Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

8 Најбољи начини за решавање Детрацторс

Ми смо их имали све што смо поставили и отићи након наше циљеве, без обзира на то где смо и шта наши циљеви мај бити: наысаыерс, детрацторс, ругати се људи који су добили или љута или нам не можемо учинити.
Детрацторс су врло озбиљан посао, чак и ако они праведан чинити се за имати мало забаве [...]

Ми смо их имали све што смо поставили и отићи након наше циљеве, без обзира на то где смо и шта наши циљеви мај бити: наысаыерс, детрацторс, ругати се људи који су добили или љута или нам не можемо учинити.

Детрацторс су врло озбиљан посао, чак и ако они праведан чинити се за имати мало забаве у нашем трошку.Не дајте им ви или чак зауставити споро вам доле.

Како се носити са детрацторс? Сваки ће бити другачија, али ево неколико савета:

  1. Прво научити их препознати. Понекад ми не схватају да је неко као клеветник. Они мај бити близак пријатељ или супружника или других поузданих лице, па кад они кажу клопа или негативне ствари, ми им веровао и однети га у срце. Али постоји разлика између бити реалан и праведан као наысаыер. Научите слушати што други говоре, и види шта је ваше реакције. Ако то дестимулира вам, чини се осећате као одвикавање, па можда је та особа као клеветник.
  2. Види ако имају важећу тачку. Као што сам рекао, понекад су само покушава да буде реалан. Они би могли да имају добар разлог за њихову негативност. Корак назад, објективно размишљају о томе да ли су они доносе се праве препреке које треба превазићи, и ако је тако, одгонетнути како га превазићи. То је ретко непремостиве. Да те оскудица то довољно, можете схватити решење. Сада, ако они немају важећу тачку, читајте даље.
  3. Зап било које негативне мисли су вам. Детрацторс су начин доношењу својих негативних мисли, те их пребацили на вас. Одједном, тамо су семе сумње. И може нарасти у велику храстовог дрвета сумње, са коренима да раздерати основ своје циљеве. Стоп оне негативне мисли у најкраћем могућем року. Пусх их, и мислим позитивно мисли уместо. Не дајте им да превазиђу вас.
  4. Схватити да ће увек бити детрацторс, и нека вам се свиђа слиде офф воде на пачиј назад. У свакој лицу живот, ондје ће бити барем један клеветник, ако не и више. Не можете потпуно избећи их. Али не морате слушати их. Јуст Смиле, и нека разговор. Њихове речи не могу престати тебе. Они немају ефекат на вас и ако занемари њихове речи.
  5. Конфронтирати их, те их на Вашој страни. Понекад је клеветник неко близу вас, неко не можете игнорисати. Ако је тако, најбоље је регрутовати помоћи тој особи, уместо борбе против њих. Учините то још могуће. Реците им да је овај циљ врло је важно за вас, а ви не можете то учинити без њихове помоћи. Реците им да схвате да су сумње, али стварно их треба да буде позитивна, и подршку. Они могу бити ваш најбољи савезник, уместо вашег најгоре клеветник.
  6. Смијати се са њима. Понекад људи се неугодно када направити промену, и тако, како би се олакшала ова нелагода, они ће учинити вицева или зафркавати вас. То вероватно има мање везе са вама него се са својим неудобност. Не знам како другачије решавати ту промену. Остварити то, и само смех. Ако вам се то као дородушан виц, понекад то ће разоружати их. Они мај наставити да изврши вицеве, али то неће бити тако напета и неће имати много утицаја на вас ако сте само задржати смех.
  7. Јесте цоунтераргументс спремни, и обавестите их. Понекад људи су само мисинформед. Они би могли имати неспоразума о томе шта радите. Знати све своје аргументе, а заједнички потенцијал аргумената, и имају цоунтераргументс спреман. Да ли ваше истраживање, те се врло информисан. Затим покушајте а̨коловати Ваше клеветник. Ако то право, са позитивним, искрени став, можда заиста добити лице за слушање, а можда чак и променити своје мисли. Ако не, у најмању руку знаш боље, и не дозволити њихов аргументи стварати сумње у твом уму.
  8. Буди сигуран у сазнања да раде нешто добро. Понекад постоји ништа што можете да урадите. Не можеш зарадити их, не можете их избећи, не можете се смијати са њима. Дакле, морате да их једноставно игнорисати и држати говоре сами да кад сте постигли свој циљ, који ће вам бити награда за подношење овог клеветник.

Опет, увек ће бити детрацторс у вашем животу. Али они су само више препрека које морамо превазићи до вашег циља. Увек ће бити препрека, али ако мислите позитивно, и да тражи решења, можете тући њима (или да им се придружити вама).

Види такође:

Претходни пост: Топ 20 Мотивација хацкс - #8

Следећи пост: Топ 20 Мотивација хацкс - #7

zen-productivity ++
5 Начини ГТД Помаже да постигнете своје циљеве
Алоу себе да буде срећан и поносан на ваш напредак
Јесу ли ваши дани Цразы? Преузмите контролу
Бегиннер'с Гуиде то ГТД
Бен Франклин'с пијук туеакед - праћење мојих циљева
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: