Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Постизање циљева с мога Сина: Наши Харры Поттер Маратхон

У децембру, сине Киша (који је претворен у јануару 9) и ја крену у потрази: прочитати првих пет Харры Поттер књиге пре филма излази на 13. јули 2007. То нам је дао око седам месеци до пет књига прочитао, али ако сте читали те књиге, знаш да су они прилично [...]


У децембру, сине Киша (који је претворен у јануару 9) и ја крену у потрази: прочитати првих пет Харры Поттер књиге пре филма излази на 13. јули 2007. То нам је дао око седам месеци до пет књига прочитао, али ако сте читали те књиге, знаш да су они прилично дуго (поготово у последњих неколико).

Такође је више изазов, јер мој син живи са мном само за три дана у недељи. Но, као и моје ћерке, рекао је, киша и ја смо обоје врло одлучни људи, а ми смо се доказује да се на изазов.

До сада смо зазипан кроз прве две књиге, а скоро готови са трећим. То нас оставља са два дуга за читање књига у пет месеци, а ја сам позитиван што можемо учинити. Ми можда чак започети пре 6 књига о филму излази. На дане Киша је са мном, читамо у вечери, а онда сам га пробуде рано (обично у 5:30 сати) да поново прочитате у јутра. А кад он није са мном, ја често позива га читати и путем телефона на вечери, како му гласи уз своју копију у његовој кући мама.

То је било велико искуство, то Харры Поттер маратон са кишом. Ми смо прочитали и пре, али никад са ове фреквенције, и ми смо троше више времена сама квалитета него икад пре. Такође је велика покушавате постићи циљ с њим, јер не само то, дајте ми добар осећај како смо постигли наше догађаје на путу, али то му даје велики осећај да је превише. Тако не само да смо велику потрошњу времена заједно, и забаву, али сам му подучавање како да оствари те циљеве.

То је био тако велик да желим да учини исто врста ствар са моје друге деце. Имам шест од њих, тако да се чини мало изазов. Желим да учини нешто што је различито за сваку од њих, нешто што бисмо могли забавити док радите учења да се постигну циљеви заједно.

zen-productivity ++
10 Савети за одвикавање од пушења
2006 Ыеар ин Ревиеу - Велик године!
2007: Моја Греатест Година икад
6 Савијети за цоммутинг бы бике на посао
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: