Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

2006 Ыеар ин Ревиеу - Велик године!

Овај пост ће покривати моје 2006 прегледа, а следећи пост ће бити мој 2007 Гоалс.
2006 Ыеар ин Ревиеу
Прошле године је био Ауесоме године за мене! Остварио сам два од мога живота циљеви, имала је бебу, а једноставно трансформише свој живот на толико много начина. Пусти ме бројати их укратко:
*Маратон: Од почетка 2006, [...]

Овај пост ће покривати моје 2006 прегледа, а следећи пост ће бити мој 2007 Гоалс.

2006 Ыеар ин Ревиеу

Прошле године је био Ауесоме године за мене! Остварио сам два од мога живота циљеви, имала је бебу, а једноставно трансформише свој живот на толико много начина. Пусти ме бројати их укратко:

*Маратон: Од почетка 2006, И уроте колону сваке две недеље, да је ишла у локалним новинама овде на Гуам, цхроницлинг моје путовање у мој први маратон. Управо сам почео приказивати почетком децембар 2005 и био је мој први 5К касније тај месец, тако да је то врло велики циљ за мене. То је био и циљ век. Имала сам јако иде горе-доле по мом маратон године тренинга, али да се сумирати дугу причу, у рано про 2006 сам завршио мој први маратон! Трчање је сада део мог живота, и обожавам га.

*Роман: То је увек био циљ мина за писање романа, те у новембру 2006 сам се пријавио за живот-мијењање НаНоУриМо , С циљем да се 50.000 писање речи у роман до краја Нов 30 ... а ја то! То ће вероватно никада бити објављена, али то је био прилично изазов и остварење.

*Ноелле Цаыце: 23. март 2006, најновији радост мом животу ... рођен наш најмлађи кћер. Који чини шест за нас. Она је божји дар и дериште, све у једном невероватно лепе пакет.

*Веганисм: У септембру 2006 И постао вегетаријанац, са циљем да евентуално постати веган. Уелл, И хавен'т дотакну месо (или било којим животињским лешинама) јер и сам драстично смањила моја узимање млијечних и јаја ... у основи, не једу јаја, млечни или више, али само их се као траг у неким састојцима хране . Планирам исећи их у потпуности, тако да могу имати окрутно-фрее дијету до краја 2007. То је била моја велика трансформација дете, и она која не жалим мало. Једна од најбољих ствари које сам икад учинио.

*ГТД: Иако нисам заправо читати Давид Аллен ’s Getting Things Done until the end of 2006, I grasped the basic concepts and procedures on the web and began implementing ГТД before the summer. By the end of the year, I was much, much more organized than ever before. It’s an incredible system that I would recommend to anyone. It can take awhile to adopt the habits of ГТД - Имам већина их до сада, али сам још увек побољшање. Мој радни сто је јасна, моје датотеке су организоване, мој примљене поруке је празна, а ја знам где је све. Савршенство!

*Раноранилац:Године 2006, због приказивањем, постала сам раноранилац. Почела сам будан раније и раније, и сада се редовно пробудити се у 4:30 (неки на 5 дана, ако сам спавати касно). Даје ми таква велика почети на дан, а ујутро су мирно и лепо. И лове ит! Током следећих неколико недеља идем покушати остварити барем 1-2 Велики задаци пред 6 ... са могућношћу решавању уместо 2 ствари сам процрастинатинг он. Мислим да ће се моји дани, чак и бољи.

*Финансије: ЈА је направио велики напредак у уклањању моја дуга (са још већим планови за 2007) и започео хитним фонд који је тако велик за једноставност духа. Ја сам још увек покушавају да добију на стабилне финансијске земљу, али у односу на пре годину дана, кад не бих могао направити сврхе, ја сам свјетлосних година испред. И ја могу да видим светло на крају тунела.

*Једне године Куитверсары: Он Нов 18, 2005, И престати да пуше . То је било од почетка трансформације у мом животу, и дао ми је поверење и показао ми пут до још постигнућа. Он Нов 18, 2006, И тихо прославио моја једна година Куитверсары, и никада нису били срећнији.

*Остало: Било је много других ствари које имају велику догодило ми се у 2006, и мале кварове, али у целини је то велико ГОДИНА !!!!!! Кривоверје 'надајући да 2007 бит ће само као велика.

Видите такође:

zen-productivity ++
10 Савети за одвикавање од пушења
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: