Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

10 Савети за одвикавање од пушења

Недавно сам прославила мој једногодишње годишњице одвикавање од пушења. Па, за одвикавање од ... напокон се највише свиђа пушачи сам покушао прекинути много пута и није успело. Али то куит заглави, а ја бих делити топ 10 ствари које је направио овај куит успешне када се други није успео.
1.Починити себе у потпуности. У затвара да [...]


Недавно сам прославила мој једногодишње годишњице одвикавање од пушења. Па, за одвикавање од ... напокон се највише свиђа пушачи сам покушао прекинути много пута и није успело. Али то куит заглави, а ја бих делити топ 10 ствари које је направио овај куит успешне када се други није успео.

1.Починити себе у потпуности.У завршити није успео да, био сам само пола у њу. Рекао сам себи хтела сам да престане, али увек сам осећали у леђа моје уму да бих успети. Нисам ништа писати доле, нисам рећи свима (можда моја жена, него само њен). Овај пут сам га написао. И уроте доун план. И блоггед о томе. ЈА је направио завет на моју кћер. Рекао сам породице и пријатеља, био сам одвикавање. Био сам онлине и придружиле су се затворили форум. Имао сам награда. Многи од њих ће се у следеће савете, али ствар је да сам у потпуности је починио, и није било повратка. Нисам Олакшајте себи на пропаст.

2.Направити план. Можете не само горе и каже: "И'м гонна куит данас." Имате припремити сами. План ит оут. Имати систем награда, подршка систему за позивање лица, ако сте у невољи. Запишите шта ћете учинити кад добијете нагон. Принт ит оут. Поставите га на вашем зиду, код куће и на послу. Ако сачекајте док не добијете пожелим схватити оно што ће учинити, већ сте изгубљени. Морате бити спремни када је позвао оне долазе.

3.Знате свој Мотивација. Када дође нагон, ваш ум ће рационализовати. "Шта је то нашкодити?" А зашто да ћете заборавити да сте овај догађај. Знам зашто си то пре него што дође нагон. Да ли је за вашу децу? За своју жену? За вас здравље? Тако можете покренути? Будући да вам се свиђа девојка не воли пушачи? Имају врло добар разлог или разлоге за одвикавање. Листа их. Испиши их. Ставите то на зиду. Подсјећати себе и оних разлога сваки дан, сваки нагон.

4.Ни једна напухати, икад (Нопе). Ума је лукав ствар. То ће вам рећи да је једна цигарета неће болети. И то је тешко расправљати са том логиком, поготово када сте у средини један нагон. И оне су супер позвао је тешко расправљати с. Не дајте ин Реците себи, пре позива дође, да нећете пушити једном напухати, икада поново. Будући да је истина, да је један набрекнути ЋЕ озлијеђен. Једно лиснато доводи до другог, а трећи, и убрзо нисте одвикавање сте пушења. Немојте себе будалу. Један напухати готово увек ће довести до рецесије. НЕМОЈТЕ узети набрекнути СИНГЛЕ!

5.Придружите се Форум. Једна од ствари које највише помогао у овом остављен је онлине форум за куиттерс (куитсмокинг.абоут.цом) ... не осећам тако сама када си очајан. Јад воли друштво, после свега. Иди на мрежу, упознати се, упознати се са другима који су кроз исти ствар, јебани пост о свом искуству, и читати о другима који су чак и гори од вас. Бест правило: Пост пре вас Смоке. Наместите ли ово правило и ставити на њега, те ће се кроз ваше нагон. Остали ће вас кроз разговор га. А они ће славити са вама када се кроз свој први дан, дан 2, 3, 4, седмица 1 и ван ње. То је добра забава.

6.Наградите се. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Одгодити. Ако имате нагон, сачекајте. Урадите следеће ствари: узети 10 дееп бреатхс. Пијте воду. Једите снацк (у почетку је бомбоне и гума, онда сам пребацио на здравији ствари као и мрква смрзнуто грожђе и претзелс). Позив на подршку лицу. Пост престанка пушења на ваш форум. Вежба. ДО штогод је потребно, АЛИ делаы, делаы, кашњење. Ти ће се кроз њу, и тјерати ће отићи. Кад се, славимо! Узми га чини једним нагон на време, а можете то учинити.

8.Замените са Позитивно Негативно навика оне. Шта учинити када сте истакао? Уколико тренутно реаговати на стрес са цигаретама, мораћете ћете наћи нешто друго учинити. Дубоко дисање, масажа селф мој врат и рамена, а вежбе су радили чуда за мене. Остали навике, као што то прва ствар ујутро, или оно што ти у аутомобилу, или где год вас обично дим, треба заменити боље, позитиван сам себе. Трчање је мој најбољи позитивне навике, иако сам неколико других који су замењени пушења.

9.Учините то Хелл Кроз недељу, онда пакао седмица, и Ыоу'ре Голден. Најтежи део напуштајући је прва два дана. Ако можете добити прошлости да сте положили никотин повлачење позорницу, а остатак је углавном ментални. Али, све у првом недељи је пакао. Који је разлог зашто је зове Хелл седмица. Након тога, он почиње да се лакше. Други викенд је пакао седмица, и још увек је тешко, али не скоро као паклене као први. Након тога је била глатка једрење за мене. Само сам морао бавити повремено јак нагон, али све остало је позвао били лагани, а уверен сам осјетио сам могао направити преко ништа.

10.Ако Фалл, Гет Уп. Ваша и да уче из грешака. Да, ми сви недостајати. То не значи да су кварове, или да ми никада не може успети. Ако пада, није крај света. Гет уп, четкање себе офф и покушајте поново. И није више пута пре него успех. Али знаш шта? Сваки од тих кварова учио ме нешто. Па, понекад сам се понављају исте грешке неколико пута, али коначно сам научио. Схватити шта су препреке до успеха, а план за превазилажење их у следећој затворити. И не чекати неколико месеци, док се идуће затворити. Дајте себи неколико дана планирати и припремити, обавезују се на њега у потпуности, и за то иде!

БОНУС ТИП # 11: Тхинк ПОЗИТИВНЕ. То је најважнији савет од свих. Ја спремају за посљедњи. Ако имате позитивна, могу учинити став, као баналан као што мај звук ће вам успети. Труст ме. То функционише. Јави се да то можете учинити и ви ћете. Јави се да ти не могу то учинити, а ти сигурно неће. Када ствари добити грубо, мислите позитивно! Можете направити преко пожелим. Можете направити преко Хелл седмица. А можете. Нисам. Тако су милиони других. Нисмо бољи од вас. (У мом случају, што је још горе.)

Видите такође:

zen-productivity ++
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: