Zen Kanji

παραγωγικότητα

Zen Habits (Leo Babauta) - Greek

Εθελοντισμός

Αυτή η τελευταία Χριστούγεννα, θα ήθελα να μου τα παιδιά σε πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, ώστε να αναζητηθούν ευκαιρίες για να δωρίσουν εθελοντικά ή να προκαλεί καλή τελευταίο μήνα. Μας άρεσε τόσο πολύ που θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το χρόνο. Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα για να κάνουμε κάτι καλό.
Έχουμε συμμετάσχει στην Angel [...]


Αυτή η τελευταία Χριστούγεννα, θα ήθελα να μου τα παιδιά σε πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, ώστε να αναζητηθούν ευκαιρίες για να δωρίσουν εθελοντικά ή να προκαλεί καλή τελευταίο μήνα. Μας άρεσε τόσο πολύ που θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το χρόνο. Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα για να κάνουμε κάτι καλό.

Έχουμε συμμετάσχει στην Angel Tree πρόγραμμα, κάθε ένα από τα παιδιά μας που αγοράζουν δώρα για ένα παιδί που οι γονείς τους είναι στη φυλακή. Αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό. Επίσης δώρισε χρησιμοποιούνται παιχνίδια σε καλή κατάσταση, ότι τα παιδιά δεν παίζουν πια για να με ο Στρατός της Σωτηρίας λιτότης κατάστημα. Ψάχνουμε τον τρόπο για να βοηθήσει σε τρόφιμα σε εξυπηρετήσει τους άστεγους σούπα κουζίνα εδώ για Γκουάμ.

Αποφασίσαμε επίσης να εθελοντή για Στρατός Σωτηρίας καμπάνα δακτυλίωσης δασμών. Η γυναίκα του πήρε τα τρία από τα παιδιά μια μέρα, και μου είχε προγραμματιστεί να λάβει δύο την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, έχω κολλήσει στην εργασία, δεν θα μπορούσε να επιλέξει τα παιδιά σε σχέση με το χρόνο, και καταλήξαμε να κάνουμε με όλες μου έρημος.

Μετά από τους ήχους της καμπάνας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και σφύριγμα (Ξέχασα τις λέξεις) για δύο ώρες, εδώ οι συμβουλές μου για όποιον το κάνει αυτό:

1.Φέρτε νερό και σνακ. Δύο ώρες είναι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ 'όσο νομίζετε, και σίγουρα θα πάρετε δίψας και έχω πολύ πεινασμένος (ήταν περίπου δείπνο χρόνο).

2.Μην το κάνεις μόνος. Δύο ώρες με τους ήχους και ένα κουδούνι σφύριγμα χωρίς διάλειμμα είναι πολύ κουραστικό. Εάν έχετε τα παιδιά σας, τουλάχιστον, υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο, και αν έχετε κάποιο άλλο ενήλικο, μπορείτε να δώσει κάθε είδους άλλες διαλείμματα.

3.Φέρτε τα πτυσσόμενα προεδρία. Αυτό ισχύει με την υπ 'αριθ. 2 ... αν υπάρχουν περισσότερες από μία από εσάς, ένα άτομο μπορεί να λάβει ένα διάλειμμα ενώ οι άλλοι είναι οι καμπάνες ήχους και τραγούδι.

4.Τυπώστε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στίχοι. Δεν μπορώ να θυμηθώ όλες τις λέξεις σε οποιοδήποτε κάλαντα. Δεν έχει ακόμη κουδουνίζω Κώδωνες. Μέχρι τις εκτυπώνετε και τραγουδούν τους με τα παιδιά σας. Είναι πολύ γιορτινή.

5.Φέρτε Santa καπέλα. Είναι διασκεδαστικό και κεφάτος και γεμάτος πνεύμα των Χριστουγέννων. Επίσης έχουν κουδουνίζω καμπάνες. Λάβετε υπόψη το πνεύμα του!

6.Να μην πιέσεις κανέναν. Πάντα αισθάνομαι ενοχή αν πάω με τα πόδια από την καμπάνα δακτυλιωτές ΧΩΡΙΣ δωρίζοντας τουλάχιστον κάποια αλλαγή. Αλλά ως ένα κουδούνι κλοιός, το είδα από μια διαφορετική σκοπιά. Εγώ δεν κρίνω κανέναν και δεν προσπάθησε να κοιτάζεις σε άτομα που αποχώρησε από το, έτσι δεν θα ήταν, νομίζω, κρίνοντάς τους. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να αισθάνονται ένοχοι Tελoσπάvτωv, αλλά ποτέ δεν ήθελε κανείς να αισθάνονται σαν να ήταν υποχρεωμένος να δωρίσουν. Εξακολουθώ να έχω πολλές δωρεές anyways. Οι άνθρωποι ήταν πολύ γενναιόδωροι, και ό, τι θα μπορούσε να δώσει, είμαι πολύ appreicative - από $ 5 έως 5 λεπτά!

Ό, τι κι αν κάνουμε, εθελοντικά για κάτι. Θα αρέσει, και οι οργανισμοί που θα βοηθήσουν την αγάπη σας για αυτό. Οι εθελοντές είναι απολύτως απαραίτητη εμπόρευμα.

zen-productivity ++
Πώς έγινα πρώιμο ανύψωσης
Νους, όπως είναι το νερό
My GTD Εφαρμογή
Συνταγή για μια επίπεδη Στόμαχος
3 βήματα σε Μόνιμα σαφείς Desk
Zen Habits - Greek
Αναζήτηση ιστοσελίδα μας: