Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

2007: Моја Греатест Година икад

Више од недељу дана у 2007, Им 'мало касан објављивања у ово, али молим опрости ми. ЈА заиста поставити мој топ циљеве за 2007, у децембру, и већ стечено офф то добар почетак радног дана према њима.
Одлучио сам да поставите циљеве које су изазовне, али остварив, нешто што ће ми осећамо [...]


Више од недељу дана у 2007, Им 'мало касан објављивања у ово, али молим опрости ми. ЈА заиста поставити мој топ циљеве за 2007, у децембру, и већ стечено офф то добар почетак радног дана према њима.

Одлучио сам да поставите циљеве које су изазовне, али остварив, нешто што ће ми направити добар осећати о себи након што сам их завршили. Оно што сам овде неке добре циљеве, и ја мислим да их могу остварити.

Како да ћу их остварити: То је све добро и да добро написати своје циљеве, али ви морате да урадите нешто како би се фокусирати на њих, вас мотивисани, и осигурати да сте на путу целу годину. Како ћу то учинити? Тједни Циљ састанака са својом женом.

Моја жена и ја одлучили бити "Циљ пријатеља" и ове године, те у ту сврху, ми смо састанке једном недељно за постављање наших циљева и прегледате што смо урадили. На пример, почетком јануара, узели смо наши циљеви за годину и одлучили што ћемо покушати остварити у јануару за сваки циљ. Настојали смо да буде нешто једноставно аццомплисхабле у једном месецу. Затим, сваки викенд у јануару, постављамо циљеве тједник који би нам помогли према месечним циљевима. Сваки дан, погледамо наше недељне циљеве и видети шта можемо радити тај дан.

Тако је током целе године, имамо механизам који ће пратити наш напредак, прегледајте нашу постигнућа и неуспеха и поставите мини циљ да нам помогне према години укупни циљеви. То је до сада раде велики и надам се пријавите као добар напредак иде на годину. У њој се чува нас мотивисани и то је много боље него само писање, неки резолуцијама заборављајуцхи о њима и после неколико недеља.

Дакле, без даљег бука, овде су моји циљеви за годину:

Топ Циљеви за 2007

*Триатлон: Жељезнични барем 2кс недељно за сваки бицикл, купати се, покренути и довршити Олимпијски Триатлон до јули 2007. Напишите колону једанпут сваке две недеље, о искуству.

*Снага тренинг: Жељезнични 3кс недељно, добије благи маса и дефиниција (док губите масноће кроз Триатлон тренинг). Узми слику у децембру, а затим сваких 3-4 месеци.

*Двориште рад: Гет ит повратак у форму у децембру 2006, а затим резати једном недељно за 1-2 сата како би остали у форми. Требало би да има лепо одржавана дворишту.

*Подмирење кредитних картица, аутомобила: Поставите плаћања план, направити редовне исплате. Слави приликом испуњавања!

*Сачувај: Одвојено $ ___ хитне фонд (онлине отворити рачун за то, затим трансфер новца), а затим по $ ___ платити период за Либерты Фунд (и пратити различите категорије унутар Либерты Фунд).

*Медитира: Најмање два пута недељно, медитира за 20-30 минута.

*Поситиве Парентинг: Постаните мирнија, више позитивних родитеља. Стоп дерања и шопање. Научи их с љубављу. Ће свакодневно тренирати са женом да ми помогне.

*Поједноставити: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Поједноставити workday. Поједноставити the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Таке Ацтион: Да ли то помаже да подигне свест и побољшате глобално загревање, сиромаштво и Гуам политичког статуса.

zen-productivity ++
10 Савети за одвикавање од пушења
2006 Ыеар ин Ревиеу - Велик године!
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: