Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Алоу себе да буде срећан и поносан на ваш напредак

Пречесто ми је тешко о себи и осећати лоше о нашем недостатка напретка. Мислимо да је крив што смо пропустили пар уоркоутс, или да наш напредак на наш циљ је сталлед, или да ми ишчашење и јели стварно тов неке ствари.
Али то је потражња на стаклу као половина празна, а [...]


Пречесто ми је тешко о себи и осећати лоше о нашем недостатка напретка. Мислимо да је крив што смо пропустили пар уоркоутс, или да наш напредак на наш циљ је сталлед, или да ми ишчашење и јели стварно тов неке ствари.

Али то је потражња на стаклу као половина празна, а то је готово загарантовано ометати ваш напредак према ваш циљ.

Поглед на стаклу као половина пуног- Изгледају назад и видети шта сте до сада урадили, и осећати поносан на ваш напредак. Буди сретна о томе како далеко сте дошли тако далеко, чак и ако имају дугу начина да иде још.

Узми себе као пример. Можда сте читали моја прича ... И гледа леђа, изгледа као што сам пуно постигла у кратко време. Али, било је доста времена кад сам пропуłтених уоркоутс, и осјетио доста крив. Било је времена кад сам јео нездраву, и осећали лоше. Било је време када ми је отишао организацију система на комаде, кад мој примљене поруке имао 10 порука седи тамо, није поступао по.

Али ако ја нека оне лоше осећања имате власт над мене, ја бих вероватно дали се онда и тамо и никада досегла моје одредиште.

Кључни је корак уназад, и осврнути се на оно што сте урадили. Наравно, ја пропустили неки уоркоутс, али погледај колико сам учинио! А није било давно, када нисам био чак тркач на све! Уместо батина сами горе, прославе Ваш успех, без обзира колико мала!

Ми ћемо увек осјећам кривим о томе што нисмо урадили, али важно је да смо ми сами подсетити да је само привремено задржавање.Ја увек кажем себи да је то само мали џомба на дугом путу.

Узми дуго видели, како стоји иза тебе и испред тебе. Мала глитцхес не може искочити возу као снажан као ти!

zen-productivity ++
Шта је то заиста потребно? Водич за дневни чуваран
Зашто Зен навика?
Зен Минд: Како Децлуттер
100 начини Забавите се уз своју децу за слободне или Јефтин
5 Начини ГТД Помаже да постигнете своје циљеве
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: