσετε να είναι επώδυνες. Αν είναι, να επιβραδύνει λίγο, και να απολαύσετε το τοπίο. Άσκηση σε ένα ωραίο μέρος, με το νερό ή με δέντρα. Ανάσανε βαθιά και να απολαύσετε τον φρέσκο αέρα! Κοίτα την ανατολή ή δύση του ηλίου! Η μέρα είναι λαμπρή, και είστε partaking των πλήρως. Η ζωή είναι ωραία!

zen-productivity ++
Η επίτευξη στόχων με τον γιο μου: Ο Χάρι Πότερ Μαραθώνα
Καθιστά Βρεφικά Οκτώ: Αύξηση Έξι Kids - Μέρος 1
Καθιστά Βρεφικά Οκτώ: Αύξηση Έξι Kids - Μέρος 2, οργάνωση έκδοση
Zen Email: Σαφής Out σας Εισερχόμενα
Λάβετε Υγιή και Fit, Μέρος 1
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: