Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

Συνταγή για μια επίπεδη Στόμαχος

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήθελα να χάσουν βάρος. Γνωρίζω πλέον ότι αυτό είναι λάθος. Βάρος είναι μόνον ένας παράγοντας - άπαχο μυϊκή μάζα, ποσοστό σωματικού λίπους, με μέση αναλογία ισχίου, κ.λπ. είναι όλα εξίσου σημαντικά.
Μετά από αυτό, ήθελα να έξι Pack ABS. Αυτό είναι επίσης μια χαζή στόχο. Πρώτα από όλα, τα περισσότερα [...]


Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήθελα να χάσουν βάρος. Γνωρίζω πλέον ότι αυτό είναι λάθος. Βάρος είναι μόνον ένας παράγοντας - άπαχο μυϊκή μάζα, ποσοστό σωματικού λίπους, με μέση αναλογία ισχίου, κ.λπ. είναι όλα εξίσου σημαντικά.

Μετά από αυτό, ήθελα να έξι Pack ABS. Αυτό είναι επίσης μια χαζή στόχο. Πρώτα από όλα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι γενετικά προγραμματισμένος να έχει, λόγω της φύσης του ABS. Δεύτερον, ακόμη και τα supermodels αρσενικά και τα μοντέλα που έχουν έξι συσκευασίες που δεν έχουν τους όλη την ώρα. Συνήθως έχουν λίγο λίπος και, στη συνέχεια, καίγονται να διαχωρίζουν τη θέση τους κατά τις εβδομάδες πριν από μια φωτογράφηση.

Μέχρι τώρα μου στόχος είναι να έχουμε μια επίπεδη στομάχι. Αυτό που πραγματικά θα πρέπει να είναι να πιάσουμε ένα αποδεκτό ποσοστό σωματικού λίπους, αλλά εγώ dont 'έχουν έναν εύκολο τρόπο μέτρησης αυτό. Μια κατ 'αποκοπήν στομάχι μπορεί να μετρηθεί στον καθρέφτη ή από τη γυναίκα μου. Δεν χρειάζεται να έχουν οριστεί abs, αλλά μόνο να χάσει κατά ένα μέρος του λίπους στο στομάχι μου και θα το να κολακεύει. Για μένα, που θα δείχνουν καλά, νιώθω καλά, και να είναι υγιέστερα.

Έχω κάνει την έρευνά μου, και με την εκμάθηση τι εργάζεται μέχρι σήμερα για μένα, εδώ είναι το τρία στάδια σε μια επίπεδη στομάχου:

1.Cardio, cardio, cardio. Κάνοντας όλες τις ασκήσεις ABS στον κόσμο δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, εάν έχετε ένα στρώμα λίπους που καλύπτει αυτό. Κάνοντας δύναμη κατάρτισης, ή η άρση βαρών, θα βοηθήσει, αλλά δεν όσο και αερόβια άσκηση. Έτσι, το σχέδιό μου είναι να συνεχιστεί η λειτουργία μου, και να προσθέσετε στο κολύμπι και ποδήλατο. Σκοπεύω να κάνω τουλάχιστον 30 λεπτά της cardio 6 ημέρες την εβδομάδα. Σε μερικές μέρες θα κάνουμε περισσότερα - 45 λεπτά, μία ώρα, δύο ώρες, ακόμη και στις πιο μεγάλες ημέρες. Θα ξεκινήσουμε την μικρή για ποδήλατο και κολύμπι, όπως έκανα και με τη λειτουργία, μέχρι να αποκτήσουν την αντοχή μου. Μια γρήγορη σημείωση: διάστημα κατάρτισης είναι επίσης μεγάλο, και θα προσθέσω ότι στην μετά την αντοχή μου είναι καλύτερη. Αν θέλετε να προσθέσετε μερικές ασκήσεις αβ μετά την cardio, πολύ ωραία, αλλά να είστε σίγουροι για το σύνολο του έργου του κορμού, δεν αφορά μόνο το άνω abs - που περιλαμβάνει την χαμηλότερη abs, χαμηλότερη και οι μύες που τυλίξτε γύρω σας πλευρές.

2.Λιγότερα λίπη και ζάχαρη. Είναι τόσο απλό. Η αμερικανική διατροφή είναι συνήθως γεμάτη με λίπος και ζάχαρη, και ποτέ δεν θα πάρετε μια επίπεδη στομάχι για την συνταγή. Αποκοπή κρέατος, αν μπορείτε, και ακόμη καλύτερα, κομμένα τα γαλακτοκομικά και τα αυγά. Αλλά αν δεν μπορούν, τουλάχιστον τρώμε άπαχο κρέας (με χαμηλά λιπαρά γαλοπούλες, στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα, άπαχο βόειο κρέας, ψάρια), και να παραμείνουν μακριά από τηγανητά τρόφιμα και πάρα πολλά ζαχαρούχο επιδόρπια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας - εάν είστε τρώει υγιεινά, μπορείτε να τρώτε πολλά - ή στερεί από τον εαυτό σας πάρα πολύ, αλλά μόνο τα κακά πράγματα τρώτε με μέτρο. Vegan δίαιτα είναι η καλύτερη, ειδικά αν είναι ισορροπημένη, πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες και ασβέστιο και μέταλλα, γεμάτη από φρέσκα φρούτα και veggies, και με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες.

3.Δώσ 'Ωρα. Εάν θέλετε να έχετε μια επίπεδη στομάχου σε 3 εβδομάδες, ή δύο μήνες, ξεχάστε το. Η απώλεια του λίπους απαιτεί χρόνο, και είναι ανθυγιεινό για να χάσει πολύ βάρος, πολύ γρήγορα. Στόχος για 1-2 λίβρες. την εβδομάδα. Η σταδιακή απώλεια βάρους είναι υγιέστεροι, και πιο πιθανό να συνεχιστούν την πάροδο του χρόνου. Πηγαίνετε για μια αλλαγή στον τρόπο ζωής, κάτι που θα μπορούν να ζουν, για το υπόλοιπο της ζωής σου, ή αν απλώς θα yo-yo. Είναι ένας μαραθώνιος, δεν είναι ευθεία.

Μερικοί σύνδεσμοι για επίπεδη στομάχι ανάγνωση:

Traineo: Η επίτευξη μιας Πλατέα Στόμαχος

Go Ask Alice!: Θέλω μια επίπεδη στομάχι!

Τέσσερα μυστικά για να είναι επίπεδο στομάχι

zen-productivity ++
Λάβετε Υγιή και Fit, Μέρος 2 - Άσκηση Edition
My Morning ρουτίνας
Πώς έγινα πρώιμο ανύψωσης
Νους, όπως είναι το νερό
My GTD Εφαρμογή
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: